Џенан: Био сам веома болестан

Уз емотивне пјесме Џенана Лончаревића већ годинама плачу многе дјевојке јавно, а поједини мушкарци кријући.

Забава 01.10.2017 | 17:57
Џенан: Био сам веома болестан
Он је признао да је многе туге преживио, али да је упркос болу који је осјећао истовремено певао. Пјевач открива да га је болест научила ко су му прави пријатељи и да је то био још само један судбински задатак који је требало да испуни.

Камен који се покренуо у бубрегу пјевача током наступа, а због којег је морао да се одмара више од мјесец дана у кревету, потпуно је промијенио његов поглед на живот и пријатеље.



"Постојао је тренутак у мом животу, као што сви знате, када сам био јако болестан и када сам морао да паузирам са каријером. Било је то јако тешко за мене. Када ми се све то догодило, са свих страна су ми стизале поруке и позови што подршке, што оних који су звали ради реда. Тада сам сазнао да су многе моје колеге говориле лоше ствари о мени.

Тада сам видео ко је ту прави пријатељ, а ко не. Међутим, без обзира на све, ја сам и са тим људима који су ме оговарали остао добар само опрезан. Сада знам на чему сам са њима и више смо сада познаници него пријатељи", каже Џенан.

На питање како је поднио ту статичност и везаност за постељу док се борио са болешћу, пјевач каже:

"Ми мушкарци слабије плачемо, али сам био јако тужан и нерасположен због болести."

Његова туга због могих ствари преточила се у стихове.



"Ниједан стих у животу нисам отпевао а да га претходно нисам осетио, проживео... То ти Бог или да или не да - да умеш ту емоцију да пренесеш другима. Људи на мојим наступима препознају емоцију. Ја сам на наступе долазио у најтежим тренуцима. Певао сам и када сам највише туговао и када сам губио вољене особе", каже Лончаревић.

О његовом приватном животу се мало зна. Иако има супругу и ћерку, он их никада није представио јавности, нити о њима говори за медије.

"Не треба никог да занима шта сам, где сам и са ким сам."

Извор: Курир

Коментари / 0

Оставите коментар