Јелисавета се сели у Америку

Иако је пре само месец дана причала да се неће преселити у Америку, глумица Јелисавета Орашанин је променила одлуку.

Забава 30.09.2017 | 10:02
Јелисавета се сели у Америку
На то је највише утицао њен недавни разговор са супругом, кошаркашем Милошем Теодосићем који тренутно игра за Клиперсе у Лос Анђелесу.

"Њих двоје су мислили да је могуће живети на релацији Београд - САД, али убрзо по Теовом одласку су схватили да је то немогуће. Чак и када су разговарали о томе пре његове селидбе, родитељи, како Јелисаветини тако и Милошеви, саветовали су им да се не раздвајају јер такав живот никуда не води. Сада су и сами схватили то, због чега су се и договорили да се Јелисавета досели код њега.


Њихов је план да прошире породицу и да глумица трудноћу и порођај, ако све буде како треба, дочека у Америци. Они су свакако сада оријентисани на то да прошире породицу, док ће Јелисаветина каријера да причека. Она је свакако снимила сцене за пројекте које је имала", каже извор близак младом брачном пару и додаје.

"Јелисавета једва чека да се оствари у улози мајке, док Тео откада се оженио сања дан да постане отац. Како је његов живот сада везан за Америку, било је сасвим логично да Јелисавета одлучи да оде код њега. Последњи разговор који су водили путем Скајпа преломио је њихову одлуку. Јелисавета није имала неке примамљиве понуде за снимања због којих би било вредно остати у Србији, док неке које је и прихватила може да сними за неколико дана када допутује из ЛА. С друге стране, сасвим је извесно да ће се Милош у Америци задржати неколико година јер улазак у НБА лигу му то омогућује, па јој је објаснио да нема сврхе да она остане у Србији."

Јелисавета ће имати агента у Америци


Милош и Јелисавета су се договорили, без обзира што им је приоритет долазак бебе, да ће уједно радити и на Јелисаветиној каријери.


"Неки план је да Јелисавета након порођаја остане у Америци да ради. Већ наредних месеци она ће потписати уговоре са различитим агентима који би могли да јој обезбеде место у Холивуду. Она ће морати интензивно да ради на усавршавању нагласка како би могла да добије било какве улоге, а онда од ње зависи како ће се снаћи", открива извор и објашњава да је глумици јако тешко што напушта Србију и да планира честе доласке јер је јако везана за сестру, родитеље, али и пријатеље, док у Америци осим Теа нема никога.


"Било јој је тешко да преломи и одлучи да се пресели, али заиста није било сврхе да остаје овде док је његов живот тамо. Јелисавети је породица на првом месту и није јој жао што је каријеру ставила по страни како би засновала породицу, али јој је тешко због одласка из Србије. Растанци јој тешко падају, али мора ово да прегура ако жели да очува брак и добије бебу", каже извор.

(Новости/Пулс)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

ја

01.10.2017 13:08

МАНИ, МАНИ ЗОВУ!

ОДГОВОРИТЕ