Отворен ''Бинго'' у Мостару

На сјеверном улазу у Мостар, тржни центар ''Бинго'', који је прије пола године у пожару изгорио до темеља, саграђен је у рекордном року и уз пригодну свечаност отворен у новом руху, на површини од 11. 660 метара квадратних.

Република Српска 14.10.2017 | 14:19
Отворен ''Бинго'' у Мостару
Пет мјесеци након пожара, тржни центар ''Бинго'' у Мостару изграђен је из темеља. Стотину запослених који су у међувремену били распоређени у друге ''Бинго'' центре, вратило се на своја радна мјеста.

„Након немилог догађаја, отварамо поново овај објекат, који је сада још љепши, на истој површини од 11.660 метара квадратних, од чега је 9.000 површина хипермаркета, а остало заузимају играонице, ресторани и остало што је у центру било и раније“, истакла је Татјана Пауноски, руководилац службе маркетинга ''Бинга''.

Више од 50 домаћих компанија са 7.000 радника радило је на изградњи тржног центра ''Бинго'', који је сада добио љепши изглед, а донио је и низ новитета.

„Ми смо заиста сретни што смо успјели отворити врата овако једног лијепог центра, који је сада споља другачији. Ми смо стандарде изградње наших центара поставили изградњом Бинго Цитy центра и остајемо досљедни тим трендовима, тако да је мостарски ''Бинго'' потпуно другачији него што је раније био. И унутрашњост хипермаркета је заиста сјајна.Оно што је ново јесте да насупрот овог центра градимо и ретаил парк површине 2.800 метара квадратних, који ће се отворити за неколико мјесеци“,каже Татјана Пауноски.

Радници су насмијано дочекали прве купце, а одушевљење нису крили ни купци, који су жељно ишчекивали отварање новог центра.

„Заиста је сјајно. Све што смо видјели је супер“.

„Велики је простор и одушевљена сам“.

Приликом пожара причињена је вишемилионска штета, а након пожара, најављена је изградња још већег и бољег центра, што се и остварило. Поносни су, кажу, што су изградили највећи и најмодернији центар ове компаније на подручју Херцеговине, али и шире.

(БН)

Коментари / 8

Оставите коментар
Name

тренд

14.10.2017 13:20

Најјефтинији трговачки центар у БиХ који добро послује ("Бинго" Тузла) мора брзо стати на своје ноге послије паузе изазване пожаром у једном од својих многобројних продајних објеката.

ОДГОВОРИТЕ
Name

$$$$

14.10.2017 16:29

Бинго је на ногама свакако, не брини. Ове године прелазе милијарду промета,...док један пропали јадни и биједни ентитет стецајни, са унистеном привредом, следеце године треба да врати милијарду кредита. А затим 2019.године, такодје слицан износ, а задузеност на граници,..бит це задовољство пратити скапавање до конацног краја...

Name

Алан Форд

14.10.2017 15:39

Само тржне центре отварајте. Гурају увозно смеће а гуше домаћу производњу. Неће проћи дуго времена када ће почети скупљати паучину јер неће имати више ко да купује.

ОДГОВОРИТЕ
Name

@Демагог

14.10.2017 16:53

У свакој земљи постоје већи супермаркети, зашто би БиХ била изузетак? Мислим да тебе више боли што је у Питању Бинго, што су Конзуму дани одбројани. Увозну робу директно "гурају" становници Босне и Херцеговине, пијединци који радије купују смеће из Србије и Хрватске. У мојој кући је супротно, производи из комшилука и сусједства су забрањени. Ако нема босанско, има њемачко или аустријско, душманско ни у лудилу!

Name

рашо

14.10.2017 16:54

Много гледаш РТСР па баљезгашАл да ти ја не паметујем обиђи тржни центар БИНГО и погледај сам својим очима колико је домачих артикалаНе треба да ти ја то говорим или РТРС увјери се сам. Ал кад кажем "домачих" мислим на читаву БИХ да се разумијемо.

Name

ре

14.10.2017 16:55

Кукавце сињи, ово је домаци трзни центар, највеци у дрзави. Управо он и помазе домацој производњи тако сто излазе домаце производе на својим полицама. Махаласу скромног знања,...

Name

ре

14.10.2017 17:01

Нажалост тако је. Код нас од средњег слоја не постоје више фабрички радници. Од средњег слоја код нас су остале само продавачице а и оне трпе свакакав мобинг ради плате од 300 КМ до 500 КМ.

Name

Лутрија

15.10.2017 06:33

Одакле ова вијест на дијелу новости из Републике Српске. Све би било овако да СДС 1991. године за добре паре није продао Долину Неретве.

ОДГОВОРИТЕ