Пожељела срећу бившем мужу

Огласила се Снежана Дакић поводом венчања бившег мужа.

Забава 17.10.2017 | 19:24
Пожељела срећу бившем мужу
Бизнисмен Владимир Микић изговорио је судбоносно „да” Јовани Миљковић и трећи пут упловио у брачну луку. Како је „Ало!” ексклузивно објавио, венчање је одржано у једном луксузном београдском хотелу, и то за 200 званица. Бивша супруга Владимира Микића, водитељка Снежана Дакић, за „Ало!” је открила да нема места сујети, те да јој не смета што се њен бивши партнер поново оженио.

- Наравно да сам честитала Владимиру. Пожелела сам му сву срећу овога света - рекла је Снежана за "Ало!" и признала да између ње и Владимира не постоје несугласице.

- Нас двоје смо остали у добрим односима и заиста се одлично слажемо - додала је водитељка.

Након развода од Снежане Дакић, Владимир Микић није оставио незбринуту своју бившу супругу и ћерку Лауру, већ им је, како је и сам открио, оставио стан, а даје и позамашну алиментацију.



- Већ сам на суђењу рекао да стан остављам њој и Лаури. Сматрам да им тај стан припада, али процедура је таква да то мора да се озваничи и на суду. Реалан сам у целој ситуацији, а ако друга страна мисли да је мало то што пружам, онда је она нереална. Сами процените да ли је много или мало месечна алиментација од 350.000 динара - изјавио је Владимир након развода.

Бизнисмен и његова нова супруга нису штедели на венчању, па су издвојили позамашну своту како би све изгледало као у бајци. Први плес је био уз песму Селин Дион, док су након тога имали и ватромет, који је трајао цео сат.
Владимир је за „Ало!” открио ће му трећи брак бити и последњи.

- Хвала вам од срца. Мало сам промукао, па не могу много да причам, али ће овог пута заиста бити трећа срећа - изјавио је након венчања Микић за „Ало!” и признао да са Јованом ради на принови.

(Ало)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

интерес сине

19.10.2017 12:49

Наравно. Треба му много среце, здравља и свега осталог да би могао да заради за алиментацију од око 3000 евра. Замислите да му крене све лосе у зивоту. Ста има од тога његова бивса зена ?

ОДГОВОРИТЕ