Фетел брани Ферари: На добром смо путу!

Возач Ферарија Себастијан Фетел стао је у одбрану свог тима после нове катастрофе, овога пута на Великој награди Јапана.

Остали спортови 08.10.2017 | 14:30
Фетел брани Ферари: На добром смо путу!
Фетел је на "Сузуки" морао да одустане већ у трећем кругу, па је његов највећи ривал Луис Хамилтон новом победом повећао разлику на 59 бодова у генералном пласману и стигао на корак до нове титуле, четири трке пре краја.

Момак из Хепенхајма је због проблема са свећицом губио снагу од почетка трке и из бокса су му саветовали да је боље да се паркира у гаражу. 

"Нормално је да критикујете, посебно када ствари иду лоше, али то је део нашег осла. Морам да заштитим тим. Урадили смо невероватан посао до сада, тешко је што смо у последње две трке имали проблема, али и то се некада догоди. Наравно да боли, сви смо разочарани, али најбоље што можемо да учинимо јесте да се одморимо и свим снагама кренемо у следеће четири трке, па да видимо шта ће се десити", рекао је Фетел. 

Он није одустао од борбе за титулу. 

"И даље имамо шансе за титулу ове сезоне, зависи од тога шта ће се догодити у следећим тркама. Очигледно је да немамо контролу, али мислим да је тим на добром путу. Напредујемо из трке у трку и можемо да догурамо много даље него што људи мисле", додао је Немац.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар