Посљедња Типсина операција!

Српски тенисер ипак морао под нож због проблема са тетивама на обе задње ложе, повратак на терен у 2018. години.

Тенис 30.09.2017 | 21:30
Посљедња Типсина операција!
Некада Топ 10 тенисер, а данас реконвалесцент. И то поново. Јанко Типсаревић је подвргнут операцији тетива задње ложе у Финској због чега ће паузирати четири месеца.

"Једини начин на који бих икада поново могао да играм овај наш лепи спорт је био да будем подвргнут хирушкој интервенцији на обе тетиве задње ложе које су ми задавале много неприлика последња четири месеца. Операција коју су извршили др Орава и др Лемпаинен је била успешна и очекује се да се вратим на терен у прва три месеца 2018. Пошто су ми оперисане обе ноге следећих недеља ми следи пакао, али имам породицу и пријатеље да ми помогну.",написао је Типса на свом Инстаграм профилу.

На крају је додао и једну веома индикативну мисао "Ово ће ми бити последња операција као професионалног тенисера"., што упозорава да је Београђанин дао белом спорту, тачније свом телу последњу шансу. Заиста храбро од 33-годишњег тенисера јер је могао мирне главе да окачи рекет о клин и да каже -успео сам! Био је осми на свету, био је светски првак са Дејвис куп репрезентацијом, освајао је трофеје, играо са највећима, засновао породицу, зарадио за два живота...

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар