Грег Попович и снага ауторитета на делу!

Доналд Трамп је бездушна кукавица, патолошки лажов, цео свет то зна! Кад полуди превејани тренерски вук. . .

Кошарка 21.10.2017 | 13:30
Грег Попович и снага ауторитета на делу!
Није баш тема за странице спортског сајта, али када ове речи изговори величина каква је Грег Попович мораш да се запиташ. Уосталом, тако доказане личности треба саслушати, макар причали и о стварима које превазилазе домен њиховог делокруга. Легендарни тренер Сан Антонија тако се обрушио на председника САД Доналда Трампа, а све повом смрти америчких војника у Нигеру.

"Председник Обама и други председници, већина њих није желела да зове телефоном... Ја волим да окренем када мислим да је то пригодно, када мислим да сам способан за то", рекао је Трамп вероватно покушавајући да ућари неки политички поен.

Попович је побеснео.

"Изнова ме чуди ме и разочарава толико тога што председник изговори, па и његов приступ руковођења овом земљом, који изгледа као једно бескрајно изазивање непријатељства међу људима. Али његови данашњи коментари о онима који су изгубили вољене у временима рата, те лажи да бивши председници Обама и Буш никада нису звали породице страдалих су толико безличне да немам речи", кренуо је Попович.

Драмска пауза. Уздах. Речи је ипак пронашао.

"Овај човек у Овалној соби је бездушна кукавица која мисли да може једноставно да расте тиме што ће друге ниподоштавати. То је наравно његова пракса, али да ради то на овај начин - да лаже о томе како су председници одговарали на смрт војника - то је ниско да ниже не може. У Белој кући седи патолошки лажов, интелектуално недорастао, емотивно, психолошки незрео да ради тај посао. Цео све то зна, посебно они који су сваки дан око нега. Људе који раде са председником би требало да је срамота, јер они боље од свих знају колико није за овај посао, али бирају да не предузимају ништа поводом тога. То је њихова срамота".

Извор: моззартспорт

ФОТО: Ацтион Имагес

Коментари / 0

Оставите коментар