Терзић открио због кога би напустио клупу Србије?!

Селектор златних одбојкашица најавио могући одлазак. . .

Остали спортови 08.10.2017 | 10:30
Терзић открио због кога би напустио клупу Србије?!
После највећег успеха у каријери и златне медаље на ЕП у Азербејџану са српксим одбојкашицама, селектор Зоран Терзић је најавио могућност да напусти клупу наше репрезентације. На промоцији у московском Динаму, Терзић је најавио да би волео да једног дана тренира репрезентацију Русије…

Тешко је замислити нашу репрезентацију без Терзића на клупи, али и то ће морати једног дана да се деси. Он већ 15 година преводи наше одбојкашице и све медаље које је наша женска одбојка освојила су везане за њега. Од ове сезоне ће у клупској одбојци бити стратег московског Динама, а на представљању у Русији је истакао да би радо водио тамошњу репрезентацију.

“На свету постоје само две репрезентације које бих треирао - Србија и Русија. Било је неких спекулација, али није било конкретних разговара са људима из руске федерације иако бих озбиљно размотрио ту опцију”, рекао је Терзић.

Русија је разочарала на претходном ЕП на којем је елиминисана у четвртфиналу.

“Русија је освојила претходна два европска првенства, али на овом ЕП није играла баш најбоље. не знам који је разлог за то, али треба бити светсан да је ово све само спорт и да не може увек да се побеђује. Искрено ми је жао због тога јер волим Русију. Али са друге стране ми је и драго јер порази Русије олакшавају посао Србији”.  

Извор: моззартспорт

ФОТО: МН Пресс

Коментари / 0

Оставите коментар