Милоше, буди агресиван и више шутирај!

Тренер Док Риверс бодри Србина пред деби у НБА лиги.

Кошарка 19.10.2017 | 10:30
Милоше, буди агресиван и више шутирај!
Може ли најбољи српски кошаркаш Милош Теодосић да буде човек одлуке за Лос Анђелес Клиперсе у наступајућој сезони?

Није тајна да многи очекују да Тео заблиста у Граду анђела уз Блејка Грифина и Деандреа Џордана, посебно откако је отишао Крис Пол током лета. Клиперси су, према тврдњама америчких новинара, у Милошу добили новог вођу, једног од најбољих европских плејмејкера, који је већ популаран међу навијачима.

Током предсезоне Теодосић је већ демонстрирао ту моћ, убрзао је игру Клиперса у нападу, а успео је и да оствари добро партнерство са саиграчима, пре свих Џорданом. Једино што тренер Клиперса Док Риверс тражи више од капитена српске репрезентације.

"Желим да буде агресивнији. Много више него сада. Милош није добар шутер. Он је изванредан шутер, без обзира што је још увек 'чудан'. Сви знамо какве пасове даје, он је један од најбољих асистената које сам видео у животу. Очекујем од њега да више шутира", порука је Дока Риверса уочи старта НБА сезоне.  

Дакле, очекивања су велика и што је најважније заснована на реалности. Подсетимо, српски репрезентативац је просечно бележио 16,1 поен у Евролиги у дресу ЦСК из Москве прошле сезоне.

Први званични меч у дресу Клиперса очекује га у петак ујутру од 04.30 против Лејкерса.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Ацтион Имагес

Коментари / 0

Оставите коментар