ЛЕ: Венгер све ближи „куп-тиму“ 3-4-3!

Један Тобџија једва чека травњак Маракане! Арсеналов везиста се огласио на Твитеру. Седам промена у стартној постави!

Фудбал 19.10.2017 | 13:15
ЛЕ: Венгер све ближи „куп-тиму“ 3-4-3!
Још се не зна са каквим тимом ће Тобџије наступити на нашем највећем стадиону. Извесно је да ће Венгер комбиновати као и у досадашња два меча Лиге Европе и да ће извести „куп тим“, односно резервисте које шансу добијају у куп такмичењима и Лиги Европе.

Због повреда не рачуна на Казорлу, Кошчелног, Мустафија, Кокелана и Велбека. Предах због премијерлигашких обавеза ће сигурно добити Лаказет, Колашинац, Бељерин, Чех и Џакакоји нису планирани у Европи и куп такмичењима. Макар за ову прву фазу. Скоро сигурно ће одморити Санчез, Рамзи и Озил, мада би Немац могао да се нађе на клупи и уђе у другом полувремену.

Последње информације са Острва гласе да је Венгер ближи формацији 3-4-3 него 3-5-2 што значи да од првог минута неће заиграти млади Вилок као против Бате Борисова већ ће шансу по крилу добити Алекс Ивоби.

Оспина је сигуран на голу, Холдинг, Мертезакер и Монреал као штоперски трилинг, а младићиМејтленд-Најлс и Нелсон су најближи позицијама на боковима. Са формацијом 3-4-3 остају два места у срцу везног реда и њих ће скоро сигурно попунити Мохамед Елнени и ЏекВилшир.

Управо се Вилшир похвалио на друштвеним мрежама да ће играти против Црвене звезде. Поручио је:

„Спреман за Лигу Европе сутра вече у Србији! Видимо се тамо Тобџије“.

Што значи да ћемо Вилшира сигурно видети против Црвене звезде. По крилима се очекујуВолкот и Ивоби, док је место најистуренијег нападача резервисано за Жируа.

У односу на меч који је минулог викенда поражен од Вотфорда, то је седам промена. Од стартера из тог дуела ће играти Мертезакер, Монреал, Елнени и Ивоби. Очекује се да наредног викенда против Евертона места у стартној постави задрже Мертезакер и Монреал, док ће уместо Ивобија и Елненија играти Санчез и Рамзи.

Иначе, поред поменутих играча, у Београд са са Арсеналом кренули и младићи који ће чекати шансу са клупе: Маркус Мекгуан (18 година), Едвард Нкетиа (18), Џошуа Дасилва(18), Влад Драгомир (18) и Џорди Осеи Туту (19) којем је то дебитанстки позив у први тим. 

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар