Звездина епска најава за Арсенал и ријечи Дулета Савића...

Кажу Барселона игра фудбал? А ми два минута држали лопту, без да је они пипну! Како ја маркетинг служба Црвене звезде најавила дуел у четвртак. . . ?

Фудбал 18.10.2017 | 22:15
Звездина епска најава за Арсенал и ријечи Дулета Савића...
Не би имали навијачи ништа против да се у четвртак вече понови београдски дуел измђу Црвене звезде и Арсенала из 1978.године. Екипа Бранка Станковића је поготком Цвејтина Благојевића славила са 1:0... А у реваншу сви знамо шта се десило.

Постоји и даље онај материјал са Хајберија када легендарни Владанко Стојаковић прича: „Петровић до Благојевића, Благојевић у средину и гол... Душан Савић. Звезда је та која иде даље“.

Управо тај моменат велике Звездине славе био је лајт мотив маркетинг тиму црвено-белих за најаву наредног сусрета. У позадини се чују тактови „Марша на Дрину“ и глас Душана Савића.

Не говори легендарни голгетер у свом великом достигнућу, полуволеју који је завршио у уџбеницима. Син актуелног штопера црвено - белих савшено је описао снагу тадашњег Звездиног тима. Снагу која је очитала и акција за изједначујући гол..

„Кажу да данас Барселона игра фудбал! А ми смо против Арсенала држали лопту два минута у нашем поседу. Они нису могли да је пипну. И то смо све играли унапред. Тако је пао изједначујући гол. Велики Бејбзи је рекао да је то најенглескији гол на енглеским теренима“,присећа се у кратком клипу Душан Савић.

Навијачи Црвене звезде треба да погледају. Чисто да добију на оптимизму.



Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар