Барсина строго чувана тајна - Калиду Кулибали!

Аурели де Лаурентис баш и није спреман да се растане са стаменом штопером!

Фудбал 19.10.2017 | 08:00
Барсина строго чувана тајна - Калиду Кулибали!
Јулијан Брант, Макс Мејер и наравно Филипе Кутињо. То су наводно играчи које би Барселона могла да покуша да доведе у јануарском прелазном року. Али Мундо Депортиво наводи да нису само офанзивци на мети Роберта Фернандеза, већ и један штопер. Реч је о Калиду Кулибалију, првотимцу Наполија кога већ дуго прате најбогатији европски клубови. Међутим, мало је оних који могу да стану уз раме Барселони.

Мало је ипак и клупских газди какав је Аурелио Де Лаурентис. Тај кад себи нешто уврти у главу нема одступања. Нудио је летос Челси чак 40.000.000 евра, али је Де Лаурентис лагано одбио. Кулибалијев уговор истиче 2021. године. Може да оде и раније, али само ако неко да око 60.000.000 евра. И ако ухвати Де Лаурентиса добро расположеног.

Кулибали је, проценио је Барсин први оперативац Фернандез, тип играча као створен за Блауграну. Висок, снажан, али и технички надарен. Проблем је само што Барса није баш рада да на сто истресе толики новац. За сада ће само пратити Кулибалија. Док не стигне миг са врха.

Енглески клубови покушаће готово сигурно већ опет већ у јануару. Маурицио Сари се опире, Де Лаурентис је обећао да ће се стрпети до краја сезоне. За сада ће остати само на интересовању.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Стар Спорт

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Барса

19.10.2017 06:13

Довести Кулибалија,оног свабу из ПСЗ-а и мозда неког на средини.То је то.

ОДГОВОРИТЕ