Човјек кренуо да закуца преко мене...!

Мој терен, моја кућа - морао сам то да урадим! Стефан Јанковић аутор једног од најатрактивнијих потеза на мечу против Барселоне. . .

Кошарка 21.10.2017 | 11:15
Човјек кренуо да закуца преко мене...!
Како време и утакмице одмичу млади крилни центар Црвене звезде Стефан Јанковић делује све боље. Против Олимпије у Љубљани показао је да "има поене у рукама", а вечерас се истакао сасвим солидном дефанзивном ролом, из које искаче она рампа за ТВ шпице наАнти Томићу. 

Многи ће рећи - ТОП 10 не би смео да му измакне. Сад само остаје да видимо на којој ће се позицији наћи...

"Испред наших навијача то само од себе иде. Код те блокаде нисам ја скочио, навијачи су скочили за мене. Човек је кренуо да закуца преко мене. Не могу ја сада... Ово је мој терен, моја кућа. Морао сам то да урадим", испричао је пун адреналина Јанковић.  

"Много битна победа. Ова атмосфера, публика, навијачи... Играли смо против сјајне екипе. Заиста велико потшовање за Барселону... Сви причају да је то екипа за фајнал фор. Ми смо играли са доста енергије, искусни играчи су нас повукли".

Победа као победа није важна само због Евролиге...

"Имали смо неке тешке поразе.... Ово нам значи да се вратимо на пољу самопоуздања. Имамо много тежак распоред, али овако морамо да наставимо да играмо. Овде је кошарка мало другачија него она коју сам играо. Ипак, то је иста игра, навићи ћу се". подвукао јеЈанковић. 

Извор: моззартспорт

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Браво

21.10.2017 09:35

Стефане,поносни смо на тебе!Делије Фоча

ОДГОВОРИТЕ