Каква би то бомба била - Кака и Милан по трећи пут?

Бразилац изразио жељу! Чека се одговор Росонера, пишу бразилски медији.

Фудбал 20.10.2017 | 14:45
Каква би то бомба била - Кака и Милан по трећи пут?
Једино је сигурно да је Кака завршио са Орландом. Шта ће бити његов следећи потез - то нико не зна.У овом моменту има три опције - да заврши каријеру, да се врати у Сао Пауло док би трећа опција била гламурозна - повратак у Милан! Наиме, како бразилски извори јављају, Кака би волео да игра још шест месеци за Милан пре него што седне у фотељу свог вољеног клуба.

Марко Фасоне сада разматра како да одговори на ову Какину понуду, а додатни трагови стижу са Инстаграма где је Најџел де Јонг прокоментарисао једну од његових слика "Најбољи си! Честитке на блиској будућности", и све то уз два круга, у бојама Милана.

Уколико дође до сарадње, Кака ће обући дрес Милана по трећи пут. До сада је играо од 2003. до 2009. године и у сезони 2013/2014. Бразилац је играо 307 мечева и постигао 104 гола за Росонере освојивши Серију А, италијански Суперкуп, Лигу шампиона, клупско Светско првенство.

Он је један од четворице фудбалера у историји који су освојили Лигу шампиона, Светско првенство и Златну лопту, уз Роналдиња, Ривалда и Зинедина Зидана.

Кака је последњи играч који је освојио "Златну лопту" (2007. године), а да нису Кристијано Роналдо и Лионел Меси.

Наравно, Кака у овом моменту можда играчки није на највећем могућем нивоу, али када би се стварно вратио у Милан то би био заиста велики трансфер. Права бомба.

Уосталом, питајте навијаче Милана.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Ацтион имагес

Коментари / 0

Оставите коментар