Клиника у Даласу посљедња шанса за Шумахера?!

Шведски лист "Еспрессен" сазнаје да је супруга Корина одлучила да одведе бившег шампиона Формуле 1 у САД код најпознатијег светског неуролога.

Остали спортови 23.09.2017 | 11:30
Клиника у Даласу посљедња шанса за Шумахера?!
О Михаелу Шумахеру готово ништа се не зна од тренутка када је отпуштен на кућно лечење у септембру 2014. године, девет месеци после пада на скијању и тешких повреда главе, због којих је дуго био у коми.

Непроверене и непотврђене штуре информације које су од тада стизале до јавности говориле су да бивши ас Формуле 1 живи "као биљка", да је непокретан, да не говори и да је много изгубио на килажи.

Супруга Михаела Шумахера Корина наводно је изоловану кућу у Швајцарској претворила у клинику, ангажовала велики број стручних лица који свакодневно брину о бившем возачу, али побољшања нема.

Шведски лист "Еспрессен" пренео је да је Корина Шумахер одлучила да посегне за последњом надом, а то је да одведе Михаела на клинику у Далас, код познатог светског неуролога Џулијана Микса.

Немачки магазин "Браво" контактирао је Микса.

"Имам много искуства са пацијентима као што је Михаел Шумахер. Сумњам да је било ко у Европи лечио више таквих пацијената од мене", поручио је Микс.

У каквом је стању заиста Михаел Шумахер зна само породица. Портпарол бившег шампиона Формуле 1 Сабине Кем недавно је одбила да коментарише приче које су се појавиле да је он парализован.

"Михаелово здравље није јавно питање и због тога га нећу коментарисати", рекла је Сабине Кем пре месец дана "Мотоспорт Магазину".

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар