Тијело жене нађено у тунелу

Тијело непознате женске особе пронађено је  у тунелу на магистарлном путу Зворник – Власеница, сазнаје БН телевизија.  






Република Српска 19.10.2017 | 17:23
Тијело жене нађено у тунелу
“Беживотно тијело женске особе пронађено је крај магистралног пута у мјесту Јошаница”, потврдио је БН телевизији портпарол ПУ Зворник Миљан Бобар.

Полицијски службеници су на мјесту догађаја и врше увиђај.

БН телевизија сазнаје да је женска особа преминула од задобијених повреда у саобраћајној несрећи .

Особа која је управљала возилом, како БН сазнаје, удаљила се са мјеста несреће.

Из ПУ Зворник су потврдили да више нико није повријеђен.

Више детаља биће познато након полицијског увидјаја.

(БН телевизија)

Коментари / 8

Оставите коментар
Name

Ре

19.10.2017 16:25

Неприлагођена вожња условима пута. Возац је није ни видио.Од страха побјего. Ево јавног апела да се јави првој полицијској станици гдје год био и ко год био. То ти је најбоље.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јашим

19.10.2017 17:46

Стварно страшно. Чињеница је да је све више и више несавјесних возача, али и услови за вожњу су очајни. Путеви су лоши, а ти тунели код Зворника су ужасни. Наравно, мислим на оне дугачке тунеле. Никакве сигнализације у њима нема. Имају као неке "мачије очи", али вјероватно су купљене код Кинеза пошто никакве рефлексије свјетлости од њих нема. Колико су дуго ти тунели рађени, и опет скарабуџени... Стварно срамота. Плус, човјек је направио кућу поред Дрине, а улаз му је из тунела! Па гдје то има? Колики је само то ризик- улазиш с вана у тунел, мрак као у рупи а лола се укључује у саобраћај. И после ђаво крив.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вјеровали или не

19.10.2017 17:57

Има - у зворнику...

Name

Сребреница

19.10.2017 20:15

Све је како казете,узасни тунели,не знам само како се мимоидју два камиона.Треба то регулисати сто прије то боље,да не додје опет до слицне ситуације.

Name

Сикист

19.10.2017 20:52

Видио сам особу око 14 сати код Видиковца. У питању је бака од 90 година из Драгасевца која је нон стоп на пјесацењу и дај бозе да она небуде зртва.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цолдер

21.10.2017 16:01

Засто никад није урадјена расвјета у тунелима код Зворника? Засто од тунела Зворник ИИ никад није заврсено пресвлацење коловоза до раскрснице у Каракају, како је било предвидјено? Упозоравам возаце да није регулисана дреназа у десној траци из правца Дрињаце послије излаза из тунела Зворник ИИ, прилком кисе се налије водом увала и мозе врло лако да дестабилизије ауто. Ста цемо са Бокситових камиона који су стално претоварени. ЛОПОВСКА ДРЗАВО, ПОЛИЦИЈО, ПУТАРИ, НАДЗОРНИЦИ У ПУТЕВИМА, ЗАПИТАЈТЕ СЕ!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зворницанин

22.10.2017 07:03

Ре ре да би тако коментарисао требас бити упознат са правим стањем како је несретна старица настрадала а не кривити само возаце сви смо ми возаци а вјероватно си и ти и тов возацу није свеједно недај бозе никоме стави се у његову козу по цес видјети колико је теско колико ми је познато несретна старица је умно поремецена која стално ода путеима а цули смо у каквом су стању тунели на том мјесту јос и да је неко направијо куцу на улазу у тај тунел сто је додатно отезава видљивост дакле има ту и јос неције одговорности

Name

Цолдер

22.10.2017 11:38

Има мјеста то сто си написао. Да је дрзава дрзавом, такве особе не би смјеле ходати којекуда, вец би требале бити смјестене у одредјене установе сходно њиховом обољењу и стању, било оно физицко или ментално.