Њима бурме нису доказ љубави

Амерички предсједник Доналд Трамп никада не носи прстен, а за разлику од њега, Меланиа носи вјеренички и вјенчани.

Забава 29.10.2017 | 14:39
Њима бурме нису доказ љубави
Све у вези с енглеском краљевском породицом јавности је све занимљиво, па и они детаљи на које се иначе не би ни осврнули. Тако није могла промакнути ни чињеница да Кејт Мидлтон, осим вјереничког, који је наслиједила од принцезе Диане, носи и вјенчани прстен а да га Вилијам не носи.

Једноставно не воли накит

Што је најзанимљивије, Вилијам никада након дана вјенчања није виђен како носи бурму. Разлог је, како је открила за британски "Вогуе" Пени Џуниор, врло једноставан. – Не воли накит, једноставно му није драг, па зато и не носи вјенчани прстен – изјавила је Џуниор.

Ова Вилијамова одлука може се повезати и с честим ставом припадника британске аристокрације како је накит резервисан за жене, који дијели и добар дио мушкараца у цијелом свијету. Тако ни Вилијамов дјед принц Пхилип не носи прстен, иако је у прописима о облачењу краљевске породице уведено како се вјенчани прстен не убраја у накит.

Бијела кућа нема таква правила, али се ипак очекује од првог човјека Америке да носи вјенчани прстен. Но, то се с Доналдом Трампом није догодило. Амерички предсједник није ни прије носио вјенчани прстен, па је такав обичај наставио и када је побиједио на изборима.



За разлику од њега, Меланиа носи вјеренички и вјенчани прстен. Ни глумац Вил Смит већ неко вријеме не носи прстен, што су многи протумачили као коначан крај брака с Џедом Пинкетт. Већ се у неколико наврата говорило о томе како се пар разводи. Но, то се ни након скидања прстена није догодило.

Класична подјела у којој су обично супруге оне које носе вјенчани прстен за разлику од својих супруга пада у воду код неколико америчких парова.



Код њих је ситуација – обрнута. Међу њима су глумци Џорџ Клуни и Мет Дејмон, који скидају бурме једино када је то за потребе снимања филмова.

Умјесто бурме – тетоважа А на рукама њихових бољих половица, Амал Клуни и Лучиана Барросо, тек се повремено може видјети вјенчано прстење. Америчка поп-звијезда Бијонси и њен супруг Џеј Зи носе бурме, али не класичне.

Познати пар има истетовиран број четири на прстењаку лијеве руке јер тај број има значење – Џеј је рођен 4. децембра, а Бијонси 4. септембра.

Извор: Вечерњи лист

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Аман,

29.10.2017 20:03

Ово је 2017. та бизутерија је превазидјена. Љубав се не доказује и показује цак ни браком. Ја вјерујем у постовање и љубав без папира и бизутерија. Оно сто је један мускарац уцинио за мене без прстена и секса позељеле би оне од 19 година и многе удате.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Баја

30.10.2017 22:04

Само суска долази у питање јебес бурму сви знају дасмо глупи

ОДГОВОРИТЕ