Кеба саслушаван у просторијама БИА

Пјевач Драган Којић Кеба завршио је у службеним просторијама Безбједносно-информативне агенције (БИА) на информативном разговору јер је, наводно, угрозио националне интересе.

Забава 02.10.2017 | 08:13
Кеба саслушаван у просторијама БИА
Иза Драгана Којића Кебе је изузетно турбулентан викенд. Након што је позвао полицију да га заштити и приведе непозната лица која су испред његове куће, фолкер је сам био приведен. Испоставило се да су мушкарци који су били испред Кебиног дома заправо припадници БИА, те да су пјевачу дошли у службену посјету. Када је пјевач схватио да мора да оде на информативни разговор, добровољно је пошао приватним аутомобилом.

Како пише Република.рс, пјевач је својим аутомобилом пошао са службеним лицима на информативан разговор, након кога је пуштен на слободу.

''Док је текао разговор између полицајца и чланова Безбедносно-информативне агенције, певач је изашао из куће како би сазнао о чему се заправо ради. У договору са припадницима БИА, Кеба их је својим приватним возилом пратио до службених просторија, где је обављен разговор.

Оно што се наводи као разлог због чега је приведен повезано је са његов послом, односно наступима. Како се прича, било је неких проблема са националним интересима. Након разговора и Којићевог објашњавања, које је трајало два сата, он је пуштен на слободу'', закључио је добро обавијештен извор.

Кеба је за овај портал открио своју верзију приче.

''Чули су моју нову песму, коју ћу издати у децембру, а ја не знам како су уопште дошли до снимка. И закључили су да песма није подобна за национални интерес... Тако да сам морао да дам изјаву и објашњење. Не смем да износим детаље'', поручио је Којић.

Извор: Ало/Република.рс

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

Игор

02.10.2017 06:58

Хахааххахахахахахаа Кеба нас подрива .Циркус. Мора да у пјесми спомиње мјесовите бракове ( мама-зенско, тата-муско) . Убисе нас пед..и.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ко

02.10.2017 10:14

Сваки дан све висе проминенције и цовјек се пита дали су они висе нормални.Овај снимак казе све. До сада су зарадјивали у дјабе и сад кад неиде глатко онда су сви криви. Нек они пјевају комме хоце али без мене.

ОДГОВОРИТЕ
Name

северина

02.10.2017 12:13

као снајка пусти порниц па добру рекламу уради, предпоставити да је исти савјетник

ОДГОВОРИТЕ
Name

Е ВАЛА

04.10.2017 08:22

ПОЗЛАТИО ТИ СЕ КОМЕНТАР ,*ПРАВИ*

Name

Он лазе

02.10.2017 21:11

Они не тразе људе без разлога. Мора бити несто гадно да се огласе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЛОПОВ

04.10.2017 08:24

ОВАКО СЕ ПРАВИ РЕКЛАМА ЗА ПОСАО.

ОДГОВОРИТЕ