Прошла кроз пакао: Једва остала жива

Тина Ивановић је прије три године прошла кроз прави пакао! Атрактивна пјевачица је на рутинској љекарској контроли сазнала да има тумор на дојци и да су јој шансе да преживи мале!

Забава 30.09.2017 | 15:37
Прошла кроз пакао: Једва остала жива
Тина је у шоку дочекала извјештај љекара, који је дијагностиковао да се опака болест великом брзином шири кроз организам. Доктори су јој између редова рекли да постоји опасност по њен живот.

Наслутила болест

''У октобру 2014. године сам се самопрегледала и напипала три лимфне жлезде испод груди и пазуха. Лекари су најпре помислили да имам рак лимфних жлезда, што је за мене било као шамар. Онда су открили да је у питању промена на дојци и упутили ме на даље прегледе'', овако је своју животну причу за ''Стори'' почела Тина.

''Најгоре је било кад је доктор рекао: „Само да није отишло на кости.“ Гледала сам га бело, хладан зној ме је облио. Одмах су сазвали конзилијум и упутили ме на детаљне прегледе - ултразвук, магнетну резонанцу, скенер. Рекли су ми да су прогнозе јако лоше'', прича пјевачица и каже да јој се тада свијет срушио.

Подршка мужа

''Све ме је погодило као гром из ведра неба. Планираш нове песме и напредак у каријери, а онда те стигне болест и почну борба и неизвесност. Помислила сам на свог сина, родитеље, супруга Звездана'', кроз сузе прича Тина, знајући да не смије да поклекне.



Највећа подршка био јој је управо Звездан, а добре вијести су дочекали заједно.

''После прве операције и биопсије, испоставило се да обољење није малигно. Било ми је лакше, родила се нада. У почетној је фази и није се раширило, а на време је откривено. Плакали смо од среће на добре вести. Звездан ми је описао тренутак кад је доктор изашао из операционе сале и показао му подигнуте палчеве'', говори Тина и савјетује женама да редовно иду код доктора.

''Ништа није важније од здравља. Битно је да жене чим примете нешто необично, одмах иду код доктора! И на сваких шест месеци да обављају контролу'', завршава Ивановићева.

Извор: Курир

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

ЛУМ

30.09.2017 13:46

Браво!!!!!

ОДГОВОРИТЕ