МЛС: Хет-трик Николића за Паунов Чикаго!

Драма коло пре краја. . .  Мађарски репрезентативац преузео чело листе стрелаца!

Фудбал 16.10.2017 | 12:30
МЛС: Хет-трик Николића за Паунов Чикаго!
Прошле године у ово време су били убедљиво последњи на табели. Сада је трећи на Истоку коло пре краја, са надом да ће у последној рунди лигашког дела преузети другу позицију и обезбедити лакши пут кроз плеј-оф. Реч је о Чикагу нашег Вељка Пауновића који је највеће изненађење у америчкој МСЛ лиги...

У претпоследњем колу првенства Чикаго је уз хет-трик незаустављивог Немање Николићасавладао са 3:2 Филаделфију Унион за коју је Пауновић играо на крају каријере. Чикаго је повео после сјајне реакције Николића, али је домаћа одбрана очајни интервенцијама поклонила гостима два гола и вођство за преокрет. Ипак, Николић је прво из пенала, а потом и сјајним ударцем са дистанце успео да Чикагу обезбеди три бода.  



Чикаго на трећем месту источне конференције има бод мање од другопалсираног Њујорка који је синоћ поражен од Ред Була у градском дербију. У последњем колу Чикаго гостује Хјустону, док Њујорк дочекује Колумбус. Њујорчани морају да киксни да би Чикаго победом завршио као други на Западу. Друга позиција доноси лакши распоред у плеј-офу јер две првопласиране екипе укључују тек у конференцијска полуфинала, док трећепласирани креће од четвртфинала.

Са три гола против Филаделфије, Немања Николић се учврстио челу листе стрелаца и укупно има 24 поготока на 33 утакмице. Прате га Дијего Валери са 21 поготком и Давид Виља са 20 голова.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Ацтион имагес

Коментари / 0

Оставите коментар