Цвајта: У Дизелдорфу сањају елиту!

Бохум се вратио из мртвих, Динамо и срамно симулирање Кројцера! Занимљиво поподне беше јуче у Цвајти. . .

Фудбал 15.10.2017 | 10:30
Цвајта: У Дизелдорфу сањају елиту!
У Дизелдорфу се поново осећа мирис елите! Како време пролази, све више делује да је Фортуна спремна за повратак у Бундеслигу, а четвртим везаним тријумфом поново има лепу бодовну предност у односу на најпријатније изненађење Цвајте - Кил. Фортуна је као гост савладао директног конкурента за одлазак у виши ранг, Ајнтрахт Билефелд резултатом 2:0!

Бенито Раман био је тај који је начео гол домаћег састава. Добио је одличну лопту од Хенингса, тачно у срцу казненог простора, одакле му није било тешко да матира противничког голмана. Таман што је утакмица ушла у завршних 15 минута, Нојхаус је искористио Хенингсов добар преглед игре и дуплирао вођство. Уједно и поставио коначни резултат.

Бохум се вратио из мртвих! После доста турбуленција у последња четири кола и чак три пораза, Бохум је рутински добио Сандхаузен резултатом 2:0.

Све је почело магијом Робија Крузеа, чији је трик леве стране терена Лукас Хинтенсерпретворио у гол.

А онда, када се чинило да би резултат могао да остане непромењен, Крузе је искреирао нову велику шансу коју је Кевин Штогер материјализовао без већих проблема.

Највеће узбуђење било је у дуелу Динама и Инголштата, где су виђена четири гола, рутинско вођство гостију, а онда и Динамов дупли посао Млапе, испраћен и срамним симулирањем Никласа Кројцера, што је судија Свен Јаблонски почетнички реаговао и показао на белу тачку - 2:2. 

Инголштат је до 23 минута имао два гола предности захваљујући Гаусу и Моралесу, али је Млапа после Креузеровог испада са беле тачке преполовио заостатак. Тек што се захуктала игра у другом делу Млапа је поравнао резултат, а упркос бројним шансама на обе стране, резултат је остао непромењен.

НЕМАЧКА 2 - 10. КОЛО

Петак
Дуизбург - Брауншвајг 0:0

Ст. Паули - Кајзерслаутерн 1:1 (0:0)
/Алаги 63 - Андерсон 77/

Субота

Билефелд - Дизелдорф 0:2 (0:1)
/Раман 35, Нојхаус 76/

Бохум - Санхаузен 2:0 (1:0)
/Хинтерсер 12, Штогер 72/

Динамо Дрезден - Инголштат 2:2 (1:2)
/Млапа 30 пенал, 49 - Гаус 13, Моралес 23/

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар