Гужва на прелазу Сремска Рача

Саобраћај путничких возила појачан је на граничном прелазу Рача, па се с тога на иулазу у Србију чека и до 45 минута.

Република Српска 19.10.2017 | 15:44
Гужва на прелазу Сремска Рача
Гужве на граничном прелазу Рача су данас веће због фудбалске утакмице Црвена звезда - Арсенал, која се вечерас игра у Београду, па велики број навијача из Републике Српске управо иде тамо. 

Како саопштавају из Ауто мото савеза, појачан саобраћај је и на осталим граничним прелазима. Тако  се на ГП Требимља-Чепикуће чека у интервалима од два до три сата, на ГП Дољани до два сата а на Иваници од један до два сата, На граничном прелазу Брод на улазу у Бих чека се око један сат.

Из Ауто-мото савеза Републике Српске због високих дневних температура возачима савјетују да путовања на дуже релације, планирају у раним јутарњим или вечерњим часовима. 

Без обзира на временске и саобраћајне услове, на свим путним правцима  вошаћима се савјетује да прилагоде  вожњу  стању и условима на путу.

(Агенције)

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Саша

19.10.2017 14:48

"Из Ауто-мото савеза Републике Српске због високих дневних температура возачима савјетују да путовања на дуже релације, планирају у раним јутарњим или вечерњим часовима."Од када је овај извјештај, из јула??????Или нам савјетују да путујемо рано ујутро или касно навече кад је видљивост око 50 м, понегдје и мање? Или Ви из БНТВ не провјеравате оно што напишете. Ма не знам, банана држава-банана народ, ништа друго.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јоја

19.10.2017 14:49

И вриједи цекати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

терп

19.10.2017 15:24

Тај Пут до Раце и до Аутопута у Кузмину је срамота. Праве и прицају толико о Аутопутевима а тај дио нису спојили како треба. Сто се мене тице нек наплацују и до раце ал да буде 4 траке и веци прелаз скоро сваки дан су гузве.

ОДГОВОРИТЕ
Name

@блбл

19.10.2017 16:56

Зар није Доди реко да БиХ није дрзава,од куда сад гузве на границним прелазима.Или су то специјалне везе па по сат времена цекас да удјес у Србију.

ОДГОВОРИТЕ