Заклети Звездаш, а игра у Партизану!

Све због обећања преминулом пријатељу. . . ! Занимљива прича рукометаша Марка Пантелића. . .

Остали спортови 07.10.2017 | 16:30
Заклети Звездаш, а игра у Партизану!
Рукометаш Партизана Марко Пантелић шест година носио је дрес Црвене звезде, а онда 2014. године прешао у редове љутог ривала. Пантелић је одлучио да промени боје пошто му је преминуо један од најбољих пријатеља, који је навијао за Партизан.

"Када ми је преминуо један од најбољих пријатеља, Милан Јефтић Јефта, који је био велики "гробар" и чија је жеља била да ме види у дресу Партизана, решио сам да испуним обећање које сам му дао пре смрти и да заиграм за црно-беле", рекао је за Телеграф Пантелић.

Контактирао је Александра Благојевића, директора Рукометног луба Партизан, а управа из Хумске изашла му је у сусрет без размишљања.

"Играње у Партизану посветио сам преминулом пријатељу, то је нешто што сам морао да урадим, а док сам био тамо, схватио сам да Управа црно-белих одлично ради посао јер гурају своју децу"

Каже да многи његови у породици навијају за Партизан.

"Звезда ми је у срцу целог живота, увек сам ишао на северну трибину. Тамо идем и данас, али сам одрастао са момцима са Славије, Врачара и Коњарника, који су прави гробарски краљеви. Чак и сви у мојој породици навијају за Партизан",  открио је рукометаш Партизана пред дерби за Звездом на Бањици (18:30).

"Ја сам Звездаш до гроба и то ништа не може променити. Увек дајем предност Црвеној звезди", каже Пантелић.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар