Биће како Влада каже и тачка!

Додатно се компликује стање у зворничкој болници. Већина медицинског особља спријечила је данас примопредају дужности директора ове установе. Осим тога, руководиоци служби и начелници одјељења у знак протеста потписали су колективне оставке које ће активирати уколико буде проведена владина одлука о смјени директора Милорада Дрљевића.

Република Српска 18.10.2017 | 17:17
Биће како Влада каже и тачка!
Комисија која је из Бањалуке дошла у зворничку болницу с намјером да према владиној одлуци смијени Милорада Дрљевића и на мјесто в.д. директора устоличи Јована Окуку, данас није обавила задатак.

"Максимално ћемо бојкотовати рад потенцијалног новог директора. Немојте мислити да смо политички постављени. Нас петнаест ако не дође на посао нема посла, нема бриге о пацијантима", каже доктор Горан Бјековић.

Познато је, кажу, ко стоји иза свега.

"То је Лазар Продановић (СНСД), сива еминенција, који стоји иза свега овога. У овом моменту је на једној страни Продановић, а на другој смо ми. Овим пружамо отпор терору и диктатури", објашњава руководилац Службе радиологије у болници у Зворнику љекар Миле Бирчаковић.

Лазар Продановић тврди за сарајевски "Аваз" да су ово обичне измишљотине и да он нема никакве везе са смјеном Дрљевића.

Доктор Зоран Комљеновић, хирург у тој болници, сматра да Лазар Продановић себе ограђује и тиме прави још већу фарсу. Комљеновић наглашава да је њему рекао, као и градоначелнику Зворника Зорану Стевановићу, предсједнику УО Драгану Ригошићу, посланику Обрену Марковићу, урологу Зорану Беговићу и Дрљевићу да је то искључиво његова одлука и његов хир и да чак партија не стоји иза тога, већ лично он.

Коментаришући дешавања у зворничкој болници предсједник Републике Српске и СНСД-а Милорад Додик каже да се одлуке Владе морају поштовати и да нико у то не треба да сумња.

"Ко год да је у праву или не, владина одлука је дефинитивна и она се мора поштовати. Позивам људе тамо да се смире и наставе да раде и да идемо даље. Влада се неће повлачити, имали смо ми и тежи изазов, па се нисмо повлачили". изјавио је Додик.

Упркос Додиковим ријечима, зворнички медицинари који су стали уз смијењеног директора Дрљевића не одустају ни од захтјева да министар Богданић посјети ту здравстену установу, као и да делегација из Зворника оде у посјету Додику, како би га упознали са ситуацијом у зворничкој болници.



(БН телевизија)

Коментари / 124

Оставите коментар
Name

урбани зворницки каваљер

18.10.2017 15:19

Ситуација поприлично јасна. СНСД их поставио, СНСД их склања. Не треба генерализовати. И медју актуелном гарнитуром има добрих, поштених и стручних људи. Људи који требају Зворнику, исто је и са онима који су против протеста, односон уз доктора Окуку. Овдје је ријеч о класичним чувањима фотеља. Никаквој борби за част како се то често потенцира. Као неко ко нема никакве везе са Болницом осим што живи у Зворнику кажем да бих волио да се ситуација смири, да се престане са подјелама и да се коначно почне радити у интересу обичног човјека, а не интересу разноразних политичара и политичких циљева.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лед Диода

18.10.2017 15:50

Ако си такав каваљер,дођи ти па ради са директором кривином,па ћеш видети што се људи буне,тада би ти све било јасно,и не би откривао топлу воду.Најлакше тако мрсимудити са стране и бити"паметан" и " коректан",каваљеру.

Name

урбани зворницки каваљер

18.10.2017 16:15

Довољно сам писмен да бих схватио што се буне. Буне се јер одоше фотеље, повластице, дупло радно вријеме, погодности. Па и она карактеристична љепота дијалога са пацијентима. И да ти право кажем жао ми је што је код нас све тако по систему за фотељу и мајку родјену.

Name

Реците истину

18.10.2017 17:44

Да заиста толико радите носиоци посла а само за голу плату, као ми обични смртници, то вам не вјерујем. Носила је и др Вајка сама интерно на својим леђима, мјесецима. Оде жена а интерно остаде.

Name

подршка нашим докторима

18.10.2017 18:50

шта то не ваља код др Окуке , он је одличан доктор , а друго је политика ту се не петљам , само знам да је политика СНСД-а зло у Зворнику . Др Окука је оперисао ногу мом сину и хвала му до неба , заиста је стручњак . То не значи да ови остали нису , напротив .............све набоље , Цвијановићу , Бјековићу , Комљеновићу , Беговићу , Бирчаковићу и осталим које мање знам , све су то добри и људи и доктори , а опет је друго колико они могу у оним условима да буду ефикасни . Уостало ниједан доктор није свемогућ поготово у лошим условима и кад један Лазар Продановић годинам,а ради шта хоће , а и он је добар доктор и то је неоспорно , само политика ће да нас све уништи .

Name

е мој урбани

18.10.2017 19:13

Ако си ти урбани у овој вукојебини коју су још и градом прогласили нека ти буде , само да знаш јадан си ти кад нигдје из Зворника ниси макао и не знаш шта је урбана средина . Овдје је давно и бог рекао лаку ноћ а апокалипса и смак је стигао са овом влашћу . Видиш ли урбани да све побјеже ко се врача од матураната , сваки дан нове фаце по зворнику у њега само силазе са околних брда , а они што нешо су вредјели давно су отишли . Зворник постаје аветињски град , са нула културом , поготову ових урбаних .

Name

Ре: Подрска

19.10.2017 12:47

Ако је добар доктор и нема разлога да ти не вјерујем, али не треба га увлацити у политику, јер одсуство од професије отупљује доторску острицу коју сада има. Сто се мене тице, сваки доктор (лијецник), који је полозио Хипократову заклетву треба да остане то сто јесте и народ це га увијек требати, а ако је добар и наградити. У политику иду они доктори који мрзе и своје занимање, а тиме и Хипократа-као нпр: Стевандиц

Name

Драган Цвијановић-Прелетачевић

20.10.2017 16:17

Ја таман прешао у СНСД и постао начелник одјељења, кад оно хоће да нас смијене. Ја моју фотељу бранићу животом.

Name

Милош

20.10.2017 16:27

Они су обични крèтени који у помоц гасења позара милостиво дозивају највећег пиромана Милорада Додика!? Какве су то будале!?

Name

ДЕГОТХИА

20.10.2017 21:32

ИМАМО РЈЕШЕЊЕ - НУДИМО ВАМ ДА РЕНТАМО ДР СТАНЕТИЋА ИЗ БАЊА ЛУКЕ ИНАЧЕ ИСКУСНОГ ДИРЕКТОРА УКЦ РС (ДВА ПУТА ДИРЕКТОР)... ЛИЗИНГ УГОВОР НА ДВЕ ГОДИНЕ СА МОГУЋНОСТИ ТРАЈНОГ ОТКУПА... СТАНЕТИЋ НЕ ТРОШИ МНОГО И ПОВОЉАН ЈЕ ЗА МАЊЕ БОЛНИЦЕ,,, А ОКУКА И ДРУГЕ КРИВИНЕ НЕКА НАСТАВЕ ДА СЕ ИГРАЈУ ДО ИЗБОРА...

Name

Бл

18.10.2017 15:21

Могу лапрдати.миле је ставио тацку и то је то.

ОДГОВОРИТЕ
Name

император

18.10.2017 16:27

"КО ГОД БИО У ПРАВУ, Владина одлука је Владина одука". Како ли тек одлуцују о битнијим питањима у овој дрзави?! Хоцу и ја да будем председник дрзаве, молим Владу да ми испуни зељу. Хвала!

Name

дудук

18.10.2017 17:51

Није то Влада, већ организована крим. екипа Додикова.

Name

милицајац у НС

19.10.2017 04:44

Влада је фактицки вец пала. Остао је само цувар пословника, познати комисар Лукац.

Name

ЖИКА Ж

19.10.2017 05:10

Д О КАДА?

Name

Др Јоја

18.10.2017 15:26

Послацемо вам Стевандица и Миросљевица да среде ствар и затворе болницу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

А Ха Ха Ха

18.10.2017 20:14

Миросљевиц нацелник дјеције клинике...плаципицка пиздила кад је скинут са функције сефа пулмологије...сепури се а ниста друго неради осим сто смисља како да постане неки сеф сто му је и посло за руком...до јуце је хтио побити све сто има везе са СНСД-ом а сад се привукао ко лијура и клепијо усима...љигавац... СРАМОТА...НЕМА НИКАКВУ СУБСПЕЦИЈАЛИЗАЦИЈУ А ДА НЕ ГОВОРИМ О АКАДЕМСКОМ ЗВАЊУ И ОН СЕФУЈЕ ПРОФ. ДР И МАГИСТРИМА МЕДИЦИНСКИХ НАУКА... ПА ТО МОЗЕ САМО КОД НАС...

Name

Алија

18.10.2017 20:38

Стевандица на козни разањ натакети

Name

Никола : Ре а ха ха ха

19.10.2017 11:12

Магистри и професори су на факултету. То су звања која не утицу на струцност љекара у раду с пацијентима. Да би постао магистар или професор морас да се бавис науком, а не праксом. Требало би писати науцне радове, сто одузима знацајан дио времена. Не постаје се професор тако сто се оперисе или прегледа знатно висе пацијената у односу на остале колеге. С тим у вези то да неко ко није професор буде директор би био проблем само на факултету, са болницким радом то бас и нема никакве везе. Људи моју гледајте кад идете љекару какви су му резултати, јел' задовољан пријатељ, комсија, познаник кога је тај љекар оперисао или лијецио, а не каква му је титула.

Name

Ре: Никола

20.10.2017 06:59

"Требало би писати науцне радове, сто одузима знацајан дио времена". Не само да одузима знацајан дио времена, јер то нико не вреднује: не могу месари (читај: ратни профитери) разумјети доктора наука (посебно постеног), за месаре ни Никола Тесла неби био паметан-јер не узима за себе. Политика коју води ова власт је, како је неко вец рекао, најбоље и најуносније занимање: паре, паре и паре САМО мени, ма који народ? Народ не треба помињати, осим за изборе. Куку нама. Јединствени смо у свијету. Ваљда нас зато нико и не воли. И зато нас треба унистити до велицине која "мозе стати под једњу сљиву". Сами се на то доводимо, тј. имамо сто смо заслузили. Боље је, изгледа, да нас данас Додик почасти једним пивом-јер за историју је сједити и пиво пити са Предсједником-а нема везе сто цемо годинама зивјети у биједи.

Name

ОПА

18.10.2017 15:29

НЕКА СТАВЕ ДОДИКА ХАХАХ...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре. Крајисник

18.10.2017 19:06

Ви сте г.... највеца. Горан Зворник.

Name

Крајисник

18.10.2017 15:35

Ма какав Зворник, какав Бирац, ми из Крајине се све питамо. Тако це и бити!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Роки

18.10.2017 17:01

На насу, а и васу , велику залост, то је истина.

Name

лажови

18.10.2017 15:36

Па ви већ седам дана ништа не радите већ страјкујете и сједите са својим савјетницима у Ла скали, па болница функционисе, много је висе доктора остало у болници и раде, само су фотељаси изашли , Дрљевицу понеси фотељу, дацемо ти је за успомену, толико си низак да је то срамота .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мандинго за Ре Лажова.

18.10.2017 15:55

Добар си ретардињо,да ли ишта друго знаш,осим да балавис по нет-у,против колега,и да страшиш сестре по болници да не изађу са сарадницима.

Name

Хе хе хе

18.10.2017 16:29

Стварно све сами нерадници изасли бране оног зохара...

Name

Срб

18.10.2017 15:37

Не могу вјеровати да су људи у увјерењу да баја не зна шта се ради, то ми личи на ону друг тито о свему што је лоше било ништа није знао, није знао за Јасеновац, голи оток, албанцима на Косову итд... Па људи без баје се ни wц не може отворити, а поготово директор неки да се именује без његовог знања, људи не будите наивни, да не кажем глупи!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре Срб

20.10.2017 18:22

Знају то све доктори, не треба потцјењивати њихову интелигенцију. Али намјерно зову Додика да прво његову сујету задовоље, да не буде да су га обишли, а касније..

Name

модрицанин

18.10.2017 15:42

Бит це као и недавно у сумама Српске.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мали нервозни

18.10.2017 15:42

Дрљевици мисле да су богом дани да владају да има дрзаве све их треба похапсити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Мали нервозни

18.10.2017 17:04

Јесу Богом дани, поздрав!

Name

зоо

18.10.2017 15:43

Јбт....ко у Зоолоском врту ...никад није досадно...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дијана

18.10.2017 16:09

Ниво културе раван нули.Интелектуакци ниско сте пали.

Name

Бијељина

18.10.2017 15:50

Зар нису сви лекари дошли код нас. Пошаљите и то мало што је остало пола Бн пола Милици.

ОДГОВОРИТЕ
Name

рационално

18.10.2017 16:05

Драги доктори, дал сте ви негдје чули да је један шеф партије, жртвовао посланика зарад једног директора па макар да је и најбољи , сто је у овом случају супротно , он је најгори сад се показало и најјаднији,жалосно .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Биро рада

18.10.2017 16:13

Кажете драги доктори да ћете отићи , пуцањ у празно, питам се гдје, после данашњег излива силе и бјеса , зар мислите да би нека установа пожељела такве силедзије, а ако имате гдје срецан пут.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЛЛЛ

18.10.2017 18:30

Браво доктори. Чувајте своје достојанство и струку. Нисте ви папци попут Стевандића, др папак. Хвала Богу да вас има са карактером.

Name

Qуиц

18.10.2017 16:13

Мозе ли било какво зло проц без овог Боганица?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Одговор

18.10.2017 16:29

Не мозе! Богданиц је највеце зло у Српској и једини он проводи ове прљаве работе, али затвори плацу за њим.

Name

Мислис Богданица

18.10.2017 16:31

Мозе без њега али без Стевандица не мозе.

Name

Сведок

18.10.2017 16:34

Ја не могу да верујем,ста данас гледа на Тв.Комљеновиц се толико тресе као да је добио епи напад.Сваком цовеку је јасно да се они не боре за болницу ни раднике у њој,вец за своје привилегије и пуније дјепове које су до сада имали.Јадни ли је болница са таквим нацелницима људске нуле.Има болница јос лекара који носе терет,али они цуте и раде јел није им директор пунио дјепове као сефовима.Сви су умјесали своје прсте у криминал зато и толика дрека.

Name

Цубелинда

18.10.2017 16:35

Отици хоце,само је питање гдје...Затвор?

Name

Ласта

18.10.2017 16:47

Како овим нацелницима није јасно,да нико од њих не брани дир.Дрљевица вец себе своју привилеговану позицију и пунији дјеп.Мислите да људи који вас гледају не знају васу намјеру и вас циљ.Директор да је паметан одма бих дао оставку и у миру отисао,док се није поцео одмотавати његов криминал и пљацка,а за то има доказа на претек.

Name

ре

18.10.2017 17:25

Сви СНСД,јасно почело зло само себе изједати,наравно да је борба за шефовска мјеста,умјесто да је бои доктор он је био у првим редовима Миле Додика,знамо такве фаце кад се дочепају фотеље,а толико је сиротиње преостало у РС да ће бити пуно и једна болница,људи одлазе не обазирући се.

Name

Цубелинда

18.10.2017 16:34

Надри доктор из Хан Пијеска(Истурени крмак за којим се рокце по болници) и Улојени криминалац (Комљеновиц) глуме постење,бојим се да вам је смркло господооооо...

ОДГОВОРИТЕ
Name

САМY

18.10.2017 16:52

Веома глуп коментар,знам да си бот и да сте у кампањи али то је сто имамо доктора који су и велики струцњаци за касабу као сто је Зворник. А несто о чему се мозе коментарисати је раздор у СНСД у,који је у току,Додик је у нок дауну.

Name

Цубелинда

18.10.2017 17:27

Они да су квалитетни доктори радили би свој посао,овако сами себе деградирају тј покусавају да сакрију мањкавости(криминал) прицањем глупости.На срецу нас нормалних досао је крај...Поздрав за бивсе,добродосао ОКУКА!

Name

Ре Цубелинда

18.10.2017 18:29

Не једи г..на боту.

Name

Х-П

20.10.2017 12:54

Цубелинда мора да те је неко иза окуке сачекао па га толико хвалиш, немој јадо да спомињеш докторе из Хан-Пијеска таквих доктора нема нигдје, а ти си један обични јад.

Name

срамота

18.10.2017 16:48

Сам председник дрзаве изјави Ко год да је у праву или не, владина одлука је дефинитивна и она се мора постовати.. сам себи скоцио у уста,цуј ко год да је у праву. Па зар се одлуке тако доносе? Правна дрзава нема ста. Стоп полтронизму и диктатури!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре срамота

18.10.2017 21:34

Добар коментар.

Name

Роки

18.10.2017 16:57

Ста се буне, ако Цаусеску казе тако, онда је тако.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Риле

18.10.2017 16:59

Срби су за паре одбранили Орица, а овдје се праве будале, за директора. Обицна фарса, знам ја вас.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Никола

18.10.2017 17:14

"Биће како Влада каже и тачка" рече Додик који није Премијер и који по Уставу нема никакве везе са Владом!? Све јасно! Криминалац је приватизовао Републику Српску! Сви остали само за паре статирају!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зоки

18.10.2017 17:19

ДОДИК КАБАДАХИЈА ЦИЈЕ ВРИЈЕНЕ ИСТИЦЕ КАО ПЈЕСЦАНИ САТ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

грга

18.10.2017 17:21

Хајде СДС,подржите људе који се супротстављају режимској самовољи.Није ово интерно СНСД питање.Није им ћаћавина..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Е па мало сте се з.....

18.10.2017 18:14

Неце ни опозиција да задуце рукаве љепсе је у БЛ ко це у Звирник.

Name

Надрогирани силедзија

18.10.2017 17:55

Ово је посао за муп. Комљеновиц је оцигледно добро надрогиран.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

18.10.2017 18:30

Или да ти промијенис дилера ,оцито си дрогиран.

Name

рр

20.10.2017 18:29

Кад немате аргумената, крену увреде, дрогирани и сл. Можете само погледом добацити до доктора па макар и дрогираног.

Name

Линуx

18.10.2017 18:14

Ово је унутарстраначки обрачун у којем се за сада чувају највећи адути са обје стране које се уздржавају да изнесу податке о криминалним радњама свих учесника у сукобу. Довољно би било нпр. испитати све тендере јер је јавна тајна да се Дрљевић дебело уграђивао. Па одакле му онолико џипова и станова? Није ваљда од директорске плате. Сам је питао, а ко то данас живи од плате? Начелници чувају своје плате и привилегије. Њима нису смањене плате и омогућено им је да исисавају новац из болнице. Зато је све јасно и треба извршити дубоки рез у овој установи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

те линоxиц

18.10.2017 20:18

Како си само препознатљив мали, зли завидни цовјеце.Сједи и смисљај.Мозда те и дзипом награде ови који су ти дали задатак да писес и смисљас глупости и гадости.Убице те мрзња и завист А до дзипа нецес моци стици за овога зивота

Name

Линуx

18.10.2017 21:01

Мали човјече, одговори аргументима, а не увредама!Колико је ко мали показује управо твој одговор. Демантуј наводе у мом коментару и реци шта није тачно.

Name

Линуx

18.10.2017 18:14

Ово је унутарстраначки обрачун у којем се за сада чувају највећи адути са обје стране које се уздржавају да изнесу податке о криминалним радњама свих учесника у сукобу. Довољно би било нпр. испитати све тендере јер је јавна тајна да се Дрљевић дебело уграђивао. Па одакле му онолико џипова и станова? Није ваљда од директорске плате. Сам је питао, а ко то данас живи од плате? Начелници чувају своје плате и привилегије. Њима нису смањене плате и омогућено им је да исисавају новац из болнице. Зато је све јасно и треба извршити дубоки рез у овој установи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Објективан

18.10.2017 18:18

Срамотно понасање љекара.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

18.10.2017 18:31

Само реално понасање љекара.ПОДРСКА ЉЕКАРИМА.

Name

Објективан

18.10.2017 19:12

Ово вулгарно понасање и лицна хајка адекватно понасање љекара?

Name

објективан 2

18.10.2017 20:25

Не него це љекари бити мали мисеви без свога мисљења а такви као ви вриједјати им интелигенцију . Свака вам цаст .Само напријед .Браво!

Name

Ре

18.10.2017 20:25

Љекари су уцени људи а не "керови",не постујете љекаре-постујте керове.Хоцете цивилизацију-понасате се диктаторски.Како?Срамота треба бити вас који имате смјелости да осудјуте њихову реакцију.Зато Вам и одосе љекари у друге дрзаве.Питате ли се ви колико су се ти људи одрекли у зивоту свега да би постојали ту због вас?А не! Требају да цуте,трпе и да дозволе да их пљује тако неко безобзиран и неправедан попут тебе.

Name

Смук

18.10.2017 20:26

Ниси ти објективан/на ти си пијан/на!!!!!!

Name

добој

18.10.2017 18:30

Нас директор понудио оставку,због оправданих разлога, види овог дебила и камариле око њега, то се није никад десило у здравству, то је брука планетарна, поготову онај доктор масне косе, сто каже ајде воз, јесте јели и пили , ајде разлаз, па то је изван разумног, то се граници да лудилом, а директор мудериз сједи и мисли то коњино само тако, шта ћеш то је тако и увијек ће бити покварених, и неиживљених лудака.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гггг

18.10.2017 21:43

Вас директор је у дубиози а овај позитивно послује..Или мозда није нормално позитивно пословати

Name

ре Добој

21.10.2017 05:14

Управо ми се свидело то што им је рекао да су јели и пили, да разгуле. Доста је нама свима те посјете из БЛ која дође, једе, пије, наплати дневнице , а ништа конкретно не ради. А тамо, гдје има за њих грађе, не смију се појавити.

Name

јованка

18.10.2017 18:34

Никад висе ни ја нити неко мој због овог Дрљевица и Комљеновића неће крочити у ту болницу., срамота сте за професију.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Никола

18.10.2017 18:38

Милокраде Дрљевицу, ако се деси да останеш још мало у тој столици,на богаству тако брзо стеченом , позавидио би ти и Ал Цапоне.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Линуx

18.10.2017 19:00

Ово је само показатељ тешке болести која је захватила не само здравство, него и читаво друштво у РС прожето корупцијом, криминалом, непотизмо, страначким запошљавањем и кадровирањем. За почетак требало би одвојити приватну од јавне праксе и забранити истовремени рад у јавним и приватним ординацијама јер љекари шаљу пацијенте у своје или ординације својих пријатеља. Као друго омогућити потпуну транспарентност свих тендера, и као треће, јавност свих конкурса за запошљавање. Али све ово је утопија за стање у којем се сада налази РС. Бојим се да је рак метастазирао у све поре и да спаса нема. Зато, омладино, пасош у руке и што даље од ове црне рупе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Драган

18.10.2017 19:07

Ратују Додик и Дебели, а доктори су пешадија. Ситни, мали прашинари...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Са стране

18.10.2017 19:15

Праве лицну хајку из сопствених интереса, оптузивајуци другог, вец видјено

ОДГОВОРИТЕ
Name

Данијел

18.10.2017 19:16

Бозе,како болесна нација..Па једина болница која позитивно послује,и да смјена директора мени није јасно..Јос видим да има болесника који то подрАвају.Једна политицка наказа,смлата..политицар Продановиц смјени доктора који позитивно послује..где зивимо..

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

20.10.2017 18:35

А они што негативно послују, уживају благодети свог нерада, возају се, троше...

Name

Горан

18.10.2017 19:21

Комљеновицу,свака ти цаст!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре Данијел

18.10.2017 19:32

Као прво ти ниси никакав Данијел, ти си мали зоран купљеновиц, а ускоро поусиновиц

Name

дрина

18.10.2017 20:25

Браво Комљеновицу,непамтим кад је директор био доктор који је родјен у зворнику,опет сарајлика окока,лел yо немозе бити сандиц вескп,бирцаковиц....

Name

борац

18.10.2017 20:27

Мој дебели,вратите се код хадзије и удрузите се, јер само јаки мозете несто успјети.док се хадзија питао лазо је био у мисијој рупи

Name

Докторица

18.10.2017 20:33

Др Комљеновиц је рекао ста вецина доктора мисли. Здравство и друство су болесни. А ови који говоре против доктора,безоцно им се улизују и снисходљиво улазе код њих кад моле за помоц. Кад излазе, обозавају да прицају како су лосе примљени, како су доктори лоси, како су тразили новац. Подрска докторима Зворника и РС!

Name

стоп терору

18.10.2017 20:48

А ту смо значи...ови клошари што стоје као кербери избацивачи у канцеларији претендују да буду директори.. БИРЧАКОВИЋУ, ти ћеш директор бити кад се напушиш к**** лазару продановићу, али овај пут заиста.

Name

ре Горану

18.10.2017 19:39

За шта му свака част , сто га Милокрад онако навуче , мора да му је нешто сипао у пиће , рационалан човјек се не понаша онако, сам себе је попљуво

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Ре Горану

18.10.2017 20:33

Треба да лизе дупе као ви Зорану дебелом и Милокраду Додику јајари?

Name

онај ко види

18.10.2017 19:42

Бити смлата и наказа, а 12 мандата посланик, ту се нешто не слаже , сем твојих личних фрустрација, рјечник ти је као у моје покојне бабе

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јјјј

18.10.2017 21:48

Јесте,медју овим болесним народом..Зато он има милионе вероватно постено зарадио..док он има 20000месецно неко гладује..требало би да га је срамота,а да има образ био бих доктор а не политицар..

Name

Дадо

18.10.2017 20:12

Једино одлуке у електропривреди се не проводе .Директор хидроелектране Боцац Кесиц вода мркоњицког клана ради ста хоце прима кога хоце даје отказе коме хоце .

ОДГОВОРИТЕ
Name

слобо

20.10.2017 08:27

Велике злоупотребе у електродистрибуцији Зворник прави Обрен М. Треба га смјенити и покренути кривицни поступак за малверзације у Водоводу и Комуналном и Електродистрибуцији Зворник .

Name

БОБА

18.10.2017 20:22

СВАКА ИМ ЧАСТ НА ИСТРАЈНОСТИ НЕ КА НИКО НЕ ОМАЛОВАЖАВА ЉУДЕ ТО ЈЕ НАЈ ГОРЕ ШТО ЧОВИЈЕК МОЖЕ ДА ДОЖИВИ А ЈОШ КАД ВИДЕ ОД КОГА ТО ДОЛАЗИ ОНДА ЈЕ ТО ДНО .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лудница

18.10.2017 20:34

Помози нам Боже!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Устанак

18.10.2017 20:40

Кад устане кука и мотика !!!!!! Само гледајте наказе како се брани цаст и достојанство професије !!! Комљеновицу ти си херој !!!! Идемооооо ! И ајде мало коментарисите тамо где се види идентитет где не мозе ниједан негативан коментар наци, бандо неморална... Ви цете пљувати по љјдима који су устали да казу своје мисљење а кријете се по порталима као бубасвабе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Данијел

18.10.2017 21:34

А јел стварно мислис да неко од њих то смије..Болестан народ,пласи се остаце без оног сто свакако нема..Ако људи не подразавају несто успјесно,знај колико су болесни..позз.

Name

xy

18.10.2017 21:56

Ма њихов идентитет се зна. Дзабе им десетине разних псеудонима и сифри.То им постала професија .Сједе и бљују.Угусице се у сопственом смраду

Name

БОБА

18.10.2017 21:02

НАСЛОВ ЈЕ ВЕОМА ЗАНИМЉИВ.ВЛАДА НЕ ЋЕ ПОПУСТИТИ АЛИ ТО СУ ГОСПОДО ИСТО ОБРАЗОВАНИ ЉУДИ КОЈИ НЕ ЋЕ ОДУСТАТИ АКО СУ ПАМЕТНИ. НИСУ ТО РАДНИЦИ ЖЕЉЕЗНИЦЕ.КОЈИ СУ ДОВЕДЕНИ ДО СМРТИ ПОЈЕДИНАЦА СРЕТНО.

ОДГОВОРИТЕ
Name

бмx

18.10.2017 21:23

Колика је квота на кладионицама да СНСД пуца у Зворнику , плаћам 5о КМ :)

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хаха

18.10.2017 22:04

Мала квота,то је сигурица..

Name

Где се роди

18.10.2017 21:38

Доце и теби крај Милораде,надам се ускоро..Ваљда це и народ схватити да од 50 км немозе 4 године да се зиви..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зворницанин

18.10.2017 21:46

Др Комљеновицу постовање! До сада сам знао да сте врсан хирург, а данас сте показали и да сте ВЕЛИЦИНА од цовјека. О Др. Окуки говори цињеница да у визити када је дезурни није хтио прегледати пацијенте др Радивоја, а о цему сам лицно био свједок на хируском одјељењу Зворницке болнице. Такве нам владајуци бирају. Паметном довољно!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Др Жаре

19.10.2017 00:05

Па ако 15 доктора стоји иза ччовјека шта онда ваљда то нешто значи

Name

брутал трутх

19.10.2017 08:39

@Др жаре: да, значи да је то 15 начелника којима пре месец дана нису смањене плате, који имају све бенефите, и који су додатно плаћени зна се каквим новцем. Али полако, сваки почетак има и свој крај, тако ће и овде ствари врло брзо изаћи на видело.

Name

ре Брутал

20.10.2017 18:41

И треба да имају добре плате. Свака пишуља у влади, саветница, старлета има већу плату од хирурга.

Name

Стефан

18.10.2017 22:05

Засто критикујете докторе како се понасају? Они само бахатосцу одговарају на бахатост.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Носиоци посла

18.10.2017 22:07

Какви ли су остали кад су ово носиоци посла, мајко бозја...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Истина

18.10.2017 22:17

Најгорег су поставили за новог директора ...

Name

цупс

18.10.2017 23:12

Доктори драги идите за Њемацку маните се овога овдје. Тамо вас људи требају. Маните се секирације и надмудривања. Овдје је све давно изгубљено. Помозите својој дјеци идите због њих ако нецете због себе. Њима треба да се обезбједи будуцност. Они це овдје бити градјани 7мог реда и неце никад имати посао као струцњаци него само као ректални алпинисти, паријаси итд.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Страшно

19.10.2017 03:52

Каже " био у праву или не " . Страшнооооо. Дотакли смо само дно . Бјежи народе, поготово сада после нове године када не буде требала радна виза .

ОДГОВОРИТЕ
Name

бабица

19.10.2017 05:14

Читам диве се Комљеновицу на храбрости, била сам присутна кад је рекао сестри како да превије јер се тако у Јапану ради, она га одјеба иди у Јапан па ради, цутао је као мумија, а сад одједном добио храброст.еxтаси чуда чини

ОДГОВОРИТЕ
Name

супер

20.10.2017 18:43

Нека ту сестру културну поставе за директора.

Name

неутралан

19.10.2017 05:18

Е, моји Срби , опет се дјелите , на зворницане Сарајлије, и тд, не треба вама нико сами ће те се поубијати

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милос

19.10.2017 05:21

Неко је дао предлог да Сандиц буде директор, нисам знао да нераст има такве амбиције, а било би боље да оде , све се ово због њега и дешава , откад он ради Зворницани су ослијепили, потпуно подржавам овај предлог

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дадо Врањеш

10.11.2017 00:33

Сандић зна о болестима ока мање од његове главне сестре! Он од тога ништа не увезује. Глуп а очни доктор, оно... члан библиотеке.

Name

ништа ново

19.10.2017 05:24

Дрљевицу, ти си обична кукавица увијек се кријес иза других,али то је образац понашања породице Дрљевиц , Твоја жена се тукла у Малом Зворнику са колегиницома ти немаш храбрости , плаћаш да те бране, још се хвалиш тиме

ОДГОВОРИТЕ
Name

киза

19.10.2017 05:39

Ставице једног дана народ тацку и на тебе баја

ОДГОВОРИТЕ
Name

китовнице

19.10.2017 05:48

Кажу наши вајни доктори да ће да страјкују гладју, ок али молим вас Комљеновицу донесите хероин , он без хране може, Ал без наркотика не функционисе, медједу донесите сланине, и биће миран, Бирцаковицу надјите нови којег ће пушити , попушио је већ и Дрљевицев, а ја све мислим због чега му је доња усна отромбољена сад ми је јасно , јер је и сам рекао шта ради

ОДГОВОРИТЕ
Name

тацка

19.10.2017 06:12

Оде један баја, додје други баја, и тако у круг

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ахаха

19.10.2017 06:40

Не брините набавице му Дрљевиц, преко својих канала, одавно је и у то упетљан

ОДГОВОРИТЕ
Name

Оља

19.10.2017 14:30

Концита попусила

ОДГОВОРИТЕ
Name

галеб

19.10.2017 22:13

Постовани доктори само револуција мозе да отјара тиранина никакви протести али нема бице ко да поведе револуцију

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сова

21.10.2017 09:46

Мозда је Кикиц рјесење. Нека га повуку из Вода. Он це рјесити све проблеме у Зворнику. Кикиц је краљ.

ОДГОВОРИТЕ