СзП Додику - одржи референдум

Дневник 2 БН ТВ:

Република Српска 14.10.2017 | 20:35
СзП Додику - одржи референдум
Продужити рок за референдум о Суду и Тужилаштву БиХ, изјавио Додик. Лидери опозиције позивају Додика да одржи референдум! 

Дијализни пацијенти најављују штрајк.

Сто дана рада Владе Србије. Најављено повећање плата и пензија.

Гост Дневника 2 замјеник предсједавајућег Представничког вијећа Парламентарне скупштине БиХ Младен Босић. 

БН телевизија

Коментари / 9

Оставите коментар
Name

Маркан

14.10.2017 15:55

Одржаће, али петицију :Д:Д Човјек је толико багателисао и обесмислио рецерендум и сад га своди на потписивање петиције. Ово је опасно са другог аспекта. Људи ће фактички бити пописивани именом и презименом. Да ли ће неки ко ради на примјер у Електрокрајини смјети да не потпише најављену петицију? Петиција је његов најмонструознији пројекат до сада

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јој папака

14.10.2017 16:54

Ови сзп су праве тетке

Name

Кхал Дрого

14.10.2017 16:25

Па опозиција у Српској је подржала референдум о Дану Републике, а онда су ту причу искористили и злоупотребили како би за федералне медије поспрдно зборили о том референдуму, један рече (извјесни Шаровић) да ће на дан референдума имати преча посла, други опет (извјесни Мектић) да је тај референдум глупост и да ни у лудилу не би изашао. Добро, овај задњи је поприлично и интелуктуално ограничен, па му је опроштено. Па ако су већ показали такав игнорантски однос према "оном референуму", што сада упиру да се одржи "овај референдум"? Да би опет за федералне медије поспрдно говорили о истом? Како год, код одлука о оваквој врсти и форми референдума неопходно је обзбједити јединство свих партија које има сједиште у Српској, у супротном имаћемо штетне посљедице. И раздор који нешријатељи Српске прижељкују. Такође ту нема мјеста политиканству, популистичкој причи, већ нам је потребно пуно мудрости, и како написах јединство (нека се гложе по другим питањма) свих оних који Српској добро мисле.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Одрасти

14.10.2017 17:30

Мојне сиљити серије еротика змајеви и та срања за оубертелије засуци рукаве и сукни стевандицу

Name

метак

14.10.2017 16:54

Каква опозиција, какав Додик-све то треба посутати ако нам је у плану да наса дјеца зиве на овим просторима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Раде

14.10.2017 18:07

Ти си добио добре паре да ово све развалис и да оцистис овај простор,расписуј ти ста хоцес ја за тобом ни у wц неби отисао,ако си ти представник срба,истински,нека нас одмах укину,наказо људска,јос су гори ови дебили сто те подрзавају.За ста смо ратовали,да нас овај лопов и дезертер,манипулатор и преварант представља.Гади ми се Р С са оваквим водјама,

ОДГОВОРИТЕ
Name

@Раде

14.10.2017 23:17

По твоме коментару се јасно виде симпатије према ткз опозицији и "будучност" у коју би са таквима као ти одвели 113% ентитет. Тебе једино боли што твоји нису у власти да са њима крадеш. За шта год и за кога год си ти ратовао, од тога нема ништа. Нема више пљачкања и убијања комшија, то добро утуви у ту шупљу главу. Док год се не појави политичка партија у рс која ће заступати интересе свих грађана Босне и Херцеговине, Миле ће да влада. Тако жели Сарајево, тако желе Европа и Америка, тако жели већински бошњачки народ и сви други који воле своју земљу. Или ћете избити то србовање из главе, или ће вам изаћи на нос!

Name

тврдоглави

14.10.2017 19:26

Опозиција може поручивати и дрвећу у шуми захтјев за референдум као Додику. Биће идентичан одговор.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ап

14.10.2017 19:53

Ма каква опозиција.Лопов мијења лопова.Никакве користи од гласања и избора Шаљите дијецу одавде,после ће бити касно.У држави гдје су пијачари угледни привредници а са политичарима чине организовани криминал.

ОДГОВОРИТЕ