Превише јака магла на РТРС-у

Да ли је послије Шпирићевог мјестимично до умјерено крупног кромпира, на реду јака бура у најпознатијем воћњаку у РС или претежно зрела аронија код Душанке Мајкић или озбиљне падавине шљива код неког нижерангираног функционера СНСД-а?! Нажалост, превише јака магла на РТРС-у не показује знаке разведравања.

Република Српска 21.09.2017 | 19:31
 Превише јака магла на РТРС-у
Плакати или се смијати?! Не постоји трећа емоција, нити могућност да човјек остане равнодушан након нековечерњег прилога о временској прогнози на РТРС-у и фотографија актуелног потпредсједника и посланика у Парламенту БиХ најјаче владајуће странке „професора“ Николе Шпирића како стоји го до паса, а потом лежи на гомили кромпира.

Као обичан грађанин сам се смијао, али као новинару ми је дошло да лијем горке сузе. Једноставно ми није ишло у главу да је неки уредник одлучио да у централној информативној емисији пусти нешто онако скаредно и напросто нисам могао да вјерујем да јавни сервис може да падне на дно дна.

Шта сљедеће можемо да очекујемо?!

Да ли је послије Шпирићевог мјестимично до умјерено крупног кромпира, на реду јака бура у најпознатијем воћњаку у РС или претежно зрела аронија код Душанке Мајкић или озбиљне падавине шљива код неког нижерангираног функционера СНСД-а?! Шта?!

Зашто временска прогноза не би могла да гласи рецимо овако:

– Поштовани гледаоци,

Додикови повремени референдумски облаци који наступају под утицајем предизборне кампање разишли су се због недостатка консензуса и антициклоне из Брисела и Вашингтона. Опозиција у почетку умјерена, мјестимице јака и са озбиљним дискусијама, а очекује се њено даље напредовање према малој сали.

На сљедећој сједници скупштине умјесто црвеног метео аларма очекује се благо разведравање, иако и даље не посве стабилно вријеме, па су и даље могуће краткотрајне увреде и препуцавања углавном између опозиције и потпредсједника скупштине. У холу и пред зградом скупштине пуцаће, пардон пухаће јак и олујни Лукач. Просјечна дневна температура у републичком парламенту биће поново између 31 и 52 посланика.

Биометеоролошке прилике ће током усвајања дневног реда и даље бити неповољне по опозицију. Могуће су тегобе код хроничних посланика осјетљивијих на повреде пословника, али ће оне бити слабијег интензитета. Препоручујемо топлију одјећу без панцира, јер се очекује отопљавање политичких прилика под утицајем Вучићеве циклоне.

Нажалост, превише јака магла на РТРС-у не показује знаке разведравања. Магла од које се не види ни сопствени прст пред оком, а камоли неуплаћени доприноси!

(СрпскаЦафе/Д. Момић)

Коментари / 14

Оставите коментар
Name

Синиша Михаиловић

21.09.2017 17:48

Ја сам се вратио са боловања и сад ћу само решетати опозицију !

ОДГОВОРИТЕ
Name

Снада

21.09.2017 17:58

Само ангажуј Горана Сувару, Вас двојица сте сјајан тандем !!!

Name

ДЕГОТХИА

21.09.2017 18:32

ТАЈ СИНИСА ЈЕ ОД ПОЧЕТКА СВОГ НОВИНАРСКОГ РАДА ДОБИЈАО ТУЖБЕ ЗА КЛЕВЕТЕ, ПА ГА ЈЕ СПАСАВАО ИСТИ ТАЈ М. ДОДИК КОЈИ ЈЕ ПЕГЛАО СЛУЧАЈЕВЕ - ВРЛО РИЈЕДАК СЛУЧАЈ ЛОШЕГ ЧОВЈЕКА И ЈОШ ГОРЕГ НОВИНАРА...

Name

Роћко

21.09.2017 18:48

Ма класични коцкар, воли цовјек покер то је чудо једно !!!

Name

Горан Сувара

21.09.2017 18:56

Синиша Михајловић и Драшко Милиновић су моји велики пријатељи. Само понесите

Name

аџенда

21.09.2017 17:50

У Републици Српској је таква магла да можеш у њу ексер закуцати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

размисљам

21.09.2017 21:43

Ко јос њих гледа и прати.људи маните се тог брлога и циркуса .среца па постоји БН !!!

Name

само напред

21.09.2017 18:42

Без муке нема науке. Сад це парламентарци са усисивацем за маглу да разбистре ствар.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бојан Бркиц

21.09.2017 18:55

Синоц сам након пуне двије године гледао вецерњи Дневник РТРС-а знаци катастрофа отприлике изгледа као пола сата добро изрезираног документарног филма...наса власт је заснована на изрезираној националистицкој политици гдје нема ни н од национализма.....Економију нецу спомињати посто само давно због ових лопова отисли у три лијепе тонемо све дубље они нам представљају Републику Српску као Дизниленд!!!Рацун јавне ТВ редовно сваког мјесеца само однесем у посту и посаљем на исту адресу одакле је досао сто препоруцујем и Вама!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Слободан Марковић

21.09.2017 19:04

Мој пашанац Синиша Михаиловић је гори од мене. Ја сам претукао жену и добио сам 5 година робије али шта он ради на РТРС је страшно. Он је већи криминалац од мене. Очекујем га ускоро као цимера да играмо човјече наљути се. Поздрав из КПЗ Туњице !!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Душан

21.09.2017 19:10

Да видимо редакцијо да ли смете да објавите мој коментар. Коментар гласи. Драга господо болујем од русофилије. Хвала драгоме Богу па је русофилија неизлечива. Зато сви ви који читате припазите, преноси се интернетом. "Цркните" од муке англофили. Лаку ноћ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

за Душан

22.09.2017 08:06

Тако је и ја сам русофил, и против сам ових што на НАТО тенковима дођоше на власт и уништавају Р. Српску по задатку Англа и Саса

Name

бака

21.09.2017 21:02

Хвала Великом Богу сто постоји БН.

ОДГОВОРИТЕ
Name

БОБА

21.09.2017 21:32

НЕ МОГУ ВЈЕРОВАТИ ДА ОСОБА КАО НИКОЛА ШПИРИЋ МОЖЕ ПРЕДАВАТИ НА ФАКУЛТЕТУ.ЧОВИЈЕК КАД ПРИЧА НИ КО ГА НЕ РАЗУМИЈЕ.ВЈЕРОВАТНО ЈЕ ИМАО ПАРЕЗУ.НА ЊИВИ СА КРОМПИРОМ ЈЕ САМО ЗА СТРАШИТИ ВРАНЕ.ЉУДИМА СА МАНАМА НЕ БИХ ДАЛА ДА БУДУ ЈАВНЕ ЛИЧНОСТИ .НЕ КА ОНИ СВОЈУ ДЕМАГОГИЈУ ПРОСИПАЈУ ИЗА ЕКРАНА.ЊИХ ИМА БЕЗБРОЈ ПОЧЕВ ОД МАЈКИЋКЕ ГОЛИЋКЕ МАРКОВИЋКЕ ШПИРИЋА СТЕВАНДИЋА МИШИЋКЕ И ДА НЕ НАБРАЈАМ.СРЕТНО НАРОДЕ.

ОДГОВОРИТЕ