Љекари: Доста је било тортуре?!

Вријеме ће показати да ли дешавања у зворничкој болници имају везе и са нарушеним односима између градоначелника Зворника Зорана Стевановића и предсједника СНСД Милорада Додика, који у посљедње вријеме заобилази градске структуре, а све више контакте има у зворничкој Алумини.

Република Српска 18.10.2017 | 23:07
Љекари: Доста је било тортуре?!
Буна доктора у Зворнику која траје већ неколико дана засигурно је засјенила скупштинску резолуцију о војној неутралности Републике Српске ,као и остале одлуке коју је донијела власт на крњем, јавности непознатом,  скупштинском засједању .

Доктори, махом из СНСД-а, како сами тврде, очитали су  лекцију и влади и предсједнику Републике Српске и казали "доста је више" да се одлуке доносе преко кољена и по жељи појединаца.

Разлог за то је владина одлука о смјени директора болнице у Зворнику Милорада Дрљевића и именовање новог Јована Окуке. Смјена је како је ресорни министар здравља Драган Богданић образложио услиједила због нарушених међуљудских односа, да би на крају у рјешењу писало због неплаћених доприноса, што је посебно наљутило медицинаре у Зворнику.

Тврде да иза свега стоје лични интереси Лазара Продановића, посланика СНСД, који, како тврде, гради приватну болницу у вриједности од милион марака. Наглашавају да дешавања у зворничкој болници иду на штету те здравствене установе, којој гравитира око 150 хиљада људи на релацији од Сарајева до Београда.

Своје негодовање у лице а све пред телевизијским  камерама, доктори сасули су члановима комисије Министарства здравља Републике Српске који су дошли да уведу новог директора на функцију у болницу.



"Ово је срамота. Што сте дошли? Јели се плашите Милорада Додика и Жељке Цвијановић... Тресу ли вам се гаће... Нема овдје никакве смјене, можете се вратити одакле сте дошли... Смјењујете најбољег менаџера, најбоље болнице. Како вас није срамота... Зашто се неко од вас није побунио...имате све податке код себе ... Што не смјењују оне који дугују по десет милиона и такве... ,грмило је у сали гдје су доктори примили вишечлану Комиисју ресорног министарства која је требала да изврши примопредају дужности између смијењеног и новопостављеног директора болнице у Зворнику.

Ова дешавања у Зворнику свакако су занимљива, јер се ради о побуни високообразованих људи, оних који се код нас зову  интелектуални "крем" нашег друштва, љекарима, а који су устали против правног насиља  и тортуре. Јавно су се успротивили како локалним тако и моћницима у врху СНСД-а, странке којој припадају, и  Милораду Додику.

Свакако ће вријеме показати да ли ова дешавања у болници у Зворнику имају везе и са нарушеним односима између градоначелника Зорана Стевановића и предсједника Републике Српске Милорада Додика, који у посљедње вријеме заобилази градску власт, а све више обилази пријатељске структуре у зворничкој Алумини.



(БН телевизија)

Коментари / 117

Оставите коментар
Name

бмx

18.10.2017 21:19

Коначно да видим неки вид бунта високообразованих људи у РС... РЕСПЕЦТ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

"Лаза"

18.10.2017 22:08

Тако је и у насој болници у Бијељини,ови што су близу директора једва да долазе на посао а ови остали за њих раде! Опште расуло,финансијска дубиоза,а директор Синиса Максимовиц купује стан у Лидо Јесоло у Италији! Доктори у Зворнику су нам вратили наду и вјеру да се овој Додиковој мафији једном стане у крај! Хвала вам колеге,надам се да ће се и наши у Бијељини и другим градовима напокон пробудити и смоћи снаге да кажу ДОСТА ЈЕ!

Name

Вел.Обарска

18.10.2017 22:14

Јел' то онај народни посланик директор боĺнице у Бијељини који је на скупстини у Бањалуци јавно слагао и рекао да су сељаци одусевљени постицајима владе и да им из дна душе се захваљују сто помажу аграр у Семберији! Нисам већег полтрона и увалакача видио!? Сва му се Семберија због тога смије

Name

Али

18.10.2017 22:26

Али како рече хирург да 99% радника гласало за Додика и СНСД.Ако је ово почетак дозивања памети код докрора у болницама које су најјаче тврђаве СНСД има наде за РС.Ипак се поставља питање како изаћи из секте.Они траже да иду код вође секте па се питамо на коју ће их фору замађијати.Вјероватно неће бити пиво у биртији као први штрајк жељезничара.Надамо се да се неће завршити уз виски као у ХЕНД ВИШЕГРАД,ШГ ЧАЈНИЧЕ..Ако је исрина да су без дугова ка довљачима и фондовима и пореској управи онда је вјероватна жеља ове накарадне власти да их уништи јер нема болница у РС које имају мањи дуг испод 100 милиона км.Ако ову људи з Вушеграду,Чајничу и Зворнику и након ових накарадних поступака гласају за Додика,СНСД,ДНС,СП и папке треба да иду у лудницу на Соколац.

