Маја признала без длаке на језику

Када се спомене име Маје Беровић многи ће помислити на неке од њених пјесама.  Ипак, мало ко ће знати да каже било шта о њеном приватном животу, будући да није присталица тога да га дијели са јавношћу.

Забава 21.09.2017 | 07:29
Маја признала без длаке на језику
30-годишња пјевачица први пут говори о дјетињству, одрастању, почетку каријере, али и љубави и плановима за будућност.

"Никада нисам желела да градим каријеру скандалима, иако је такав начин пречица до успеха. Не радим ништа скривено или тајно, нити се плашим нечега. Немам мрачне тајне које могу да испливају. То не значи да ја имам нешто против таквог начина грађења каријере или против људи који их на тај начин граде. Сви бирамо свој пут онако како мислимо да је најбоље.

Нисам од оних који бирају лакши пут и желе нешто преко ноћи. Желела сам да градим каријеру квалитетно и да ка врху идем степеник по степеник, јер сам убеђена да само тако можеш да одржиш и направиш озбиљну каријеру. Када погледам иза себе, све бих опет поново, све бих опет исто урадила", истакла је Маја на почетку, а затим проговорила о дјетињству и одрастању у Малешићима, босанско-херцеговачком насељу.



"Ја сам имала ту несрећу да сам са три године изгубила оца и колико год да се мама трудила да нормално живимо и да имамо све што нам је потребно, он је увек недостајао. Волим да се сетим свог детињства, јер сам била заиста срећно дете, без обзира на околности. Са мамом сам увек имала присан однос. Увек ми је била најбољи пријатељ и она је неко коме могу све да кажем и да тражим савет.

Када ми год дозволе обавезе, ја одем да је посетим у Босну, где живи, и некако се тада, без обзира на године и успех, осећам као дете, јер како људи кажу, код маме је најбоље. Имам брата са којим имам изузетно добар и квалитетан однос", подијелила је дио своје интиме уз осмијех Беровићева.



Иако многи у средњошколском периоду не знају какав ће бити њихов животни позив, Маја је још у основној школи знала од чега ће зарађивати за живот.

"Можда ће вам звучати невероватно, али ја сам већ у основној школи знала да ћу се бавити певањем. Имала сам велику подршку од тетке, али не и од маме. Мама се у почетку бунила због мог избора, али када је видела да ја озбиљно то желим и да се озбиљно посветим томе, подржала ме је. Ја сам у средњој школи почела да певам, али ни једног тренутка нисам запоставила школовање, нити сам размишљала о другој професији", присетила се певачица својих амбиција, а затим, без задршке, додала ко јој је био највећа подршка на почетку каријере.

"Сви знају и ја то не кријем, да ми је највећа подршка био тадашњи вереник, а данашњи супруг, који је стао иза мене и помогао ми финансијски у почетку. Он је био неко ко је инсистирао да се бавим професионално музиком, јер је видео колико ја волим да певам."

Успон у њеној каријери пратиле су сарадње са звучним именима, као што су Марина Туцаковић и Дамир Хандановић, да би се затим потпуно окренула босанско-херцеговачком двојцу: Буба Корелију и Јала Брату.



"Дамир и ја смо се одмах добро разумели. Он је тада знао тачно шта ми треба и то ми је и понудио. Успех албума "Дјевојка са југа" говори сам за себе. Тада је некако и кренула моја каријера узлазном путањом. Са тим албумом сам, после песме „Дјевојачко презиме“, која је била увертира за све, направила заиста велики корак у каријери и за тај успех је некако заслужан цео тим.

У том тренутку су се коцкице посложиле", испричала је Беровићева и подвукла да прекид сарадње са Хандановићем нема никакве везе са њиховим пријатељским односом, односно да је једноставно желела промену, те да ће вероватно у будућности поново сарађивати ако се појаве праве песме.

Открила је који су јој даљи планови за будућност.

"Не размишљам пуно о будућности, јер живим у садашњости. Неке жеље су да имам и даље успешну каријеру, а што се тиче приватног живота, волела бих да се ја и Ален остваримо као родитељи и да и даље будемо највећа подршка једно другом, да се разумемо и волимо."

Извор: Курир

Коментари / 8

Оставите коментар
Name

Мозга нигдје

21.09.2017 05:35

Стварно си успјела,бити пјеваљка,то је нешто о чему се само сања.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мик

21.09.2017 06:41

Ал ниједну ама бас ниједну пјесму не знам од ове ПЕВАЉКЕ

Name

хмммммм

21.09.2017 06:46

Да није развела тог несретника од зене и оставила двије прелијепе дјевојчице без оца,пјевала би она у Доњим Цекрцицима...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Херн Зика

21.09.2017 07:42

Школски примјер једног антиталента која надје дечка коме тата има 50 камиона и он са татиним парама плаћа пјесме и композиторе и купује скупу гардеробу.И опет све кад саберес две Турске преведене пјесме за десет година.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Босанка

21.09.2017 07:58

Ем плавуша ем босанка

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бм Дискотека

21.09.2017 08:06

Ако зелис да казес истину онда је кази као такву.Ко ти је помогао да снимис прве пјесме док вереника ниси ни знала.Милисава из Бм-а си исцједила као крпу па си насла другу зртву тог вереника са много висе пара од Милисава који је од тебе старији 18 година и има зену и дјецу.И ти немас мрацни тајни ово је само један део.Носурино покварена.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кравица

21.09.2017 08:13

код маме у Босну. одрасла си у Сребреници ниси имала ни за кифле колико си пута код мене куци јела и носала моју гардеробу сада се не усудис ни да споменес Братунац или некога од друства сада си ти ниво децко има камионе ти хитове,сада си ти крем а мени си до ујутру плакала како ти је теско како морас да се изборис да побјегнес од биједе и немастине како морас да будес са Газдом локала који је пуно старији од тебе да бих ти дао паре за прве пјесме.Бруко.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Аа

21.09.2017 08:20

ко је ова

ОДГОВОРИТЕ