Радмила бијесна: Нећу опростити

Рада је сада, како каже, сретна у вези, али је и даље љута на колегиницу која га је савјетовала да не буде с њом, једном приликом кад га је срела.

Забава 15.10.2017 | 14:28
Радмила бијесна: Нећу опростити
Пјевачица Рада Манојловић изазива велику пажњу гдје год да се појави, и шта год да каже. Тако је открила, гостујући у емисији "Магазин Ин", да је једна реномирана пјевачица покушала да јој растури везу са вољеним колегом Харисом Берковићем.

Рада је сада, како каже, сретна у вези, али је и даље љута на колегицу која га је савјетовала да не буде с њом, једном приликом кад га је срела.

''Једна старија, велика звијезда, сви мислимо да је испуњена, срела је мог Хариса на аеродрому, мене зна на "ћао-ћао", а тек њега не зна. У то вријеме се писало по таблоидима како су моји против те везе, како су његови против те везе, како је његов отац наводно давао неке интервјуе "шта ће ти она, старија је од тебе, ти си млад, треба да проживиш, немој да се везујеш". И замисли ти њу, шта је она њему рекла! Она њему на то каже "слушај оца, он ти мисли добро". Па, мајку ти твоју!'', испричала је пјевачица отворено, показавши да се још увијек није обрачунала са старијом колегиницом.

Извор: Ало

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

Босњак

15.10.2017 13:01

она је србкиња мараце да промени вјеру . радо не галами него се стиди..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бајо

15.10.2017 13:48

Хари добро гари, само тако добар вранац На далеко се цује!!

Name

Wалтер .

15.10.2017 13:33

Такоје снахо недајсе .

ОДГОВОРИТЕ
Name

побро

15.10.2017 19:07

Која је то гуска

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ма не

15.10.2017 19:20

Него он њу све слуса и диви јој се. Тако је ту у вези с младјим мускарем. Да ли 'гари' или 'пари' видјеце се ако остане трудна. Е, сад: Српкиња, Србин, српски момак, српска зена,. Гласовне промјене се висе не уце-

ОДГОВОРИТЕ