Парагвајци послали проститутке Венецуеланцима!

Фудбал је живот у Јужној Америци, а колики је ниво фанатизма најбоље показују невероватни начини на које се покушава доћи до победе.

Фудбал 15.10.2017 | 14:00
Парагвајци послали проститутке Венецуеланцима!
Последњих дана у центру пажње су биле квалификације за Светско првенство, у драматичном последњем колу у Русију су се пласирали Аргентина и Колумбија, док је Перу изборио бараж.

Трагичних 90 минута имали су Чиле и Парагвај, који је на Мундијал водила победа против најгорег тима квалификација, а доживео је пораз.

Док су Колумбијци уз помоћ Фалкаа "договорили" са Перуанцима реми у самој завршници меча, Парагвајци су отишли корак даље у покушају да изборе тријумф против Венецуеле. 

Селектор гостију открио је да су им домаћини вече уочи утакмице у Асунсиону у хотел послали проститутке како би их поткупили! 

"У наш хотел је дошло неколико девојака и било нам је јасно која им је намера. Али, фудбал је напредовао, играчи више не наседају на такве ствари. Не знам ко их је послао у хотел, али мислим да је све јасно. То је стара тактика", рекао је селектор Рафаел Дудамел. 

Венецуела је славила минималним резултатом, голом Ерере шест минута пре краја и оставила Парагвај без Мундијала.



Венецуела би у будућности могла да буде велико освежење за светски фудбал. Има изузетно талентовану екипу базирану на момцима који су ове године играли финале У20 Светског првенства. Од играча који су носиоци игре најстарији је 29-годишњи Томас Ринкон из Торина, иначе капитен селекције. Ту су још 28-годишњи нападач Вест Бромвича Саломон Рондон, док су остали играчи већином из локалних или јужноамеричких клубова. Колики је потенцијал овог тима показује то што су у завршници квалификација, када је сваки бод одлучивао о Мундијалу, остварили три ремија у низу са фаворизованим Колумбијом, Аргентином и Уругвајем, пре победе у Парагвају.

Извор: Б92

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Ган

16.10.2017 09:12

Ја би плавусу

ОДГОВОРИТЕ