Убио се мушкарац на плажи

Педесетчетворогодишњи мушкарац, који је пријетио бомбом на сплитској плажи Обојена свјетлост, извршио је самоубиство, саопштено је вечерас из сплитске полиције.

Регион 10.10.2017 | 23:18
Убио се мушкарац на плажи
"Упркос великом настојању и напору полиције да се ова ситуација оконча на позитиван начин, нажалост 54-годишњак је починио самоубиство активирањем експлозивне направе", наводе из сплитске полиције.

Мушкарац је извршио самоубиство након двочасовних преговора са полицијом.

Осим настрадалог, нико други није повријеђен, а полиција обезбјеђује мјесто несреће, обавља увиђај и утврђују све околности овог догађаја о којем је обавијештено Жупанијско државно тужилаштво.

Хрватски медији преносе да је током разговора са преговарачима мушкарац рекао да код себе има више експлозивних направа.

Из Полицијске управе сплитско-далматинске раније је саопштено да су у 17.30 часова примили дојаву грађанина који је навео да се налази на плажи на предјелу Каштелет у Сплиту и да код себе има експлозивно средство.

Медији преносе да је мушкарац рекао полиција да има бомбу, да је извадио осигурач и да склоне људи са плаже да неко не би настрадао.

Одамах по дојави полиција је евакуисала плажу и блокирала све околне улице које воде ка познатом купалишту.

Из полиције наводе да је ријеч о хрватском држављанину и да је на терен била упућена специјална јединица полиције са преговарачем.

Медији преносе да мушкарац није изнио никакве посебне захтјеве, као и да није био у полицијској евиденцији.

Свједоци кажу да су у близини мјеста догађаја видјели три особе у међусобној препирци. 

(Срна)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Немој Ти Мени ,

13.10.2017 17:35

Зна он добро ,засто је дигао руку на себе "ко дизе руку на другога 'дици це и на себе ,савест га пекла.

ОДГОВОРИТЕ