Лепа Ликић волела Гишку!

Кад је Лукићева први пут видела Ђорђа Божовића, рекла је: „Ко је онај леп човек“, а ни он није био равнодушан па је на то одговорио: „И Лепа је лепа“.

Забава 25.09.2017 | 11:01
Лепа Ликић волела Гишку!
Лепа Лукић, која је тренутно у ријалитију „Парови“, крије да је својевремено бацила око на Ђорђа Божовића Гишку. Њихов сусрет догодио се осамдесетих година у дискотеци њеног бившег мужа Владе Перовића, чувеној „Дуги“.

- Гишка је у Београду волео да излази у „Дугу“, тада култно место, које је држао Влада Перовић, естрадни менаџер, бивши муж Лепе Лукић и садашњи муж Сузане Перовић. Гишка је ту упознао Лепу Лукић, која је, кад га је први пут видела, рекла: „Ко је онај леп човек“? А кад је Гишка чуо за то, прокоментарисао је: “Па и Лепа је лепа“ - стоји на Инстаграм профилу „Легенде деведесетих“.

Поред овог, откривено је и да Гишка није био добродошао у Перовићев клуб. Иако није наведено из ког разлога, шушка се да је управо Влада био љубоморан на њега због Лепе, пише Курир.

- На почетку Гишка није био добродошао у „Дугу“. Кад је Влада Перовић чуо да је Гишка био у његовом локалу, рекао је Чупку: „Јесам ли рекао да у ‚Дугу‘ не смеју да долазе криминалци?“ Овај је то испричао Гишки, а он је позвао Владу, лепо се представио и рекао да му је друг директор у Водоводу и канализацији и да ће узети онај један камион с фекалијама, убацити шмрк кроз прозор и испразнити све у „Дугу“: „Ајде што ћете то морати месец дана да чистите, а замисли колико дуго ћете морати да ветрите!“ Од тада је био добродошао - стоји на овој страници.

Овако Перовић коментарише како су се Лепа и Гишка упознали.

- Колико знам, Лепа је Гишку упознала пре мене. Певала је по Немачкој и вероватно су се тамо и срели. Она није хтела да долази у клуб јер је била љута на мене. Можда је била два пута. Знате како, кад се жена разведе, шта ће она код бившег мужа. Најбоље ће вам она рећи, јер ја не знам да ли је било шта рекла Гишки - прича Перовић.



Он каже да је ценио Божовића.

- Гишка је био изузетан господин и волео је да долази у мој клуб, а и мени је било задовољство. Он је мени терао те проблематичне типове. Никад за њега нисам рекао да је криминалац, нити сам знао шта је човек радио. То је неко произвољно написао, па како ја могу да кажем - немој да пушташ криминалце, па убили би ме одмах. Правили би ми проблеме, бацили би ми бомбу на локал - завршава Перовић.

(Ало/Курир)

Коментари / 0

Оставите коментар