Сумње да иза ослобађајуће пресуде Насеру Орићу стоји Милорад Додик!

Данас су још једном понижени сродници жртава убијених у рату, породице које траже правду за своје настрадале, данас је по други пут звијерски убијен дјечак Слободан Стојановић којег су немилосрдно убили Насер Орић и Елфета Весели и још 3265 Српских жртава. Данас је дефинитивно умрла правда у Босни и Херцеговини!!!

Република Српска 10.10.2017 | 09:19
Сумње да иза ослобађајуће пресуде Насеру Орићу стоји Милорад Додик!
Али, данас су жртве добиле и нове џелате, то је тужилаштво – ВСТС и судије које су донијеле овакву срамну пресуду у корист злочинаца.

Сада је већ засигурно јасно да иза оваквог сценарија стоји “политика договора” коју годинама иза леђа народу уиграно пропагирају и врло вјешто воде три НЕчовјека на политичкој позорници БиХ; Милорад Додик и његова сабраћа у недјелу, Бакир Изетбеговић и Драган Човић.



Јасно је као дан!

Када год овој тројици “РЕДИТЕЉА” наших живота понестане оне већ одавно препознатљиве шупље националистичке реторике која их здушно држи на трону са којег суверено владају временом и простором, сабраћа;

Додик, Изетбеговић и Човић смисле нешто ново сасвим упадљивог карактера, што ће свакако скупо коштати њихове сународнике које представљају, па ево, овога пута и жртве протеклог рата у БиХ, они у том случају и не питају за цијену филма којег вијешто режирају.



Да би као и увијек до сада и овога пута скренуо пажњу са врло шкакљивих животних тема, те болних незаобилазних питања о криминалу, корупцији, ревизорском извјештају и недостатку пара у буџету, отпуштањима радника из јавног сектора, штрајковима медицинског особља у Републици Српској, блокади рада парламента Републике Српске коју је исценирао лично Додик (што је и признао), да би избјегао шкакљиве теме о милионској проневјери новца, земљишно – књижној мафији и пуштању из притвора Мирка Стојчиновића и свога кума Мила Радишића, и најактуелније питање; да би се избјегао сопствени Додиков пораз пред очима грађана Републике Српске о одустајању од најављиваног референдума о суду и тужилаштву БиХ.

Као и увијек куцнуо је прави час да се неко “жртвује” за рад нове националистичке реторике која ће грађане скренути са пута социјалне литературе на провјерено добар национал-шовинистички театар којег ће грађани прихватити објеручке и заборавити све горе наведено. То је и учињено, овога пута жртве Додикове и Бакирове политике су жртве рата, Насеру Орићу је поклоњена слобода у размјену за националистичку сценографију двојице лидера Додика и Изетбеговића, од које ће се по обичају огребати и резервни пајац Драган Човић.

Сада се поставља питање, а шта даље?!

Како смирити разбуктале душе наших народа?

Како Бошњацима објаснити да нису злочинци само на једној страни и да Насер Орић није јунак већ велики ратни злочинац и убица?

Како Србима рећи да сви Бошњаци нису као Бакир, његов рахметли бабо Алија или злочинац Насер Орић?

Како и Хрватима казати да их Човић неће одвести у трећи Хрватски ентитет исто толико као ни Додик Србе у независност?

Како свима све објаснити када послије њихове нове представе за наивне безглаве присталице више нико ништа неће моћи ни разумјети, јер мало је разумних, а најразумнији (њих тројица) се са врха пирамиде смију добро упакованом филму који је и овога пута платила руља којом суверено владају!

Постоји само један лијек како и на који начин матирати Додика овај пут, опозиција би требала повући сљедећи потез и рећи му:

“ХАЈДЕ АКО СИ БАЈА, СПРОВЕДИ ТАЈ РЕФЕРЕНДУМ О СУДУ И ТУЖИЛАШТВУ АКО ТИ ЈЕ СТАЛО ДО ПРАВДЕ ПОСЛИЈЕ ОВЕ НЕПРАВЕДНЕ ОДЛУКЕ СУДА!”

Наравно, то би Додика матирало, јер за тако нешто тај политички примитивац, лажов и нитков, нема ни петље ни храбрости, његово је само да лаже, петља и маже, док сви већ једном не узмемо мотке у шаке или коначно не поцркамо од глади!

ПРАВДА ЗА ЖРТВЕ НАСЕРОВИХ ЗЛОЧИНА!!!

покреттрециблок.правда-истина.орг

Коментари / 161

Оставите коментар
Name

...

10.10.2017 07:22

Свака част БН једини имате муда и рећи како јест ова пресуда је Додику дошла ко кец на десетку сад пред изборе опет ће се на национализам да вади и блеји прошли су били референдум сад ово.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Михајло

10.10.2017 09:13

Свака цаст.Све је то тако, само сто смо углавном лаковјеран народ.

Name

сирцо

10.10.2017 10:29

КО ЈЕ ПОКРАО БОБАР БАНКУ ??????

Name

Велика сумња!?

10.10.2017 10:46

По налогу Тужилаштва БиХ у Братунцу је ухапшен Сретен Петровић, бивши командант Братуначке бригаде Војске Републике Српске, због кривичног дјела “ометање рада правосуђа и утицаја на свједоке у предмету Насер Орић”.

Name

3 На Куб

10.10.2017 11:36

Е да нам се ријешити ове тројке живот би нам био много бољи , али сами себи нечемо .

Name

бане

10.10.2017 11:40

Тузилац је србин , двојица судаца су срби па сад мислите. Орииц је криминалац а криминал је медјунационални

Name

ЖИКА Ж

10.10.2017 11:55

ЈА ИМАМ ПОВЈЕРЕЊЕ У МИЛОРАДА ДОДИКА. УНИШТИЋЕ РЕПУБЛИКУ СРПСКУ.

Name

ре бане

10.10.2017 12:52

Насер није цвјећка, то стоји, суђење се водило због убиства 3 цивила (убиство једног цивила је неприхватљив злочин), ови горе спомињу неке хиљаде убијених,..??????поново се народ дезинформише, само да још додам: Ослобађајућу пресуду у случају Орић и Мухић донијело је Судско вијеће у саставу: Шабан Максумић, предсједавајући Вијећа, те судије Станиша Глухајић и Весна Јесенковић. Тужилац у овом случају је био Мирослав Јањић.

Name

пензионер

10.10.2017 13:17

Хоце ли бити пензија следецег мјесеца?

Name

Цоја

10.10.2017 15:00

Додик је издајник свога рода! ГЛАДНИ ЋЕМО ХЉЕБА БИТИ!!!!!!!!!!!!

Name

Ре ре Бане

11.10.2017 07:17

Дакле, 2 бошњака и један Станиша за кога не знам шта је. Али није само у том проблем, проблем је што је СДА обећала и испунила обећање да Орић неће бити осуђен. Припрема свједока, боље рећи елиминација до физичког уништења... А они што нису елиминисани или се "предомислили" су проглашени непоузданим... Тако је било и у Хагу. Тако је, још драстичније било у случају Харадинај.

Name

ДАДО

11.10.2017 13:37

Добио сам стомачни вирус,иза њега стоји Милорад Додик.

Name

сова

11.10.2017 17:17

А ко стоји иза продаје-предаје документације Јасеновца американцима да би ју вратили хрватима.

Name

јокса

10.10.2017 07:24

100000% сте у праву ,смем се кладит у ста хоцете да су то све игре насег председника милокрада,само да навуце савез за промене на танак лед.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кнез

10.10.2017 09:55

Јокса добар си математицар...иде ти процентни рацун само тако ...само се клади и буди сигуран исто толико %

Name

Леко

10.10.2017 11:24

Састав судског вијеца два Србина и један Босњак,одлука за Орица једногласна није крив,тузилац у предмету Србин ,па о цему ми прицамо оцигледно да није било доказа.

Name

Ре "јокса" РАСПУЦХИН

10.10.2017 12:05

Све је ту јасно. Насер Орић је радио за "УДБА"-у. Милорад Додик је миљеник "УДБА"-е која га је и гурала кроз живот. Како је "УДБА" гурала Додика? Веома је једноставно закључити свима који мисле својом главом. Амбициозни полазник "месарског заната" , ужа специјализација "касапин" , је увјек занимљив сваком психологу и психијатру. Када се то све споји ето одличног кадра којег ће "УДБА" контролисати. Пошто није био предодређен за школовање послаше га на "политичку школу са сједиштем у Кумровцу одјељење у Београду". Да ли је требао нешто знати како би положио испите? Не! Знало се ко стоји иза њега. Послије се враћа у Лакташе и постаје функционер у општини. Кажу да је био најмлађи икада у СФРЈ који је био на таквој функцији. А ко је то могао бити? Само онај иза кога су стајали "Савез комуниста" и "УДБА". Даље је ишло лако и тако иде све до данас. Он ради "УДБА" га чува као и Насера Орића. Веома је занимљив и рад "Републичког центра за истраживање ратних злочина". Шта тај центар ради толике године када нису могли скупити доказе против Орића? Која је функција Џевада Галијашевића у том центру (и тај је био истакнути кадар "СК")? Да ли су све ове околности водиле до ослобађања Насера Орића и каква је судбина свих бораца ВРС?

Name

јокса

10.10.2017 12:44

Само за кнеза ,кнезе мого сам ја и 100% али ми је некако тај проценат мали па сам ставио сто хиљада посто ,све је то Додик смислио да би ове насуко из савеза за промјене ,јер он увијек смисли оваке кризе пред изборе на ста овај глупи народ насједне а и ти си меду њима кнезе !!!!!

Name

Видовити

10.10.2017 07:25

100% је тако.Човјек који од 1988 радио на разбијању Југославије, па до данас прави зло.Највеће зло.Дјед му Хрват. Запад га одсколовао и поставио.Шта рећи?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

10.10.2017 08:03

Извини колега,али промијени име јер ти Видовити никако не одговара.

Name

Ре ре

10.10.2017 12:40

Па онда мора да си ти видовити кад си сигуран да то име њему не одговара.

Name

Лејла

10.10.2017 13:21

За ово није потребна никаква видовитост. Цињенице говоре све, а видовитост нам је потребна да предухитримо јос веци стету од таквих. Имал за ово видовитих?

Name

Србин

10.10.2017 07:28

Види види,знаци Додик је ослободио Орица само да би се кув(х)ало а да би он остао на власти.Народе памет у главу мир медју нама.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

10.10.2017 08:27

Свиђа ми се

Name

тито

10.10.2017 10:43

ђе су паре

Name

Велика сумња

10.10.2017 10:46

По налогу Тужилаштва БиХ у Братунцу је ухапшен Сретен Петровић, бивши командант Братуначке бригаде Војске Републике Српске, због кривичног дјела “ометање рада правосуђа и утицаја на свједоке у предмету Насер Орић”.

Name

ре Велика сумња

10.10.2017 11:46

То Додик прави "размјену" како би пустили Сретена Петровића?????????????????????????????????

Name

#/

10.10.2017 07:29

МИЛЕ ПРОВОДИ РЕФЕРЕНДУМ,СЛУЦАЈНО САСТАНАК СА ЧОВИЦЕМ ПРИЈЕ ИЗРИЦАЊА ПРРСУДЕ ОРИЦУ,А ПО ИЗРЕЦЕНОЈ СА ПАВИЦЕМ НА МРАКОВИЦИ.КОГА ПРАВИС ВИСЕ БУДАЛОМ?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лааах

10.10.2017 10:11

Засто јајара не расписе тај рефернду одрзи сада укењо се мали бајица ста ради са цовицем издајник српског рода е народе луди

Name

сарајлија

10.10.2017 19:28

Требао бих га провести, то би био крај за њега, које је његово званицно оправдање yа неспроводјење референдума, које је он сам 2015 године у скупстини изгласао, јели га неко то питао, јели га неко питао ста са парама из бобар и банке српске, а кад те новце градјанима које је он опљацкао, враца агенција за банкарство на нивоу БИХ, е тад му БИХ одговара, па каталонији не дају да се оцијепе и било какав референдум, а 10 милиона пута јаца од РС, а прва србија га неце признати, ради косава, знацио рат, хајмо људи сјести и договорит се факат да зивимо ко људи, нит це нестати РС, нит БИХ, нит срба, нит хрвата, нит босњака....

