"Имамо гласове за Унеско"

Први замјеник косовског премијера и министар иностраних послова Беђет Пацоли тврди да је Косово обезбиједило довољно гласова за чланство у УНЕСЦО, али да је претходно потребно да се донесу два закона који се односе на вјерску једнакост.

Регион 21.09.2017 | 14:51
"Имамо гласове за Унеско"
Пацоли, који је у делегацији Приштине на засједању Генералне скупштине УН, рекао је за Интерактив КТВ-а да је за неколико дана и низа састанака у САД-у осигурао нове гласове за чланство Косова у УНЕСЦО.

"Као што знате, Косово се мора пријавити за УНЕСЦО иако прилично каснимо. Прошло је доста времена а мало је урађено. Проучавао сам и стратегију и начин на који се одвија обезбјеђивање гласова.

Охрабрен сам и кажем да ћемо имати гласове за УНЕСЦО. Данас смо имали веома важан састанак са пријатељском државом која је признала Косово и у разговару са њом, практично је Косову гарантовано између 15 и 20 гласова за УНЕСЦО ", утврдио је Пацоли.

Извор: Агенције

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Додиков пријатељ Пацоли

21.09.2017 12:57

Овај Пацоли и Додик су велики пријатељи и велику су лову узели преко ОМВ пумпи које су отварали у Републици Српској. Ако буде потребно и ако Пацоли нареди Додику да призна Косово Милорад Додик ће то урадити без размишљања. Мора да извршава наређења многих криминалаца са косова јер га држе и шаху због дроге и прања новца.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Крки

21.09.2017 20:56

Ајд не лупај, то би ти можда признао ал срећа па те нико низашта не пита..

Name

Кокаин стејт

21.09.2017 13:41

Сад це и УНЕСЦО да се баци на сверц кокаина.Фин посао нема ста.Сви сверцују само луди Срби гањају своје.Е моји луди Срби.Па то је јаце од политике.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Новоматиц и Албанска МАФИЈА

21.09.2017 15:01

Новоматиц је узео лутрију Албаније и сад тамо организује државу по свом моделу а то је максимална изолација и криминална оаза на граници ЕУ гдје ће се складиштити дрога из Јужне Америке и гдје ће се прљави новац пуштати у регуларне токове. Новоматицу су много помогли Беџет Пацоли и Ћазим Оснани и наравно постали милионери. У Србији Новоматицу помажу Ново Инвестмент доо са новог Београда,Јакта и Андрија Драшковић,савјетник Алфред Гузенбауер као и фирме приватизиране наводно из Републике Српске Градип и друге. У Републици Српској Новоматицу помаже Милорад Додик и његов пријатељ Владимир Делић који је власник УНИБРОС СТЕЕЛ Лтд са Кипра. Додик и Владимир Делић су у Бањалуци регистровали два фантома за прање новца НОВО РС доо и РСА ГАМИНГ Доо а све под окриљем игара на срећу. Додик је све институције Републике Српске подредио овим фантомима за прање новца,министарство финанција Републике Српске има људе којима је једини посао да штите и покривају НОВО РС доо и РСА ГАМИНГ Доо и његово прање новца а главни из министарства задужен за прање новца је Јово Радукић кога Додик спрема да постави за главног ревизора.

ОДГОВОРИТЕ