Нема помирења: Нисам лицемјер

Аца Лукас је потврдио за Информер да је прекршио забрану приласка супрузи Соњи Вуксановић, али тврди да му без обзира на то не пада на памет да се помири са њом!

Србија 22.10.2017 | 20:06
Нема помирења: Нисам лицемјер
Певач каже да није лицемер који ће прогутати све што је ружно рекао о њој, већ објашњава да су заједно ишли у Немачку како би му она средила папире који су му неопходни за боравак у тој земљи.

- Били смо заједно у Немачкој како бих ја продужио папире за боравак у тој земљи. Соња има немачко држављанство, па сам преко ње лакше добио доживотни боравак у њиховој земљи. Пошто смо нас двоје и даље у браку, она је испала толико коректна да ми је помогла да преко ње лакше то завршим. Учинила ми је - каже Лукас за Информер и додаје:

Помогла ми је

Соња је испала толико коректна и помогла ми да лакше завршим папире

- Да бих продужио папире, она је морала да се појави са мном, и то је једини разлог зашто смо заједно отпутовали. Ја бих боравак свакако добио, али сам због ње избегао озбиљну перипетију.

На питање да ли постоји могућност да поново живе заједно певач је одговорио у свом стилу:

- Постоји велика могућност да избије трећи светски рат, да удари комета у Земљу, а ти ме питаш о мени и Соњи у ситна цревца. Помирење нам ниједног момента није била тема. Нема говора да поново живимо заједно. Договорили смо се да се понашамо као цивилизовани људи, јер имамо заједничко дете и то је то. Пре свега, ја нисам лицемер да се сада мирим са њом после свега. Стојим иза сваке своје изговорене речи, као и она. Шта је било, било је, шта смо рекли, рекли смо, идемо даље.

Извор: Информер

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Цигулигу ли

22.10.2017 21:49

Код овог Вуксановића је све интерес...

ОДГОВОРИТЕ
Name

СЕНКА

23.10.2017 06:52

СВАКА ЦАСТ АЦО НИЈЕ БРАК ИСО БОЉЕ ТАКО ВЕЦ ДАНАС СКУПА СУТР РАСТАНАК ТО ЈЕ ЈЕДИНИ ПАМЕТАН НАЦИН ОСТАТ У ДОБРИМ ОДНОСИМА ЗБОГ ДЈЕТЕТА СВАК СВОЈ ЗИВОТ НЕК ЗИВИ ЗИВОТ ИДЕ ДАЉЕ ЈА ТЕ У СВЕМУ ПОДРЗАВАМ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Последњи кинески цар

23.10.2017 08:17

Кога више брига за овог наркомана? И како он може бити неком омиљен и још горе "узор"?

ОДГОВОРИТЕ