Name

јокса

10.10.2017 07:30

Једино ресење је да се сакупе потписи у целој БиХ да се скину са политицке сцене додик ,Бакир и Цовиц и сви они који овај народ униставају својом политиком и да се са тим потписима затрази њихово елиминисање од висококг представника и медјународне заједнице тек би тад народ одахнуо и цела земља продихала!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре.

10.10.2017 07:52

Тако је јојса.Кренимо на посао

Name

Па

10.10.2017 08:31

Јокша мало си приглуп призиваш међ заједницу а њима управо одговара овакво стање. Па да је овде све добро они би давно били ванка. Овако они душкају иузимају ко зна колико еврића за ништо. Они бирају кога ће на власти а не народ. Ми можемо само да блејимо по овим глупим порталима

Name

Ре

10.10.2017 09:22

Не иде то тако,не скупљају се потписи него гласови и сва ова галама је због тих истих гласова. А искрено не би ме цудило да Баја има несто с овим,мозда се приватно и јарани са Насером ко зна,знамо за слуцај од има 10ак година кад су у пакету пали СДС у Власеници и Садик Ахметовиц да је у Тузлу доносена лова пуни кофери да се плати услуга коју је Насер урадио. А малоприје Мариц у својем програму јутарњем казе да Насер кад је у Београду да је претјерано галантан и да дијели лову конобарима и саком и капом. Кад све саберем не би ме цудило да посто нема стана тамо спава код великог Баје јер он има јос пар комада. То су они станови које продаје и никако да прода

Name

X

10.10.2017 10:34

Јокса не потписе стапове и ту багру растјерати али је проблем сто ми цувамо свак свога.

Name

Велика сумња!?

10.10.2017 10:47

По налогу Тужилаштва БиХ у Братунцу је ухапшен Сретен Петровић, бивши командант Братуначке бригаде Војске Републике Српске, због кривичног дјела “ометање рада правосуђа и утицаја на свједоке у предмету Насер Орић”.

Name

јокса

10.10.2017 12:49

Само за овог (ПА) глуп си ти и такви као ти сто зиве од кумова из Додиковог клана,народ ако потписима изрази зељу за смјенама и скидањем ове тројице са политицке сцене високи представник це то сигурно и уцинити јер он тад има подрску свих градјана а имо би и од ЕУ и Унпрофора !!!!

Name

Кнез

10.10.2017 13:10

Јоксаа..није теби циљ скинути Бакира и Цовица ...дај буди искрен.

Name

Кнез

10.10.2017 13:12

Јоксааа...која земља би то профункционисала...јел БИХ.

Name

Селман-КРИМИ

10.10.2017 07:32

"Не може нам нико ништа..."

ОДГОВОРИТЕ
Name

БГД

10.10.2017 07:32

договор кућу гради ха ха ха

ОДГОВОРИТЕ
Name

Чињенице

10.10.2017 07:32

Само чињеницама треба баратати, чињеницама, а не митовима. Према подацима "Одјељења за истраживање рата, ратних злочина и обраду документације Републике Српске", од почетка до краја рата у БиХ на територији општина Зворник, Сребреница, Братунац, Власеница, Милићи, Калесија, Осмаци и Шековићи погинуло је 2.385 Срба. Укупно је страдало 387 српских цивила, док се 24 лица воде под "непознат статус". Од проглашења Сребренице "заштићеном УН зоном“ десили су се "напади" на три српска села: Осмаче, Сребреница и Тамбурића Коса у којима је страдало ТРОЈЕ људи! Све ово се налази у службеним документима ВЛАДЕ СРПСКЕ, ове информације су доставили Суду у Хагу!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Доста је!!!

10.10.2017 07:35

Због таквих лажи и митоманије која је појединцима ушла у гене, Србе нико не схваћа озбиљно. Не постоје политичари који више лажу од данашњих Српских, и Гебелс би се постидио. Зато је Јасеновац и заборављен, јер појединци нису престали са увећавањем жртава. ЗВАНИЧНИ ПОДАЦИ потврђени од Агенције за истраживање злочина Републике Српске о страдалима за 4 године, из шест општина око Сребренице су: 1974 војника, 387 цивила, 24 непознат статус, укупно 2.385! Зашто се мора додати 880 измишљених жртава? 387 страдалих цивила вам је мало??? Нису вриједни једног је8еног споменика од 500 марака? Штета трошити за 387, па увећали на 3.265 да вам као буде лакше??? Двоје из моје фамилије је међу тих 387, нико их не обилази на "званичне" дане, јер људе убијате у душу! Од убијених људи правите рекламе за своје фирме, за изборе... Стоко једна болесна, отрована!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Велика сумња!?

10.10.2017 10:48

По налогу Тужилаштва БиХ у Братунцу је ухапшен Сретен Петровић, бивши командант Братуначке бригаде Војске Републике Српске, због кривичног дјела “ометање рада правосуђа и утицаја на свједоке у предмету Насер Орић”.

Name

дубица

10.10.2017 12:53

880 није измишљено, вец су то убијени србски војници из те регије,који су погинили на другим ратиштима у БиХ, накрају су и њих приказали као цивиле које је убио насер

Name

сами себи ругло и издајници

10.10.2017 07:40

Незванично знам да су за продају Брчког криви и Биљана Плавшић и Милорад Додик и СДС-овци и радикали и Слободан Милошевић. Исти дан 05.03.1999.године кад је донесена коначна арбитражна одлука да Брчко постане Дистрикт високи представник за БиХ Карлос Вестендорп је смијенио предсједника Републике Српске Николу Поплашена. Онда Република Српска наредне непуне 2 године није уопште није имала предсједника и опет је некако опстала. Не знам да ли је могуће да 2018.године нико не изађе на изборе и тако будемо 4 године без народне власти до избора 2022.године. И ово што се изабере на изборе не излази пола људи с правом гласа.

ОДГОВОРИТЕ
Name

блбл

10.10.2017 10:50

Опстала је без председника зато сто председник ентитета не знаци ниста. Ко зна ко је председник ентитета ФБиХ? Скоро нико. Друга је ствар сто је нас председник уједно и председник владајуце странке па користи место председника ентитета у своје лицне сврхе.

Name

лакрдија

10.10.2017 11:49

Предсједник Републике Српске и предсједник СНСД-а, то никако не иде скупа. Па зар је та персона толико способна, а видимо да је неспособна за оно за ста народ гласа. Тотално политиканство које води у аматеризам, а не у професионализам.

Name

Проинтер и нових 2.000.000.,00 КМ

10.10.2017 07:44

Проинтер добио у Клиничком центру Бања Лука тендер (Тендер бр: 01-5832-1/17 ради набавке активне мрежне опреме за потребе ЦМБ и НW и за повезивање ГАК, ИНФ, ТЕБ, СW са ЦМБ Универзитетског клиничког центра Републике Српске). Додјела објављена: 06.10.2017. ОБАВЈЕШТЕЊЕ О ДОДЈЕЛИ УГОВОРА 1255-1-1-419-5-180/17, Број обавјештења о набавци 1255-1-1-419-3-118/17 Коначна укупна вриједност уговора без ПДВ-а у КМ: 1.999.980,73КМ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Добро је

10.10.2017 07:58

Знамо вец за то. Смањи дозивљај.

Name

Ре Добро је...

10.10.2017 10:04

Ти си будала обична.... свака част човјеку који износи овакве податке.

Name

Вукоје

10.10.2017 12:13

Слазем се да све информације буду обајвљене када се ради о Проинтеру и осталим пљацкасима насе дјеце!!!

Name

Горан

10.10.2017 13:25

Па ово је страсно. Имам сина 27г. и не знам ни ја ни он ста да радимо с њим. Незапослен. А погледај овог намјестања. А ко' да ургира за мог сина, ПВМ разбојницка?

Name

Јел могуће

10.10.2017 16:56

Не могу да вјерујем. Откуд баш они??

Name

србине

10.10.2017 07:46

Све је уновцио пс внероватно и ове свједоке и судије код милет све за паре па ипатриотизам Све је могуце сем изкреностинасег лидера

ОДГОВОРИТЕ
Name

Независна Република Српска.

10.10.2017 07:47

Акосе Утврди Дастоји Додик Уослобадању Злоцинца Нарера Орица Ондје И Милорад Додик Каоионистосу Србе Масакрирали Муцили Иубијали Треба Сипаухапсити И Насера И Додика Иобојицу У Републици Српској Даим Народ Суди И Пресуди По Заслуги.Такосе Милорад Додик Бориза Републику Српску Продаоби Иоца Имајку За Издају Српског Народа Дабисацувао Фотељу Алигацекају Туњице.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ОоооооЈ боже!!!

10.10.2017 08:02

Никада нисам прочитао неписменији коментар, а било их је на хиљаде... Тебе треба кастрирати и изоловати од цивилизације!

Name

Јота

10.10.2017 08:03

Пријатељу води рацуна о својој мисмености а политику пусти .

Name

Ре

10.10.2017 08:05

Правац вртић па основна школа. Па човјече видиш ли ти уопште шта си и како написао? Скидајте ове неписмене са портала.

Name

Па

10.10.2017 08:12

Молим те ајде нам ово преведи на српски

Name

блбл

10.10.2017 10:51

Нека , не дирајте цовека. Овакви су Бајини највернији гласаци.

Name

Логика...

10.10.2017 11:25

Ма цовјек пресао са Ипхоне на Андроид платформу. Зеза га тастатура...

Name

Ре Логика

10.10.2017 14:21

Прије ће бити да Морзеову азбуку покусава писати употребом слова, умјесто цртица и тачака.

Name

Турбоскара

10.10.2017 07:57

Нема матирања додика опозиција казе ајде сада ксд си баја спроведи тај референфум баја казе оцу одма сад ако и оппзиција та иста пптврди да су за референдум и све странке уједињене и ето га пат .Опозиција зна да је питање референдума незаконо и да одма губе кредитбилет код странаца баја сам несмије да поведе питање референдума јер зна да би био скинут одма сто и опозиција призељкава .Зато гура опозицију у референфум јер зна да они несмију уци у то и ето извлаци се из ситуације како странке у рс нису јединствене око референдума.Фала богу да ово са орицема Одговара све триама само не народу .Ал нису они једном доказали да њи не боли за народ зртве рви .Добри су само пред изборе и за гласове а сутра опет све исто .Казу баја глуп није он глуп само се прави да је тако неби био оволико на власти и силово пвај народ са референдумима оцепљењу судству дрзави па сад и о орицу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

алтец

10.10.2017 08:33

Кад је доносио своју лицну одлуку о референдуму у Скупштини РС тада је сзп био против према томе за спроводење референдума му не треба опозиција али кукавица се сад извлаци и као кец на десет му је дошла пресуда Орицу.

Name

W

10.10.2017 08:42

ВУЦИЦУ ЗАБОРАВИ РЕПУБЛИКУ СРПСКУ У ПОЛИТИЦКОМ И ФИНАСИЈСКОМ ПЛАНУ.ПОСПЈЕСУЈЕС САМО КРИМИНАЛ.ВОДИ ДОДИКА И ЗЕЉКУ ЗА САВЈЕТНИКЕ УИГРАН СУ ТАНДЕМ СА ЗОРАНОМ МИХАЈЛОВИЦ

Name

п

10.10.2017 07:58

оооопаааа, у свакој чорби Миле је миродјија!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Па

10.10.2017 08:18

Је ли бр: 1 или није.

Name

Да ти казем

10.10.2017 09:57

Он мозе бити број један само код будалетина и г.вана.

Name

Ре

10.10.2017 08:03

Опет једес г.вна.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миа

10.10.2017 08:13

Правна дрзава знаци: како према Ориц-у тако и према Додик-у. Тко мозе да обезбједи факте да је у све ово умјесан предсједник Додик? Нека се показу докази па да ријесимо ову енигму!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Q

10.10.2017 08:45

ОБА ЛОПОВИ,ДОДИК НИЈЕ УБИЈАО САМО НАТО ПОДРЗАВАО У НАПАДУ НА ПОЛОЗАЈЕ ВРС,А ВКВ СРБИН

Name

####

10.10.2017 13:40

СВЕ СРБЕ ОПТИЗИ ДОДИК И СТЕВАНДИЦУ САМО ДА ВИ ОСТАНЕТЕ,ПРОИНТЕР, НАТО,ЦРВЕНО ВОЗИЛО.ХОЦЕМО РЕФЕРНДУМ.СТО ПОЗИВА СРБЕ 11.10.НА ДОГОВОР, СВЕ ЈЕ ТО ОН ЈУЦЕ ДОГОВОРИО СА ЦУВАРОМ СРПСКОГ НАРОДА ДРАГАНОМ ЧОВИЦЕМ, ЈОС КАРДИНАЛ ПУЉИЦ ДА ПОТПИСЕ.

Name

Лажно Име

10.10.2017 08:15

@ИQ_00,7 Понављас се... На сваку тему пишеш исто! Прилично си ограничен

ОДГОВОРИТЕ
Name

РАЈНА

10.10.2017 08:16

Хвала, ал нама Србима је тако добро у Босни и Херцеговини, хвала на балван револуцији , хвала на егзодусу Срба преко Сремске раче, хвала за статус избјеглице из властите земље у којој су Срби живјели хиљаду година, у којој су се родили и умрли. Босна је подједнако и Српска и Бошњачка и Хрватска, зато је мени овдје добро и нема шансе да ћу икад гласати за насиље и оцјепљење.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Босњак

10.10.2017 08:37

Муслиман сам босњак и цовјек и вјерујем да је ориц врсијо злоцине као и доста људи из свих народа и требају одговарат сви па даје и мој отац у питању јер само тако мозе се ици у будуцност овако остајемо у мјесту и нема нас нигдје насере орицу злоцинац си и криминалац и мјесто ти је у затвору побјегао си из сребренице и оставијо онај јадан народ срам те било и тебе и сви који те подрзавају

ОДГОВОРИТЕ
Name

Велики Муслуман

10.10.2017 09:01

Мене цуди (какви су големи талови одрадјени , као и прљави предратно ратни послови) да га, СДА хоботница није оглодјала и спремила ко сехида у мезар.Таква уста не говоре...Ето, сад им је требао за скретање пазње са нецега....хе,хе...мисле народ глуп,јебен је тај двојац СА - БЛ

Name

Дрина

10.10.2017 09:59

Тацно тако Босњак, он је одрадио најпрљавији дио посла.

Name

Зртва

10.10.2017 08:38

Док је Додик на власти, ниједна српска зртва неце бити осудјена.Дабоме да се слазе с тим Додик је од Хрвата потеко, нормално је да неце Србе бранити!

ОДГОВОРИТЕ
Name

реплика

10.10.2017 13:20

Ем жртва, ем још је треба и осудити! Стварно појма немате шта пишете. Није ни чудо што вас Додик води како му се ћефне.

Name

Зоран Бирач

10.10.2017 08:58

Питање: Засто предсједник није тразио да насе судије извјеставају редовно о току процеса? Засто министри Лукац и Мектиц нису организовали працење и заститу свједока вец они мјењају исказ(или због страха или због пара), засто се две највеце телевизије Ртрс и Бн свадјају а нису активно преносили судјење и све активности око судјења. Засто Академици и Сенатори Републике Српске нису свакодневно коментарисали поцињене злоцине и тразили казну за кривце. Ста раде слузбе безбједности осим сто прате посланике? Телевизије су висе извјеставале Милу Радисица него судјење највецим злоцинцима протеклог рата. Срамота да предсједник има времена да ради посао предсједника владе, министра полиције, министа финанција коментатора Америцких избора, пјеваца на зборовима, а неради свој посао! Исто тако и Мектиц треба да поднесе оставку јер је помирење народа немогуце без осуде злоцина на Србима а то је питање безбедности БиХ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

10.10.2017 14:24

Ова ти је добра око сенатора. Јел знас мозда ста је то и цему слузи,питај Цавица нпр он је био мозда ти отвори оци. То ти иде вако ако те Баја зна да си добар и вриједан или у преводу искористив онда ако ниси у статусу кума идес у сенаторе. А ти ко сенатор кад за то додје вријеме цес да за свог Бају потурис ледја и одес на робију за какав референдум ил мањак у каквој банки. А око рата и злоцина њега заболе тад је мого горе да страда од ВРС него Армије или ХВО ти му гарант не би ниста урадили док се је пред Младицем унередио кад су га сафатали у свеецу.

Name

стварност

10.10.2017 09:01

Све одприлике сто стоји у тексту је тако ,али једна ствар је да ако и отјерамо ову тројици сто је мени некако не стварно доце друга тројица .Тројица гладна која це на исти нацин да раде тако да нама само једна ствар остаје а то је да ми који моземо бегамо одатле.Ја и не гледам дневнике нити пратим ту политику ,неце мене они да мире са комсијама муслиманима или хрватима.Тако да они лицно на мене немају никакав утицај а сад кад бих нас таквих било бар 50 посто е онда бих и несто могли да урадимо у тој насој дрзави а овако како је сад ,сваки дан нека нова представа и тако све иде из дана у дан .Народ зиви како зиви .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

10.10.2017 14:30

Ево ти онда рјесење. Отјерај ту тројицу гладних а доведи Спиркета,ако не пратис политику то ти је онај из временске прогнозе са кромпиром. Е он ти има тог кромпира доста и знаци да није гладан. Само се бојим да би се с њим мало висе разоцаро него са овим актуелним.

Name

ЗОЗОН

10.10.2017 09:04

Ево малоприје сам сазнао да се овај пропали и биједни кримос додик налази на црној Америцкој листи са најгорим свјетским олошем,шљамом и криминалцима!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

10.10.2017 13:30

Малоприје? Јеси ти то сад се пробудио из зимског сна боту?

Name

Драгојло

10.10.2017 09:10

После ове јуцерасње пресуде,и млаког реаговања Савеза за промјене.Милорад, це јос убједљивије добити следеце републицке изборе. А нароцито ако их позове на састанак а они се не одазову.

ОДГОВОРИТЕ
Name

АР

10.10.2017 09:20

А како босњацима реци да баја није исти као милосевиц Треба И'м реци он је мало гори

Name

Слазем се

10.10.2017 09:20

Морамо признати, Додик их увијек надмудри. Нису они ни за ста :(

Name

Контрапункт

10.10.2017 10:01

"Слазем се", све је до стоке која га изгласава.

