Згодна Херцеговка и богати Србин

Божена и Игор Лазаревић један су од најлепших парова у региону, а захваљујући Инстаграм профилу ове модне иконе коју прати преко 160. 000 људи, успели су и да промовишу свој стил, породична путовања и живот у Немачкој.

Забава 26.09.2017 | 08:34
Згодна Херцеговка и богати Србин
Божена је на Инсатграму регистрована под именом "Лутак, а иначе је модел немачке и италијанске агенције. Њен супруг Игор је приватни подузетник који се бави продајом луксузних аутомобила.

Ова рођена Чапљанка има два сина са супругом из Србије, а са њом радо сарађују познати стилисти и шминкери из региона.



Управо њен Инстаграм профил дневно посети неколико десетина хиљада људи, који не могу ни да претпоставе коме дугује име "Лутак".



"То је надимак који ми је дао супруг на почетку наше везе. Хтео је да ми да неки надимак који није свакодневни и који нико не користи. Прво је било лутка, ал' како ме моја мама увек зове "лутко моја", он се пребацио на мушку варијанту. Данас ми је тај надимак постао навика, али и корисничко име за све што користим, па тако и за Инстаграм", објаснила је Божена једном приликом.



Божена се труди да купује ствари које су свевремене, а очигледно је да и њен супруг прати моду.

Једно је сигурно, њене слике никога не оставлају равнодушним.

(Курир)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Аноним

26.09.2017 11:38

Мозе деда да јој буде :) ...бтw, засто је ово битно за нас у БиХ?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Минона

27.09.2017 19:07

Оседио је уз њу, тј уз лутка. битно је за нас само зато сто су срби и сто су успесни. а успесни су зато сто не зиве овде, него далеко одавде.