Да ли се то развија „Нејмаров вирус“?!

Де Брујне је први заражен. . . ! Ово је тек почетак. . .

Фудбал 19.10.2017 | 23:10
Да ли се то развија „Нејмаров вирус“?!
Нејмаров фудбалски земљотрес није оставио никога равнодушним! Револуција на тржишту није утицала само на клубове, који су сада спремнији него икад пре да пређу деветоцифрену маргину без много размишљања, већ је утицај бразилског аса почео је да се шири и на играче и прети да постане „Нејмаров вирус“! А Кевин де Брујне би могао да буде први који ће бити заражен истим. 

О чему се, заправо ради? Наиме, Агент белгијског аса Патрик де Костер отворено је признао да ће Де Брујне узети Нејмаров уговор и баснословних 672.000 евра седмично као репер за преговоре са управом Манчестер Ситија, која је најављена за неколико месеци.

„Стижем ускоро у Манчестер како бисмо разговарали о Кевиновом новом уговору и појачаној плати. Његова плата? Не бих могао да причам о томе. Али, погледајте колико су плаћени Мбапе или пре Нејмар, па ћете добити неку слику“, каже Де Костер.

Кевин де Брујне тренутно зарађује „тек“ око 130.000 евра седмично. Поређења ради, Мбапеу на крају сваке седмице легне око 360.000 евра, а Нејмару чак 670.000!

Будите сигурни, ово је тек почетак...

Извор: моззартспорт

ФОТО: Ацтион Имагес

Коментари / 0

Оставите коментар