Name

Ре Али

18.10.2017 22:35

Мозес да проверис дуг болнице Зворник, јавно доступан податак, па сам процени. Једина болница која позитивно послује.

Name

Локо

19.10.2017 06:19

Назалост свако види силу, уцјене и пријетње режима тек кад закуцају на његова врата. Док се иста ствар дешавала шумарима, жељезничарима, рударима.... сви су окретали главу. Народе нек ти ово буде опомена, не окрећи главу можда си ти сутра жртва.

Name

Михајло

19.10.2017 06:50

Па ви мој народе опет гласајте за бају и његове силедзије, који се изивљавају над нормалним људима.

Name

Не могу да вјерујем!!!

19.10.2017 07:03

Не знам какви су ово људи, али видим да се ради о врсним љекарима и они су као такви досли у ситуацију да се гањају са највецим лоповом и преварантом у Српској Драганом Богданицем. Тај Богданиц са медицинском струком нема никакве везе, осим сто годинама краде и вара тамо у Бањи Вруцици, једноставно, Богданиц је вец одавно сазрео за дугогодисње робије!!!

Name

"Лаза"

19.10.2017 08:48

Није стан него куцу!

Name

Скидам Капу

19.10.2017 09:58

Колеге, свака част и СКИДАМ КАПУ. Ово мора бити сигнал власти која се очито одвојила од народа и радника, да се чује и испоштује њихов глас који је у интересу пацијената и струке. Па које је то лицемјерство надлежног Министарства да разрјесава дужности по свим параметрима најуспешнијег директора који, што је нарочито импресивно, има потпуну подршку колектива, док на другој страни задржава директоре болница са огромним дуговима, неизмиреним обавезама према друштву w запосленима, и за које сигурно ниједан запослени неби изашао да им да подршку.

Name

никола

19.10.2017 12:16

Будимо реални ко пита раднике ДЗ и болница да ли подржавају директора.Има директора којег 90% радника не воли видјети очима.

Name

дисидент

19.10.2017 15:39

Управо тако, док интелигенција не дигне буну ово је све танко. Доктори , свака вам цаст! У цијелој дрзави је тако. Казњени су најбољи!

Name

ДЕГОТХИА

19.10.2017 16:32

ОВОГ БОГДАНИЦА И СВИХ ОСТАЛИХ ЈЕ СТВАРНО ДОСТА... ПОГЛЕДАЈ ЦИЈЕЛУ ПРИЦУ НА хттпс://www.yоутубе.цом/wатцх?в=рЈЦкНqоРнГ0 . ПРЕКИПИЛО ЈЕ И ВЈЕРНИМ ЦЛАНОВИМА СНСД/а

Name

Достојанство

19.10.2017 16:36

Ова ријец је изгледа изцезла из насе свакодневнице. Ако би негдје требала постојати етика у друству, онда су то свакако професија доктора и здравствене установе. Назалост, новокомпонована друствена елита је срозала углед свих институција до те мјере, тако да овај отпор зворницких доктора буди из коме овај слудјени народ. Повратисе на тренутак достојанство свима којима је на срцу нормално друство без политицке мафије. Да ли це остале колеге игнорисати странацку припадност и прузити подрску колегама, видецемо. Пласим се само да је народ предозиран глупостíма и да је постао потпуно равнодусан према свом зивот, зиви у вецој мјери зивот недостојан цовјека, а опет је послусник. Сурова судбина цасног народа.

Name

СТРАНАЦ

19.10.2017 19:54

Па дал има код вас неко ВИСОКО па јос и ОБРАЗОВАН??? Погледај им само фаце - ко' какви криминалци.

Name

Милан

20.10.2017 16:26

Они су обични крèтени који у помоц гасења позара милостиво дозивају највећег пиромана Милорада Додика!? Какве су то будале!?

Name

Добривоје

21.10.2017 14:20

Све ок али када реце да су 99% гласали за Додика бас ми је било драго сто су их досли оперусати, а ако мисле да це се извуци испод бајине сапе грдно се варају. Ако им је лаксе њихов возд це им узети мјеру, а обицни су лицемјери све са Др цхупом на целу када су се дозвали памети сада када је мецка код њих заиграла док су раније цутали иако су знали ста се ради у здравству и за то 99% гласали.

