Раста у проводу, Ана на литургији!

Откад се породила Ана Николић, супруга Стефана Ђурића Расте, он није излазио, али је недавно ипак ријешио да оде у ноћни провод, приликом којег је и фотографисан.

Забава 30.10.2017 | 11:37
Раста у проводу, Ана на литургији!
Са друге стране, Ана преферира дневне изласке, а судећи по њеном Инстаграм профилу, најпријатније јој је - на литургији!

Наиме, репер се недавно проводио у београдском клубу „Бранкоw”, уживајући у РнБ музици до раних јутарњих сати, што му је несумњиво добро дошло да предахне између бројних наступа и бриге о ћеркици Тари.

Ипак, нема сумње да је бризи о дјетету још преданија Ана, која је у петак била на литургији у Храму Свете Петке у Чукарици, па је поставила и видео на Инстаграму.

''Свима који данас славе Свету Петку нека је срећна слава! Мали делић прелепе литургије коју је служио владика Антоније... у Храму Свете Петке у Чукарици! Посебно сам поносна на свог брата, који је данас био кум и домаћин овог храма! Препоносна сам и срце ми је пуно!'', написала је пјевачица поред снимка, изазвавши огромно интересовање пратилаца.

Ана је на литургију дошла пригодно одјевена, па је чак ставила и мараму. Пјевачица је и раније истицала да је верник, па ово можда и не треба да чуди, међутим, чињеница је да публика није навикла да је виђа у оваквом издању. 

Било како било, Ана и Раста су очито подијелили обавезе, а видјећемо како ће изгледати њен повратак на сцену кад беба мало ојача.

Извор: Ало

Коментари / 0

Оставите коментар