Због дугова остаје без стана

Рамадановском три зајмодавца дошла на врата и тражили новац који им дугује већ пет година.

Забава 14.10.2017 | 15:00
Због дугова остаје без стана
Џеј Рамадановски због коцкарских дугова умало да остане без крова над главом!

Певач је једва успео да задржи свој стан на Дорћолу, који су зеленаши покушали да му одузму због дуга од пре пет година!

- Три мушкарца покуцала су му на врата и тражила да им врати паре. Пошто је био недоступан кад су га звали телефоном, дошли су му лично на кућу. Били су бесни јер су мислили да намерно гаси телефон како би их избегао, али Џеј им је објаснио да то увек ради кад спава. Инсистирали су да добију свој новац! Певач им је објаснио да тренутно нема толику суму код себе, а они су га напали да прода стан или да га препише на једног од њих, што је много већа вредност у односу на ону коју дугује - открива извор и додаје да се Џеј разбеснео кад је чуо њихов предлог.

- Скочио је на њих и објаснио им да од те понуде нема ништа! Ситуација је била напета, али на крају је Џеј позвао пријатеља и замолио га да му хитно позајми новац. Тако је успео да врати део дуга, али има још доста да враћа. Отад се фолкер доста променио. Више се не коцка, брине о породици, максимално је посвећен унуку Адријану и стално је у студију - каже један фолкеров пријатељ.

(Ало/Курир)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Хм

14.10.2017 14:35

Циганска посла.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нису

14.10.2017 20:03

Он је прво Србијанац па онда Циганин. Цигани не зајмају новац. Њима нико не да паре. Ја сам 1/4 ромског поријекла. Никад у зивоту нисам посудила. Кад немам пара прзим јаја сваки дан. Купим рибље стапице то је најефтинија храна. Салим се да цу пераја добити. Зеленаси нису Цигани. Пријатно!

Name

Ре нису

15.10.2017 12:10

Када немаш пара ти онда на улицу па батко имаш коју марку дај бре ћу да ти гледам у длан.