Name

томо фила

18.10.2017 21:20

Чупави одлуке владе се морају постовати!!!Предсједник је рекао.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Доктор

18.10.2017 22:20

Је*о те овакав нас преседник!

Name

снсд

19.10.2017 04:28

Јели Пресједник рекао да се мора провести одлука владе као о референдуму о суду ?

Name

томо фила

19.10.2017 05:47

О јеси културан свака ти цаст

Name

Филота

19.10.2017 05:48

Ја мајмуне један. Ј..о те онај сто ти је попио памет ако си је и имао. Мајмунцино једна.

Name

револуционар

19.10.2017 06:13

Нека спроведе референдум а не да се крије иза опозиције и да њих криви и то је рекао нас предсједник,да це спровести референдум....мис мали.

Name

савјетник

19.10.2017 07:57

А Мрда са Пала не оде, а ни Трниниц, то се зсборавило.Било је рецено да иду, а не одосе.

Name

Господја БН

18.10.2017 21:28

Браво браво браво! Има наде и за нас! Браво за достојанство, браво за лојалност, браво за докторе а највисе браво овом директору. Одусевљна.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЖИКА Ж

19.10.2017 05:19

ДА ЛИ ЋЕ ДОКТОРИ БИТИ ЈАЧИ ОД ДРВОСЈЕЧА, ИЛИ СУ ТУ НЕГДЈЕ ПОДЈЕДНАКО.

Name

Умјесто кривичне пријаве директорска фотеља

19.10.2017 05:56

Јавна установа Дом за дјецу" Рада Врањесевиц" од октобра просле године није уплатила радницима обавезе - доприносе. За то вријеме директор Кајкут Владимир хоће да побјегне од свега тога и конкурише за мјесто директора Центра за социјални рад, те њега као политички подобног проглашавају за особу погодну за нови директорски положај као особе БЕЗ МРЉЕ У КАРИЈЕРИ-дугој 5 година.

Name

Зв

18.10.2017 21:33

Стварно свака цаст.

ОДГОВОРИТЕ
Name

304

18.10.2017 22:36

МА ДАЈ МОЛИМ ТЕ, ЗОРАН ДЕБЕЛИ ВАС МАНИПУЛИСЕ У СВОМ СУКОБУ СА ДОДИКОМ, А СУТРА ЦЕ ВАС ПУСТИТИ НИЗ ВОДУ КАО ПАВГОРДА И РУБЕЗЕ

Name

реално

18.10.2017 21:34

Реално ово је за сваку похвалу. Вала Дрљевицу свака цаст не знам да је ово ико икад дозивео.

ОДГОВОРИТЕ
Name

херцеговац

19.10.2017 06:17

Медицински радници су пропустили прилику прије 3 године када су могли да пробуде јавност а повукли су се под притиском и прјетњом Додика и Богданића. Ипак никад није касно, ово је добар знак.

Name

патица

18.10.2017 21:35

Каква оданост запослених директору. ово јос нисам видела.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Линуx

18.10.2017 21:48

Чија оданост? Мислиш начелника којима није смањио плату и омогућио разне привилегије, или оданост осталих радника који га подржавају у знак захвалности што им је смањио плате?

Name

ре линуx

18.10.2017 22:04

Јеси ти свестан да је 70 људи вец 5 дана на протестима због смене директора. о цему ви овде прицате? Не ради се о 3 људи. Какав мајстор, какав краљ

Name

Будимо реални

19.10.2017 03:46

Подрзава га групица привилегованих који су дрски и безобразни

Name

БОБА

18.10.2017 21:36

КАД БИ СВИ ИНТЕЛЕКТУАЛЦИ ПОКАЗАЛИ КАКО СЕ БРАНИ ДОСТОЈАНСТВО И ЉУДСКЕ ОСОБИНЕ СВИМА БИ НАМ БИЛО БОЉЕ.ВЕЛИКА ПОДРШКА СРЕТНО.

ОДГОВОРИТЕ
Name

дајана

18.10.2017 21:43

Шок и неверица! Браво! Стоп диктатури! Да нас је висе оваквих. Браво Комљеновицу, браво доктори, браво директори!

ОДГОВОРИТЕ
Name

увек има излаз

18.10.2017 21:50

Свака цаст. Ви треба да будете узор!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пацијент Бр

18.10.2017 21:58

Свака цаст др Комљеновицу стоп диктатури овако треба сви да се бранимо ,дајете наду за будуцност да јос постоји добрих људи и заборавих реци свака цаст де Бирцаковицу диван цовјек а пре свега доктор нисам знала да се тако бори а изгледа бас смирен цовек Само напрес

ОДГОВОРИТЕ
Name

"Лаза"

18.10.2017 22:09

Тако је и у насој болници у Бијељини,ови што су близу директора једва да долазе на посао а ови остали за њих раде! Опште расуло,финансијска дубиоза,а директор Синиса Максимовиц купује стан у Лидо Јесоло у Италији! Доктори у Зворнику су нам вратили наду и вјеру да се овој Додиковој мафији једном стане у крај! Хвала вам колеге,надам се да ће се и наши у Бијељини и другим градовима напокон пробудити и смоћи снаге да кажу ДОСТА ЈЕ!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Само

18.10.2017 22:27

Директора прозивате,а остааали? Гдје су остали станове покуповали!?

Name

Колега

19.10.2017 16:15

Све це проћи. И једном се ваља медју колеге вратити.

Name

Љекар Добој

18.10.2017 22:18

Позивам све колеге љекаре широм Републике Српске да до петка у 12:00 направимо получасовни штрајк упозорења,јер ово понижавање и потцјенивање људи се више не може трпјети! Мени доприносе нису платили мјесецима,а много нас је таквих.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Има наде

18.10.2017 22:40

И Бањалука је уз вас. Да оног лешинара Дјајица и доушника Стевандица отјерамо. Прицају да уплацују доприносе одес у Фонд и ударе ти фалш печат на 10 дана

Name

Крле

19.10.2017 06:41

Ђајић само гледа шта ће залапит и коју ће окренути на леђа. Ма цар,за оне мајмуне по БЛ и не треба бољи директор.

Name

УЖАС УЖАС УЖАС

19.10.2017 09:07

УКБЦ БАЊА ЛУКА ЈЕ ПАО НА НАЈНИЖЕ ГРАНЕ ОД СВОГ ОСНИВАЊА. НИКАД НИЈЕ БИЛО ГОРЕ РУКОВОДСТВО ПО КАРАКТЕРУ ЗНАЊУ И ЕНЕРГИЈИ ЗА РАД. СТВАНДИЋ НАЖАЛОСТ УНИШТАВА СВЕ , АМА БАШ СВЕ, ЏАЈА ЈЕ КРИВ ЈЕР СЕ НЕ ОПИРЕ И НЕ РАДИ НИШТА АЛИ ГЛАВИ УЗРОК СТРМОГЛАВОГ ПАДА ЈЕ НАДРИЉЕКАР СТВЕНДИЋ КОЈИ ЈЕ УКБЦ БЛ ПРЕТВОРИО У МЈЕСТО УДОМЉАБ+ВАЊА ПРЕБЈЕГА ИЗ ОПОЗИЦИЈЕ КОЈИ ЈЕДВА ДА СУ ЗАВРШИЛИ ОСНОВНУ ШКОЛУ, УМЈЕСТО НОВЦА КОЈИ ОСТАВЉА ЗА СЕБЕ ДАЈЕ ИМ ВЕЛИКЕ ПЛАТЕ И ДИРЕКТОРСКА-НАЧЕЛНИЧКА МЈЕСТА. ВЕЋ СУ ВИДЉИВИ РЕЗУЛТАТИ ПРОМАШАЈА У КАДРОВСКОЈ ПОЛИТИЦИ НЕЕНАДА СТЕВАНДИЋА А О ПЛИТИЧКИМ И ЉУДСКИМ ПРОМАШАЈИМА МОГУ СЕ НАПИСАТИ РОМАНИ.

Name

Др Андрић Ј

19.10.2017 09:10

Највећи домет Неше Стевандића и свакако особа која је иста као он по менталном и стручно карактеру која се дивно уклопила у његову партију је нестручни и стално припити Владо Мирошљевић људска срамота и варалица.

Name

ре

19.10.2017 14:48

Требамо ли поњети пистаљке?

Name

Толе

19.10.2017 17:50

Какве пиштаљке само ногатранс.

Name

Зворницанин

18.10.2017 22:22

Постовање за др. Комљеновица и остале докторе. Показали сте да сте без кицмењаци, за разлику од вецег дијела насег народа.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Линуx

18.10.2017 22:48

Шта кажеш, доказали сте да сте бескичмењаци!? Зашто ли су ботови увијек неписмени и необразовани?

Name

Ре

19.10.2017 04:37

Исспаде по теби да су глисте-да се повијају великом Месару.

Name

XXЛ

20.10.2017 16:26

Комљеновић је Миш, живи били па видјели. Надувало му се г*вно, а он помислио да је срце.

Name

Дубраwка

18.10.2017 22:33

Браво,свака Вам цаст,Доктори!!!Дајете Наду својим примјером,насој дјеци,да се боре,да истрају,да не одлазе у свијет,па да мајке опет плацу,да зеле своје !цедо!!!Велика храброст је оwо !!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЖУЋО

19.10.2017 05:46

РЕ, ТАКО ЈЕ,ТРЕБА ВЕЋ ЈЕДНОМ ПОКАЗАТИ ОВИМ СЕЉАЧИНАМА ИЗ ЛАКТАША, М.ГРАДА И КОЈЕКАКВИХ ВУКОЈЕБИНА ДА ИМА ОБРАЗОВАНИХ ЉУДИ У РС. ОВИ ИЗ ВЛАДЕ САМО СЕ ВАС БОЈЕ ЈЕР ОЧИГЛЕДНО ОД ОВОГ ПОЛУПИСМЕНОГ НАРОДА НЕМОЖЕМО ОЧЕКИВАТИ НИШТА

Name

Мико

18.10.2017 22:36

Лазар стари лопов

ОДГОВОРИТЕ
Name

Маза

19.10.2017 06:43

А стан у Холандији?

Name

Ласт

18.10.2017 22:44

Дрљевиц криминалац је Додиков цовјек и цлан Снсд они су га и поставили.Али криминал је криминал ма ко га цинио.Видим да сте јако пристрасни.Не волим ни ја Додика али криминалцима се мора реци стоп!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мусо

19.10.2017 08:24

И стан у Источном Сарајеву.

Name

галеб

19.10.2017 00:12

Само револуција мозе отјерати ту власт али сви у исте редове против зла и љекари ,уцитељи ,радници ,сељаци студенти и сви градјани против тиранина и његове власти другог пута нема нити среце и будуцности низакога

ОДГОВОРИТЕ
Name

СТОП ДИКТАТУРИ

19.10.2017 03:47

ГЕНЕРАЛНИ СТРАЈК ОСТАВКЕ МИНИСТРА И СТЕВАНДИЦА

ОДГОВОРИТЕ
Name

снсд Шојић

19.10.2017 04:32

Зар Месар смјењује докторе !? Оће ли да може ? Онда ћу ја да будем капетан на белу лађу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мараио

19.10.2017 04:43

Добро Јутро РС ! ПРОБУДИ СЕ РЕПУБЛИКО НАША!!! Из Зворника сунце се роди. Тиранији ногом за врат стати највећа је дужност света. Упалимо бакље спаса у свим градовима.ДОСТА ГА,ДОСТА ГА !

ОДГОВОРИТЕ
Name

Да Алумина

19.10.2017 05:12

Тако је Алумина је сад битна.Из ње се сад противзаконито извлаце паре .Највеци криминал је урадјен током стецајног поступка ког је водио Лазо Дјурдјевиц а сада се све ради под диригеннтском палицом Мотике.НИСТА је криминал Соње Р. какав је њихов.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Никола

19.10.2017 07:00

А шта је са Додиковим кумом, Вељком Вукелићем из Индјије,колико он узима!?

Name

Коwалски

19.10.2017 05:25

Дани који долазе ће показати колико оних који одобравају храврост ових људи ће стати на њихову страну кад дођу специјалци да инаугуришу директора.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пацијент

19.10.2017 06:00

Што се тиче Лазе Продановића,нула од доктора и нула од човјека. За др Комљеновића имам само ријечи хвале! Ја лично у свему овоме не видим здрав разум. И Дрљевић ординира приватно, чак и на црно,у жениној ординацији,па сад има и ту лабораторију,и ко зна шта још у плану. По менр је ово направљено као димна завјеса,да не примјетимо шта се ваља иза брда. Имамо државну болницу у Зворнику,па за име Бога шта ће нам приватна болница у Милићима и Братунцу?!Мислите о томе!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Откуд ти лова фрајеру?

19.10.2017 07:01

Интересантно би било да неко истрази тог Продановица, како то да гради приватну клинику?

Name

проверена информација

19.10.2017 13:27

Лабораторија није дрљевицева аман људи

Name

Неко из масе

19.10.2017 16:10

Волио бих да ми неко потврди, да ли је тацно сто се овох дана прица-фа је тузиоцу који је допринио да др Л. Продановиц, буде ослободјен, за малверзације у Болници Зворним, др Продановиц средио церки специјализацију у Бањс Луци.

Name

Подриње

19.10.2017 20:57

Па вјероватно од новца градјана,од новца постени градјана ове приватне дрзаве..

Name

истина

20.10.2017 08:14

Не луапјте за Продановицеву церку, дјевојка заврсила електротехнику, и не зиви у БиХ, зато не лупетајте и не лазите. Успјесан и крајње добар цовјек је његова церка.

Name

988

19.10.2017 06:04

Додјите у Лопаре да видите ста је дом здравља од сестара па до доктора.Они су имали једну ткз.докторицу кцерку Ристе Радица коју су опструисали због сумљиве дипломе и богами је морала напустити тј промијенити средину.Знасе ко су добри доктори ,када су дезурни гузве пред вратима.Нема ту преваре али политика када се умијеса и лицни интереси ,проблеми настају.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ауу

19.10.2017 06:21

Свака цаст Комљене.Једини имаш ону ствар да свима све у лице кажеш. Данијел Драгицевиц је главни у свему овоме.Он руши Зорана.А додика ће ти исти људи уништити. ДАНИЈЕЛ ДУСАН ГЛИСТА, па јел то дрзаву да представља.Е мој МИЛОРАДЕ.Шта си ти дозволио .Зоран ти је цијелу регију држао и резултат правио.Сад га игнорисес. ОБИЋЕ СЕ ТО ТЕБИ О ГЛАВУ СВЕ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Браво

19.10.2017 07:27

Свака цаст овом др Комљеновићу. Красно је знати да постоји још људи с думима.

Name

Ггг

19.10.2017 09:43

До цега додје Данијел да руси диреторе..Па у каквом друству зивимо,сав скарт је испливао на поврсину..Народе пробуди се,хоцемо ли се кад обрацунати са криминалцима..Докле?

Name

Семберац

19.10.2017 06:59

А зашто не смијене директора Бијељенске болнице Синишу Максимовића и испитају одакле му паре за кућу у Јесолу у Италији.

ОДГОВОРИТЕ
Name

патриоте

19.10.2017 07:26

И Лазару у Холандији?

Name

бијељина

19.10.2017 07:29

Зарадио човјек са својих пет плата.

Name

роккy

19.10.2017 07:03

"Бијела револуција" ?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Драго

19.10.2017 07:06

У федерацији људи зиве много боље а нас Додик диктатор све развали.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вапај

20.10.2017 17:22

Хало предсједнице, није све политика, има и струка! Струка једино ствара нови квалитет, политика у васем слуцају је млацења празне сламе!

Name

Дом здравља Вл

19.10.2017 07:09

Погледајте како се са криминалцима обрацунава Слободан Васиљевиц из Власенице и његова зена Соња Станимировиц Остојиц, они су направили фејс страницу Глас Власенице и износе све криминалне подвале др Остоје Драгутиновица

ОДГОВОРИТЕ
Name

Невиђено

19.10.2017 07:12

Ово је нешто невиђено на нашим просторима. Гдје год погледаш све увлачигузи. Људи се повијају и више него што се тражи од њих. Овај Др ће остати забиљежен за сва времена. И све то рећи пред камерама! А, делегација преко пута: рибе, мачке напирлитане, свјеже офарбане, налицкане. Наравно, ниједна не зна проговорити, стање пред расплакати се. Сви ми трпимо овакве комисије, инспекције у које се не улази интелектом и образовањем него преко везе и одсуством сваком облика људскости. Јер, доћи тако и стати пред ове докторе да слијепо извршиш наређење, због плате коју примаш, мораш бити велика љига од човјека.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре невидјено

19.10.2017 07:57

Аааа ти си онај или она сто му савест и постење на уси излазе

Name

ре Ааааааааа

19.10.2017 10:39

Писати и јавно износити мишљење са таквом ортографијом, је непримјерено и неприхватљиво. Послије овога очекујемо опширан коментар, да видимо јеси ли имало напредовао.

Name

Доктор

19.10.2017 07:20

А инаце Окука Јован има два стана на Палама у згради код Аутобуске станице а у једном од њих зиви његов бахати и син! :-)

ОДГОВОРИТЕ
Name

РАТ ТАЈКУНА

19.10.2017 07:24

Болница-Алумина... Зока-Додоу... Пуце тиква...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Идемооо....

19.10.2017 07:47

Подрзавам отпор власти која је изгубила сваки осецај за стварност. Браво за лекаре. Користе изворну снагу знање и дипломе којих на сву срецу јос увек нема на пијацама. Браво и за остало медицинско особље. Није овде висе питање Дрљевиц или Окука вец докле понос мозе дозволити да те неко много мање вредан од тебе гази. Кад њему гори под ногама Дебели зна на кога треба да се ослони. На незамењиве кадрове, прави избор. Овде систем најлаксе пуца. Не знам само да ли це извуци поуку из свега, наравно ако се одрзи, да му којекакви Данијели конобари и Петровици глисте нису најјаци кадрови у Зворнику. И коње су некада прогласавали Сенаторима. Сугерисао би само др Комљеновицу да мало коригује рецник. Нека не буде сигуран да се и он сутра неце наци у некој незахвалној комисији. Сумњам да је све у зивоту урадио искљуциво по савести. За остало цеститам на храбрости

ОДГОВОРИТЕ
Name

диплома

19.10.2017 08:53

Љекарска диплома се користи у болници, ово ста они раде могу добити диплому избациваца, мозда.. а тако и изгледају.

Name

Л.П. или Лијеп поздрав

19.10.2017 09:29

Лазар Продановић је сила, кад се вас 30 пацова бори против њега.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јака сила

19.10.2017 09:41

Јака сила, не сме ниједну изјаву да да. Сакрио се у мисју рупу. Лези на својих милион марака које је покро од народа. Лоповцина теска и то се одавно зна.

Name

Ггг

19.10.2017 09:47

Народе пробуди се,обрацунајте се са криминалцима..Није им ова дрзава дједовина

Name

.

19.10.2017 09:57

Не треба Лазар да да, изјаву је дао онај ко је требао да је да. Не знам шта ти није јасно.

Name

Где зивимо

19.10.2017 10:47

Одлуке Владе се морају постовати,за смлату Продановица изјаву је дао Милокрад..

Name

опа дјурдјо

19.10.2017 10:22

хттп://www.цапитал.ба/адвокат-рубез-сам-са-собом-потписао-уговор-од-47-милиона-км-на-стету-фг-бирац/ Кренуло је. Имате три пута покусај да погадјате ко је следеци. Поздрав свима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Приједлог

19.10.2017 10:43

Потребно је на чело сваке институције поставити интелектуалце који су се образовали у вријеме кад је добити диплому значило нешто. И то људе који у струци имају доста искуства. Преостало је сасвим мало тих људи, али их има. Они су нажалост у мишијим рупама, скрајнути, а коло воде млади, надобудни и неспособни или стари страначки препредењаци. Тиме је нанешена немјерљива штета друштву.

ОДГОВОРИТЕ
Name

еее

19.10.2017 11:30

Е , глупсони, ал вас дебели навуче на танак лед, сачекајте још мало па ћете видјети, наравно сем Дрљевица , они разговарају истим дезертерским језиком, кад сте тако паметни , размислите ко ће у овој борби измадју Додика и дебелог изаћи као побједник.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рррр

19.10.2017 14:55

Пре би рекао да си ти глупсон.Уместо да вам је драго сто има неко да се супростави овим криминалцима на власти,ти подрзавас...Вероватно си добио посао преко странке па морас и да мислис како они мисли..Јадан мали цовециц,умрецес а бојацес се..

Name

Ре ррр

19.10.2017 16:29

Ма 'Еее' је Радивоје Новаковиц, немојте се узбудјивати. Он је цовек одавно зрео за санаторијум.

Name

Бања лука

19.10.2017 11:54

Колеге, ви сте шака јада,уплели сте се у нешто чему нисте дорасли, истовремено понашате се као дивљаци, врло неуравнотежено ако мислите да се бавите политиком,користите примјерен рјечник !

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бања Лука

19.10.2017 15:35

Колеге не осврците се на овакве имбецилне коментаре. Потписујем да сте васом борбом освојили симпатије вецине бањалуцких доктора који несто вреде!

Name

новинар

19.10.2017 12:03

Нисам имао неко добро мишљење о докторима, јер су људи долазили да објавим да су тражили новац, пратећи неколико дана ову ујдурму у Зворнику, потврдио сам иначе своје мишљење о тој професији, извињавам се часним појединцима, вјероватно нису били у овој хорди дивљака, и то ми на неки начин даје наду.

ОДГОВОРИТЕ
Name

дулитл

19.10.2017 14:11

Стварно људи па зар ви нисте чули да је МИЛОРАД ДОДИК ПРЕДСЈЕДНИК.Цему фрка кад предсједник зна шта ради!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Оља

19.10.2017 14:29

То колеге.Треба се одупријети тортури.Само напријед.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Источно Сарајево

19.10.2017 15:59

У Источном Сарајеву директор Дома здравља је неки слино са завршеном школом за скок у даљ......па имају ли ови Црвени Кмери границу?

ОДГОВОРИТЕ
Name

јасна

20.10.2017 08:52

Па овај Комненовиц је уценик Продановица и студент Милица.Исти је ко и Продановиц само су им паре у глави.Једини еминентни хирург у овој регији је дрЗоран Лазаревиц коме не дају да удје у зворницку болницу да не види колико не знају.

Name

разгули

19.10.2017 16:06

Алал вјера докторе,таквог министра требамо који ће стати иза струке а нерадницима прстом показати врата,доста понижавања,доста служимо нерадним и неуким битангама,свака ти част немојте стати,

ОДГОВОРИТЕ
Name

РАЈНА

19.10.2017 16:17

Док се не побуне паметни и образовани чланови СНСД-еа , Баја неће пасти. Оног тренутка кад крене осипање образованог чланства ове секте, дубиоза и крај су тууууууууууууу. Кад кажем образовани , онда мислим на особе који су своје образовање стекли са ђачким друговима, ту не припадају они који су завршили вечерње факултете. То ће се десити оног момента кад се поклопе интереси паметних и подобних чланова СНСД-е па се Баја због својих личних интереса приклони подобним јер и он сам је у једном моменту неком био подобан, па постављен за предсједника. Сад се тренутно одвијају сцене из Нушићевог комада Покондирена тиква.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Перун-Исток

19.10.2017 18:16

Ма само прекинути све контакте са тиранском владом у Бањалуци.Провести референдуме о смјени власти у градовима и прогласити аутономију од ове тиранске власти. Сва пословања водити преко опстинских рацуна и обављати у готовини док се не успостави независан платни промет .Обуставити све врсте доприноса и пореза према незаконитој влади лоповима и криминалцима. Сва срества усмјерити према опстинама које це своје новце од суме .руде , ел.енергије , ..... усмјерити у плацање својих троскова. Опсине да поставе најкомпетентније људе који могу успјесно водити њихова предузеца а не уваљивати у губитке исплацујуци својим послодавцима (цитај Додик)_ рекет јер су тако неструцни за те послове досли на та мјеста управо Милорадовим инсталирањем Тек тада це мо ми зивјети достојно цовјека а милорад неце имати ни за кифле сто је и заслузио. И комплетан криминални кадар којег је инстлирао Милорад Додик . Некомпетентан , бахат , неписмен ал зато веооома амбициозан да узму све за себе . Цекам политицку партију која це ове идеје промовисати и легитимисати .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ррр

19.10.2017 19:30

Свака на месту..

Name

ПАДА БАЈА ГАРАНТ

20.10.2017 06:41

СВАКА ЧАСТ ЉЕКАРИМА ОДАВНО ЈЕ ТРЕБАЛО ПОКАЗАТИ ОВАЈ ОБЛИК ХРАБРОСТИ И ЧЕСТИТОСТИ И НА ДРУГИМ ПОЉИМА. ПА ЗАР ЈЕ НОРМАЛНО ДА НАМ ДОДИК И ЊЕГОВА БАГРА ДИКТИРА СВАКИ ДЕТАЉ НАШЕГ ЖИВОТА, ЈОШ ЋЕ ПОЧЕТИ И КИСИК ДА НАМ МЈЕРЕ, КОЛИКО МОЂЕМО ДА УДАХНЕМО. ПРОКЛЕТО МУ СВЕ БИЛО .

ОДГОВОРИТЕ
Name

добро сте изабрали

20.10.2017 12:31

Након што је Ђорђо Крчмар, посланик СДС-а у Представничком дому парламента БиХ, напустио ову странку, то је учинио и Недељко Бараћ, први предсједник Општинског одбора СДС-а у Градишци.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Никола

20.10.2017 16:26

Они су обични крèтени који у помоц гасења позара милостиво дозивају највећег пиромана Милорада Додика!? Какве су то будале!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

рациц

20.10.2017 17:04

Искрено не познајем доктора Комљеновица, нисам никада процитао неку његову изјаву или несто слицно али слусајуци га како у лице говори овој главатој господи оно сто искрено мисли, а ова главата господа само нијемо цути и кисело се осмјехује , могу само да му казем : " Докторе Комљеновицу свака вам цаст " . Да нас је висе оваквих који смијемо јасно и гласно реци оно сто мислимо свима би нам било боље. Цовјек је јасно рекао, да цлан сам СНСД-а и никада прије нисам био ни у једној партији, а гласно је прецутао засто је постао цлан, зато сто другације није могао, као некада у Титино вријеме, могао си да не будес у партији и да будес обицни роб а ако си хтјео да напредујес морао си бити друг цлан, сви ми то врло добро знамо. Допиздило је цовјеку, да добро је споменуо и приватне амбуланте, због приватних интереса се и руси све, да би појединци постали капиталисти. Због оваквих ствари овакви људи дизу сидро и одлазе, са својим квалификацијама у Њемацкој или Аустрији би га доцекали искрено расирених руку. А из неких разлога цовјек ипак остаје у Републици Српској. Господине Комљеновицу свака вам цаст. Долази ново вријеме. Не треба нас бити страх да будемо храбри.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лицност године

20.10.2017 21:10

Др Комљеновиц је лицност године да је висе овакивих људи гдје би нам био крај.

ОДГОВОРИТЕ
Name

цупс

20.10.2017 22:45

Свака ти цаст.

ОДГОВОРИТЕ