Милик иде у Кјево у јануару!

Наполи доводи новог нападача! Председник Наполија открио да шаље Пољака у Верону!

Фудбал 17.10.2017 | 21:00
Милик иде у Кјево у јануару!
Уместо да буде ударна игла Наполија у Серији А као њихов најскупљи играч у историји,Аркадијуш Милик ће вероватно у другом делу сезоне предводити напад Кјева из Вероне. То је потврдио Наполијев председник Аурелио Де Лаурентис.

Газда Наполитанаца је открио да је селидба Пољака у Верону решење које би било најбоље за све.

„Милик у Кјеву? То би могло да буде решење за све. Убеђујемо га да прихвати ту опцију... Тамо ће имати бољу шансу да се врати у форму и да игра константније“, рекао је Де Лаурентиси изненадио италијанску фудбалску јавност.

Како је дошло до тга да је један од најталентованијих голгетера Европе и замена заГонзала Игуаина заврши у Кјеву. Повреде...

Пољак је на почетку сезоне по други пут у последњих годину и по дана покидао лигаменте колена и очекује се да се на терен врати тек у јануару. Очигледно да у Наполију не желе да журе са његовим опоравком и планирају да га преко Кјева врате у форму. Ако Милик прихвати селидбу на Бентегоди, у супротном првацу ће највероватније кренути најбољи нападач Летећих магараца Роберто Инглезе. Талентованог Италијана је Кјево купио у финишу минулог летњег пречазног рока за 12.000.000 евра, али уз услов да остане у Кјеву на позајмици до краја сезоне.

С обзиром на повреду Милика, Наполи се нада да би Инглезеа могао да добије већ у јануару у замену за позајмицу Полајака. Тренер Маурицио Сари нема велики простор за ротацију и у нападу зависи од Инсињеа, Каљехона и Мертенса. Екипа игра на три фронта, а циљ је Скудето за који се Наполију све више отварају карте. Инглезе би у јануару дошао као докер за напад како би растеретио неког од тројице нападача. Помиње се и опција да Наполитанци у јануару доведу бивпег бразилског репрезентативца Жоа из Коринтијанса. 

Извор: моззартспорт

ФОТО: Ацтион имагес

Коментари / 0

Оставите коментар