Name

Ре Контрапункт

10.10.2017 11:08

Ниста мања стока нису ни ови сто гласају за СзП.

Name

Објективно

10.10.2017 22:49

Сто са овим има опозиција???!!! У вези тих референдума? Ако је овај о Суду БХ изгласан у НСРС, власт сад има повод да га проведе. А не смије. Каква висе дискусија. Наравно, овце немају појма, и опет ће гласати против опозиције. Зна се за кога. Код паметних сам појам "референдум" изазива гадјење. А ово је идеална прилика за опозицију.

Name

Ако имамо само двије опције

10.10.2017 22:57

А тако је углавном на Западу, нема Трећих, неискварених, нових! Посебно код нас! Зашто овце не ротирају и мијењају бар на четири године дају шансу доњим. Друго је Ангела, и Запад тамо је свеједно тко влада, али у РС...

Name

Пета колона

10.10.2017 09:33

А засто нико неце да постави питање да ли је Ориц био и остао играц београдске Удбе? Ту је суштина, Срби моји, али нема храбрости за постављање таквог и слицних питања. Они своје људе не продају. Сазнаце се некад, надати се не прекасно, ко је и засто, уз Алију и Амере намјестио Сребреницу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Драганче

10.10.2017 10:01

Орић је ДБ-овац обучен у Београду, био у Слобином обезбједјењу...хапсио Драшковића и склањао Гишку...операцију у Сребреницу водила двојица Хрвата плаћеника, који су претходно ратовали за ХВ у Хрватској. Али нико не смије да писне о томе...оде глава одмах!

Name

Новоматицови плаћеници

10.10.2017 09:44

Три битанге Додик,Човић и Изетбеговић као и Валентин Инцко су плаћеници Аустријске машинерије за прање новца НОВОМАТИЦ АДМИРАЛ. Аустријски Новоматиц је повјереник нарко дилера из Јужне Америке и Мартина Шлафа Јеврејског перача новца као и Слободарске Партије Аустрије. Додик је са Новоматицом у Бањалуци регистровао двије фирме за прање новца НОВО РС доо и РСА ГАМИНГ Доо у Сарајеву је Амир Зукић из СДА са Новоматицом региструје ВТЛ доо или слично томе а Драган Човић је узео 17 милиона мита да уништи Хрвате који се баве играма на срећу. Новоматицови плаћеници у ЕУ као што је комесар Јоханнес Хан јако подржавају овај тојац из БиХ који им у замјену за слободу и не спровођења истрага помаже у прању новца нарко дилера из Јужне Америке. Додик,Човић и Бакир су нас сервирали на изволи те Новоматицу који је Фашистички концерн.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Окупирана је и Србија

10.10.2017 10:03

Новоматиц је окупио и Србију којом управљају Новоматицовци Алфред Гузенбауер и Штроскан. У Србији директно прање новца помаже Славиша Кокеза а Вучић их штити својим утицајем на све могуће начине.

Name

Новоматиц и ИТ сектор

10.10.2017 10:24

Новоматиц поред машина за Игре на Срећу има и свој ИТ сектор који окупља много програмера а преко ИТ компанија се извлачи најбоље новац јер се праве фактуре на милионске износе. Отуда долази и Принтери и веза Кокеза - Додик а иза свега стоји Новоматиц. Принтер Пореској Управи Републике Српске испоставља милионске фактуре који ови плаћају без поговора јер Додик директно врши притисак,наплаћени новац иде у Београд а из Београда преко Пољске у Аустрију,а у Пољској су Новоматицови програмери. Све у свему,новац којим се финансирају ове ИТ компаније долази из Јужне Америке од тамошњих нарко боссова. Додик служи нарко картелу из Јужне Америке и то је 1000% тачно!

Name

НОВО ИНВЕСТМЕНТ доо Београд

10.10.2017 13:57

А новац на прање у НОВО РС доо и РСА ГАМИНГ Доо доносе људи из Ново Инвестмента доо са новог Београда,а свим овим је упознат тамо запослени ЈОВО ЗАГОРАЦ!

Name

Никола

10.10.2017 09:51

Не мозес више вјероват Додику ништа!

ОДГОВОРИТЕ
Name

борац

10.10.2017 09:52

Заболи њи к..ац за зртвама једне друге и треце стране треба марву убиједити сто им назалост и успијеваа није ни цудо оно сто је нормалног свијета вецина је отисла или це отици остају послусни затуцани и руља која пјени не знајуци ни сама засто.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

10.10.2017 09:58

Не сери

ОДГОВОРИТЕ
Name

когде

10.10.2017 10:15

БР 1.“ХАЈДЕ АКО СИ БАЈА, СПРОВЕДИ ТАЈ РЕФЕРЕНДУМ О СУДУ И ТУЖИЛАШТВУ АКО ТИ ЈЕ СТАЛО ДО ПРАВДЕ ПОСЛИЈЕ ОВЕ НЕПРАВЕДНЕ ОДЛУКЕ СУДА!” и бр.2 ЗАКОН О ПОРИЈЕКЛУ ИМОВИНЕ!! САХ-МАТ!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Висеград

10.10.2017 10:27

Да је било довољно доказа Насер би био осудјен,тузиластво није могло доказати

ОДГОВОРИТЕ
Name

Логиц

10.10.2017 10:31

Врло једноставно, послије Орица, ова пресуда је најбоље легла Баји.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сњеги

10.10.2017 10:41

Кад нестане уговор о робној куци Боска и Дејтонски споразум-копија.Знаци све је могуце у дрзави Бих.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

10.10.2017 11:09

ОДЛИЧНА ПЕРЦЕПЦИЈА СТВАРНОСТИ. У ПАР РИЈЕЧИ НАВЕДЕНА СУСШТИНА. СВАКА ЧАСТ.

Name

Алчибард

10.10.2017 10:42

Срби, цувајте се сами себе!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Велика сумња!?

10.10.2017 10:46

По налогу Тужилаштва БиХ у Братунцу је ухапшен Сретен Петровић, бивши командант Братуначке бригаде Војске Републике Српске, због кривичног дјела “ометање рада правосуђа и утицаја на свједоке у предмету Насер Орић”.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милорад

10.10.2017 11:00

"Јер за тако нешто тај политички примитивац, лажов и нитков, нема ни петље ни храбрости". То је Љевцанска Битанга. Описан у пар ријеци.

ОДГОВОРИТЕ
Name

лијевцанин

10.10.2017 13:43

Не вредјајте лијевцане ,они имају добар израз за такве као Додик,> сеоски дјилкос<

Name

Временска прогноза

10.10.2017 11:06

Појешћеш ти сва говна која си изасрао за ово г одина мило и радо ,кад тад.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Делфини

10.10.2017 11:07

Сад као србин подрзавам референдум о суду и тузиластву БиХ јер србски народ пред тим институцијама нема ни она права цак по садасњем уставу БиХ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

САВАТИЈЕ

10.10.2017 11:34

Јасно је као дан да је Додик највећи непријатељ свога народа! Испао је више него наиван ако је мислио и овога пута да профитира. Ова ослобађајућа пресуда злочинцу Орићу коштаће Милорада наредних избора. САДА ШТА ГОД ПРОГОВОРИ ТРЕБА МУ ПОТУРИТИ ОВАЈ СРАМНИ ДЕЛИКТ И ПОМЕНУТИ ОРИЋА, И ЊЕГОВУ УЛОГУ У ОВОМЕ...

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

10.10.2017 14:24

Хоћеш то реци идуце године послије избора опет.

Name

Лана

10.10.2017 11:40

Браво за текст!

ОДГОВОРИТЕ
Name

нико

10.10.2017 11:51

Срамно је то што су политичари Републике Српске ово дозволили, што се мене тиче они су исти злочинци као Насер, убили су други пут недужну дијецу и жене!

ОДГОВОРИТЕ
Name

бобо

10.10.2017 12:02

НЕМА СУМЊЕ, ОВО И ЛИЧИ НА МИЛОРАДА ДОДИКА! ШТО РЕКЛИ У ТЕКСТУ, А САД МОТКЕ У ШАКЕ!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

10.10.2017 12:29

Давно је требало са моткама кренути , ал боље икад него никад.

Name

прасина у оци

10.10.2017 12:47

Проинтер добио у Клиничком центру Бања Лука тендер (Тендер бр: 01-5832-1/17 ради набавке активне мрежне опреме за потребе ЦМБ и НW и за повезивање ГАК, ИНФ, ТЕБ, СW са ЦМБ Универзитетског клиничког центра Републике Српске). Додјела објављена: 06.10.2017. ОБАВЈЕШТЕЊЕ О ДОДЈЕЛИ УГОВОРА 1255-1-1-419-5-180/17, Број обавјештења о набавци 1255-1-1-419-3-118/17 Коначна укупна вриједност уговора без ПДВ-а у КМ: 1.999.980,73КМ

ОДГОВОРИТЕ
Name

коле

10.10.2017 12:49

закон о поријеклу имовине односно питање поријекла имовине це ријесити све!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЦИЛЕ

10.10.2017 13:46

Само сто никад неце бити донесен

Name

??

10.10.2017 13:21

А зашто те породице жртава нису свједочиле?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

10.10.2017 14:46

Ста да свједоце. Неке од њих су звали и нису пуно имали да казу. Они који јесу имали несто да казу и свједоце о улози Орица у рату (а и послије њега) су склоњени и на разне нацине ометани од постојеце власти у ентитету. За федерални се мозда и не зна ко је главни Баја и ко им додје прецједник ал се у овом зна и те како. Јуце је било лајање и резање на сва звона против пресуде и спомињане су хиљаде зртава (тај велики Баја није био у стању да надје пар кредибилних свједока ни за ову тројицу из оптузнице,цу није их насао,заправо јесте и зато нису ни свједоцили ако су имали ста да казу). Данас их нема нигдје,осим сто су синоц тразили од Павица и његових да потуре ледја за овај референдум о укидању надлезности суда БиХ. Сто хоце рец да ако се те надлезности укину Насер мозе да захвали Баји ако би се неко сјетио да га опет тузи јер је из Сребренице у којој судске јурисдикције не би било. А заправо је све просто,препаднес се да се у суду не надје неко да поново узме Бобар банку ил Павловиц мозда,ИРБ ил фамозни кредит за опране паре за куцу у Бг и онда прије него те оборе с власти покусас да направис хаос да те нема ко да хапси низаста. А не би ме цудило да сутра у суд додје нова ИТ опрема донација Проинтера само да се изглади стање око појединих оптузница које се дрзе у сефовима суда и које опасно пријете ако се Хоyт Yее наљути.

Name

Јоја

10.10.2017 13:27

Какав риболовац поглед мили бозе...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јоја

10.10.2017 13:28

Какав крволоцан поглед?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Антинато

10.10.2017 13:58

Благо Србима са оваквом БиХ, цитајуци поједине текстове стице се утисак да само треба да оде Додик, па це онда све бити у реду, цак це и Ориц сам отици у затвор. Стање је катастрофално за Србе у Босни и Херцеговини, а за то је подједнако крива и власт и опозиција!

ОДГОВОРИТЕ
Name

КО ДОБИЈА

10.10.2017 14:03

Овом пресудом краткорочно добија Додик, дугорочно добија опозиција, наравно ако буду знали.

ОДГОВОРИТЕ
Name

?

10.10.2017 14:04

Мозе ли ми неко објаснити овај број зртава, 3265?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Крајишник

10.10.2017 14:08

Потези га одају, свјестан је да ће изгубити изборе и зато треба заг.внавати. Сумњам да није добио зелено свјетло од Вучића, може онај причати шта хоће, ја му не вјерујем.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миладин

10.10.2017 14:19

Ма Додик ће нас укопати! То је тешка лоповчина и лажовчина! Е мој народе црни, црни ли смо без имало бијела! ДАЈ ТЈЕРАЈМО ОВУ БАГРУ СА ВЛАСТИ или се сви тјерајмо у три лијепе ПМ!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДОДИК НАРАВНО

10.10.2017 14:21

Зна се ко јаше овај народ годинама уназад! Не будимо слијепи и поред очију! ЕТО ВАМ ВАШЕГ ПАТРИОТЕ ДОДИКА! Мој хвала Богу није, ја ни мртав не би гласао за таквог политичког пробисвјета!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

рики

11.10.2017 08:38

Неби ,ал за 50км би 100%!!!!! Као сто це то уцинит многи ,а после цемо да кукумацимо !!!!

Name

ИЗДАЈНИК СРПСКОГ РОДА ИЗ ЛАКТАША!

10.10.2017 14:22

Ој Додиче Српски ИЗДАЈНИЧЕ!!! ФУУУУУЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈ БИЈЕДО!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЕТО ВАМ ГА САД

10.10.2017 14:23

Ето вам патриоте ДУДУКА па сад гласајте за њега!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ееееееее

10.10.2017 14:24

САМО МОТКЕ У РУКЕ, ОТПАЛЕ НАМ ДАБОГДА!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Никола

10.10.2017 14:35

Миле ће уништити и Српску и народ! Све је обесмислио!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бојан

10.10.2017 14:37

Никакво чудо,када је човјек највеци градитељ у Новом Саду!? Ција је зграда код Краљевог Парка и ко гради комплекс од 40 000 м2!? Какве везе то има са лобијем из Зворника?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бели

10.10.2017 14:37

Све су то ратни профитери и криминалци!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Стојке

10.10.2017 14:38

Миле и патриотизам су као као вода и ватра,везе нема с везом!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бранка

10.10.2017 14:39

Срамота! Какав злотвор.

ОДГОВОРИТЕ
Name

НЕЧУВЕНО

10.10.2017 15:01

На шта је све спреман овај Додик да би сачувао власт... БАКИР И ДОДИК КО БРАЋА РОЂЕНА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

само секунду

10.10.2017 15:03

Па кад је са алијом за вријеме рата шверцовао цигарете и био његов ратни делегат, што и данас не би био већи БОШЊАК од Бакира.... ДОДИК ЈЕ ЗЛО.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

10.10.2017 20:20

Само да сјасе један пута ,тада цемо видети како и ста са издајицама ,он стварно мисли да је народ без мозга"Емој миле када би знао ста те цејка ,узео би стрик и обесио се ;друге ти нема.

Name

ЈАН

10.10.2017 16:28

Тешко народу са оваквом влашћу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Знас ста друзе

10.10.2017 19:30

Јебо те такав народ.

Name

Милокрад

10.10.2017 16:30

Хоштаплерчина и преварант из Бакинаца код Лакташа.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Занзибар

10.10.2017 20:39

Моје драге комсије из РС ентитета, остао сам без ријеци! Ако је ово истина да је Миле помагао, онда удри багру, ста цекате! Брука!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Закључак

10.10.2017 22:06

Нема разлике између Милорада Додика и Насера Орића. Обојица су свак на свој начин злочинци. Орић је на свиреп начин клао ,убијао, изживљавао се. Додик у Републици Српској термељито већ годинама уништава српски национ. Злочинци са различитим техникама извођења злочина.

ОДГОВОРИТЕ
Name

галеб

10.10.2017 23:16

Несери сто га нехапсите ,револуције постоје од какоје свијета и вијека гдје је србска против те гамади снсд и милокрада.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Покојни цале..

11.10.2017 07:59

Мој стоји иза овог...циљ укидање заједницког тузиластва и судства а у лицне сврхе сто и цорав види.Патриота цудо једно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

босандјерос

11.10.2017 13:39

Па јасно је то ко дан ко год није наиван зна да је овј сценариј сада произведен од браце Додика Бакира и Цовица.Нема дилеме да је то од њих тројице јер се све тројици љуља позиција на следецим изборима,и они се морају договорити да подигну тензије у народу ако је то икако могуце и по цијену рата ако би јос било будала да за њх гине.опасна игра националиста.

ОДГОВОРИТЕ
Name

истина

11.10.2017 13:45

Откако је истина изасла на видјело смрад се ни не појављује вец други дан да бар проба да демантује, а и ако изадје реце да му је то савез за промјене са његовим братом (БАКИРОМ) намјестио, па ти народе глупи наседни на ту прицу као и увјек!!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЈА

11.10.2017 19:59

СВЕ СРБИ У СУДУ СУДИЈЕ И СВЕДОЦИ СРБИ А ОСЛОБОЂЕН ОРИЋ МОЖДА НЕМА ДОКАЗА ШТА МИСЛИТЕ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милорад

12.10.2017 12:08

Ја се дивим таквим људима да није било њих ја неби видио свјета и колико сам година узалуд изгубио. Народ је једна овца коју треба шишати,кад су мајмуни. Знају узети 100 марака за глас и викати Милораде Милораде преседниче. А кад милорад подигне цјену струје нафте и остали намјерница онда даје протестовати. Па плати народе са они 100 марака сто сте узели за наредне 4 године, сиротињо.....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Исценирати

12.10.2017 12:31

Ста је то? Заиста погубна неписменост.

ОДГОВОРИТЕ
Name

.

12.10.2017 12:56

Политички примитивац, политички лажов, нема ни политичке петље ни политичке храбрости, његово је само да лаже, петља и политички маже.Тако некако.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Југославија

12.10.2017 17:56

Владавина права, правна држава и одузимање нелегално стечене имовине. И пријеки суд за владајућу елиту. Одузети све и вратити народу а њих на вјешала.

ОДГОВОРИТЕ
Name

БОБА

12.10.2017 21:06

КО ПРАТИ ДЕШАВАЊА ВРЛО ЛАКО МОЖЕ ДОЋИ ДО ЗАКЉУЧАКА АЛИ ОНИХ ИСТИНИТИХ А НЕ ОНИХ КАКО НЕКИМА ОДГОВАРА.НЕ ТРЕБА ТУ БИТИ ПУНО ПАМЕТАН ДА СХВАТИ МНОГЕ СТВАРИ КО ХОЋЕ СРЕТНО.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Л. Свето

12.10.2017 22:47

Сваку ријец потписујем. Надјите начина да насем заведеном народу на свим странама све ово нацртате, разјасните и утувите у главу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Резиме

13.10.2017 00:29

Није проблем у Додику, знамо га, проблем је у народу који гласа за њега.

ОДГОВОРИТЕ