Мбапе? Може да достигне Месија!

Лео је имао много здравствених проблема, Килијан је ту у предности! „Ако гледамо потенцијал, Мбапе има све предуслове да има каријеру као Меси“, каже Лудовик Жили.

Фудбал 15.10.2017 | 20:00
Мбапе? Може да достигне Месија!
Некадашњи крилни нападач Барселоне и Монака Лудовик Жили упоредио је Килијана Мбапеа и Лионела Месија и изнео закључак да је француски тинејџер већи професионалац од аргентинског мајстора, гледајући садашње године надолазеће светске звезде.

Жили је исказао да је пред Мбапеом блистава будућнсот и да ће достићи Месијеве висине.

„Меси? Дебитовао је са 17 година, баш као и Килијан, који има невероватан потенцијал. Има све што је потребно да буде велики играч, прави је професионалац и глава му је на месту. Мабапе је већи професионалац од Месија у његовим годинама. Ако гледамо потенцијал, Мбапе има све предуслове да има каријеру као Меси“, каже Жили.

Као неко ко је могао из прве руке да испрати Месијев развој, верује да је Мбапе у бољој ситуацији од Барсиног велемајстора.

„Мбапе одлично зна како да контролише своје тело. Лео је имао много здравствених проблема током развоја, њему је пут био далеко компликованији. Килијан има ту предност што познаје себе јако добро и што му се тело много брже опоравља од великих напора“, закључио је Жили. 

Извор: моззартспорт

ФОТО: Ацтион Имагес

Коментари / 0

Оставите коментар