Ана: Мајчинство прелијеп осјећај

Ана Николић и њен супруг Стефан Ђурић Раста, почетком августа постали су родитељи дјевојчице Таре. Пјевачица се послије тога није оглашавала у медијима, па су се многи питали колико ју је мајчинство промијенило и како се сналази.

Забава 25.09.2017 | 22:40
Ана: Мајчинство прелијеп осјећај
Николићева је први пут дала одговоре на ова питања и одушевила све.

"Сада на живот гледам из другачије перспективе. Све је безначајно у односу на трен кад седим на тераси, љуљам своју бебу и осећам истинску срећу. То је огроман преображај, као кад доживите катарзу од узвишене лепоте. Ни сањала нисам да је оволика срећа могућа. Тара је дала прави смисао мом животу, све је заокружила. Стално се питам зашто то нисам раније урадила", рекла је Ана.



Вишак Аниних килограма које је добила у трудноћи били су на мети коментара, а она открива да ли је то успјело да јој поремети њену неизмијерну срећу.

"Стефан и ја смо истински срећни. Цео наш дан се врти само око Таре. А килограми... Они полако почињу да се губе. Све ће доћи на своје. Сада сам у улози маме, ушушкана, и лепо ми је", поручила је.

Извор: Курир

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

ааа

26.09.2017 12:28

Е јеси се и удала свака ти цаст...баја је у папуцама и бермудама досао по кцерку и зену у породилисте...која је то карикатура...

ОДГОВОРИТЕ