Два гола за нова три бода Звезде

Црвено-бели, иако без неколико стандардних првотимаца, лако изашли на крај са чачанским Борцем.

Фудбал 20.09.2017 | 19:45
Два гола за нова три бода Звезде
Црвена звезда је још једном показала да ове сезоне има играчки кадар довољан за добре партије на два фронта.

Иако без седам стандардних првотимаца, црвено-бели се нису много намучили да савладају чачански Борац у гостима - 2:0 (1:0), у раније одложеној утакмици 6. кола Суперлиге.

Свој првенац ове сезоне уписао је Немања Милић после сјајног продора и комбинације са Ричмондом Боаћијем у 35. минуту, а у 75. је нападач из Гане прекинуо "пост" и постигао свој први гол још од 10. августа, када је био двоструки стрелац против Радника из Сурдулице. Био је ово његов већ 10 погодак.

Гости су доминирали у Чачку од самог почетка утакмице, дозволивши ривалу да запрети тек у 70.минуту, мада и после тог шута Зоћевића главом није било разлога да Кахриман интервенише.

Готово цело прво полувреме одиграно је на половини Борца, док је по повратку са одмора јака киша успорила ритам игре и натерала играче, пре свега гостујуће, да буду опрезнији и воде рачуна да не дође до повреда.

Тренер Црвене звезде, Владан Милојевић, може да буде задовољан јер је одморио важне играче пред дерби са Војводином и гостовање у Келну, а то се није осетило на игру тиму, међутим, имаће вероватно и примедбе на реализацију својих фудбалера, јер је резултат могао да буде и доста убедљивији...

Црвено-бели наредну утакмицу играју у недељу од 17 часова на свом стадиону против Војводине, док ће Борац истог дана играти против Чукаричког у гостима.

БОРАЦ: Бајић - Чађеновић, Обрадовић, Костић, Куљевић (46. Зоћевић), Пропадало (89. Воротовић), Дуповац, Јовановић, Стаменић (66. Матеус), Кнежевић, Оташевић.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Кахриман - Родић (71. Анђелковић), Бабић, Савић, Гобељић - Рачић, Милијаш (76. Л. Илић), Крстичић, Милић - Боаћи, Пешић (61. Радоњић).

(мондо.рс)
Фото: МН Пресс

Коментари / 0

Оставите коментар