Зорану одузели старатељство

Зорану Марјановићу, мужу убијене певачице Јелене Крсмановић, који је осумњичен за њено убиство, одузето је старатељство над ћеркицом Јаном (5) и привремено додељено његовом брату Милошу.

Забава 19.10.2017 | 22:09
Зорану одузели старатељство
Одлука о додељивању привременог старатељства мале Јане, њеном стрицу Милошу уследила је након хапшења Зорана, 15. септембра ове године због сумње да је пре годину ипо дана убио Јелену ударцима оштрим предметом у главу.

Како за "Блиц" прича Предраг Савић, пуномоћник Теодоре Крсмановић, сестре од стрица убијене певачице, они су већ упутили жалбу на ову одлуку Центра за социјални рад, изражавајући жељу да старатељство над Јаном добије Теодорина мама, Јеленина стрина Горица.

- Ова наша одлука уследила је након саслушања у понедељак, где су браниоци Зорана Марјановића говорили да је Јана поверена на смештај и Владимиру Марјановићу, Зорановом оцу, што није истина. Такође, Теодори је тада одузет и статус оштећене у овом случају иако јој је првобитно одређен - наводи Савић.



Одлука тужилаштва да се Теодори одузме статус оштећене је покренула буру између породице Марјановић и Крсмановић, наиме Зоран је инсистирао да Теодора није Јеленина блиска рођака, те да нема разлога да она има статус оштећене.

Губљењем статуса оштећене Теодора је изгубила право да има приступ предмету који се води против њеног зета, да укаже на чињенице и предложи доказе који су од важности за предмет доказивања (Теодора је планирала да се уради анализа телефонског броја Јелене Марјановић од 1. априла 2016. до 17 сати наредног дана, да би се утврдило да ли је са њеног броја биило одлазних позива и према коме, као и да тражи да се испита где је 2. априла била Зорица Митровић, девојка Јелениног супруга), да кривично гони Зорана, присуствује суђењу и у извођењу доказа...



Како "Блиц" сазнаје у овом тренутку за старатељство над малом Јаном се боре поред Марјановића и Теодорине маме, Јеленин стриц из Борче и њена тетка са мајчине стране Љубица.

Предраг Савић наводи да је Теодорин став по питању одлуке о старатељству јасан - коме год да Јана буде додељена, био то њен и Јеленин стриц из Борче, односно Јеленина тетка Љубица, биће ту да помогне око чувања мале Јане.

(Блиц)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Xђ.

20.10.2017 06:40

Додијелити дијете монстроумима на одгој и васпутање то је ван све памети,кад мало порасте бифе свирепо убијена као и њена мама,вау и суда и правде све се ради о новцу и корупцији

ОДГОВОРИТЕ
Name

Куку

21.10.2017 20:00

Оном лудаку треба дозивотна казна у Америца. Из авиона се видјело да он уопсте никад није гајио емоције према Јелена.

ОДГОВОРИТЕ