Ана и Раста у страху за ћерку

Популарни пар Ана Николић и Стефан Ђурић Раста повукли су радикалан потез.

Забава 25.09.2017 | 13:15
Ана и Раста у страху за ћерку
Супруг певачице Ане Николић, Стефан Ðурић Раста, унајмио је обезбеђење које је донедавно чувало учесницу ријалитија „Парови“ Александру Суботић и њеног оца Карађорђа. Реч је о професионалном џудисти који је 24 сата на располагању реперу и певачици.

Раста је нон-стоп мењао обезбеђење. Нико му није одговарао. Стално је имао проблеме с момцима који су бринули о његовој и Аниној сигурности. Али се то сад променило, наручито од како им се родила ћерка тара чија им сигурност на првом месту. Репер је потписао уговор са дечком који је пре, али и после „Парова“ бринуо о ћерки Љубе Пантовић и Карађорђу. Тај дечко је озбиљан и професионално ради свој посао. Он је првак Балкана у џуду и одлично реагује у свакој ситуацији кад навалентни фанови желе да се сликају с певачем и његовом женом - прича извор близак реперу.

Он каже да је репер презадовољан новим телохранитељем.

- Раста је баш захтеван. Много ради, путује свуда по земљи и иностранству, а сада му је лакше јер поред себе има човека од поверења. Не знам тачно како се зове, али можете да га видите с њим стално. И Ана је презадовољна и коначно може мирно да спава.

(Ало)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

ццц

25.09.2017 11:30

ста су ови двоје умислили... ко су и ста су? квази репер и пјевацица у покусају....е тугооо

ОДГОВОРИТЕ
Name

24 сата на располагању

25.09.2017 18:32

Један стражар! Ово је за повраћање!