Размишљам о мјесту предсједника Партизана!

Али, имам услов! Уочи седнице Скупштине КК Партизан, на којој би требало да буде именован нови председник.

Кошарка 15.10.2017 | 22:15
Размишљам о мјесту предсједника Партизана!
Више од четири месеца прошло је откако је Никола Пековић оставио место председника кошаркашког клуба Партизан упражњено и од тада се практично трага за човеком који би у руке узео тим на климавим ногама.

Од тада неколико имена доводило се у везу са највишом функцијом клуба из Хумске 1, али у овом тренутку све је изгледније да ће чачански бизнисмен Остоја Мијаиловић наследитиПековића. То би требало да буде озваничено на већ заказаној седници Скупштине КК Партизан, где је Мијаиловић засад једини предложени кандидат. 

"У понедељак од 14 часова је седница, тада ћемо видети ко ће све бити предложен за председничку функцију", каже Мијаиловић у разговору за МОЗЗАРТ Спорт. 

Остоја Мијаиловић председник Партизана?

Према сопственом признању, председничка фотеља Парног ваљка је у његовим мислима.

"Размишљам о месту председника Партизана, али имам услов. То је да око мене буде шири круг људи који заиста воле Партизан и желе да раде на томе да Партизан стане на здраве ноге".

Мијаиловић је указао и на актуелну ситуацију у Партизану.

"Мој евентуални ангажман у Партизану не би била ствар личне амбиције, нити утрошка слободног времена, јер га и немам. Већ искрена жеља да се помогне клубу који се налази у тешкој ситуацији. А сви видимо у каквом је стању Партизан. Последње смо могли да видимо како је било у Берлину".

О именима људи који би могли да уђу у клупску управу заједно са њим није желео да коментарише.

"Не бих о именима, јер не желим да се лицитира када је у питању ова тема. Са многима се преговара, али ће можда неко у међувремену да одустане, па не бих да се помињање неких имена погрешно схвати. Оно што могу да кажем јесте да би то била одређена група људи који искрено воле Партизан, који препознају ситуаицију у клубу и имају искрену жељу да помогну и поставе Партизан на стабилне ноге. У овим тешким тренуцима људи треба да покажу колико заиста воле клуб и колико су спремни да помогну", каже Мијаиловић и напомиње:

"Понедељак је врло близу, тада ће све бити много јасније. Нека засад остане на овоме".

Партизан би ускоро могао да реши још једно горуће питање...

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар