Креће саслушање: Зоран у паници!

Зоран Марјановић, осумњичен за убиство супруге Јелене, страхује од саслушања свједока који ће 16. октобра дати исказе у Вишем тужилаштву у Београду.

Србија 10.10.2017 | 13:26
Креће саслушање: Зоран у паници!
Како се сазнаје, међу првима ће бити саслушана васпитачица мале Јане Ленка Ђ., која је посљедња, не рачунајући чланове породице Марјановић, пјевачицу Гранда видјела живу.

Ленка Ђ. је доста времена проводила с малом Јаном, па би и на основу дјететовог понашања могла да открије каква је ситуација била у кући Марјановића у Борчи.

''Јелена је дан прије злочина 1. априла 2016. отишла по ћерку Јану у вртић и тад се видјела с васпитачицом која ту ради. Пјевачица је тог дана учитељицу одвезла кући, тако да је она та која ју је посљедња видјела. Зоран је у паници због свједочења васпитачице јер би она, како се сумња, много тога могла да открије о односу између супружника'', прича извор ''Српског телеграфа'' из истраге.

Зоран Марјановић инсистирао да присуствује саслушањима свједока

''Зоран инсистира на томе да присуствује саслушањима, на шта свакако има право. Он вјерује да ће свједоци другачије реаговати кад га виде и да га неће покопати исказима'', каже саговорник ''Српског телеграфа''.

Осим Ленке Ђ., сљедећег понедјељка биће саслушани и Теодора Крсмановић, Јеленина сестра од стрица, Андреа Ш., другарица и шминкерка убијене пјевачице, као и Вера В., кума породице Марјановић. Све што знају о брачном пару и смрти пјевачице Гранда откриће и дјевојка Јелениног дјевера Милоша Милица М., Вида С., Драгана П. и Александра Ј.

''Послије свједока тужилаштва, свједоке ће предложити и одбрана Зорана Марјановића, као и адвокат породице Крсмановић. Оно што Зорана интригира јесте то што не зна ко ће се све наћи на том списку, шта они могу да открију и оборе му одбрану'', додаје извор.

Убица се јавио на Јеленин телефон?

У одбрани Зорана Марјановића утврђено је много нелогичности. Једна од њих је и вријеме Јелениног нестанка. Зоран је изјавио да је Јеца отишла на трчање у 15.30, а да је око 16.10 почео да је тражи. Обдукцијом је утврђено да је пјевачица убијена између 16.47 и 17.20, па се поставља питање како Зоран није ништа ни видио ни чуо кад је у то вријеме, према његовим тврдњама, увелико тражио Јелену по насипу.



Јецина мајка поново је у 16.50 позвала ћерку, али јој је позив одбијен. Оно што је збуњујуће јесте и то што се у 17.20 неко јавио на Јеленин телефон и ћутао 40 секунди, као и то што Марјановић није чуо звоно на пјевачицином телефону, иако је пролазио тим путем и наводно је позивао.

Извор: Информер

Коментари / 0

Оставите коментар