У Хаг идем само ако ме натјерају

На конференцији за новинаре одржаној током петог ванредног заседања Народне скупштине, лидер СРС је рекао да након 12 година проведених у Хагу он неће добровољно поново ићи у трибунал

Србија 20.09.2017 | 14:10
У Хаг идем само ако ме натјерају
Лидер СРС Војислав Шешељ рекао је да је на позив жалбеног већа Хашког трибунала да присуствује завршној речи у свом случају одговор дао још пре годину и по дана и да не планира да иде у Хаг, осим ако га неко не натера.

На конференцији за новинаре одржаној током петог ванредног заседања Народне скупштине, Шешељ је рекао да након 12 година проведених у Хагу и у ситуацији када није доказано ниједно кривично дело које му је стављено на терет, он неће добровољно поново ићи у трибунал.

"Добровољно не идем, осим ако ме не испоручи напредњачки режим и Александар Вучић", рекао је Шешељ новинарима.

Упитан да коментарише медијске написе о стану министра Александра Вулина и новцу који је, како Вулин каже, позајмио од тетке, Шешељ је шаљиво рекао: "Можда је он добио мираз", а за пола два данас најавио је "интересантно суђење" које ће имати с лидером покрета Доста је било Сашом Радуловићем.
 
(Агенције)

Коментари / 7

Оставите коментар
Name

борац

20.09.2017 12:14

Натегли су га стрнци пустили знајуци да неце поново доци у противном могао је добити одстету за 12 година овако му пропада није ни Сесељ бас од неке памети .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Аи

20.09.2017 13:17

Ниси ни до колена Шекија. Шеки краљ.

Name

горан

20.09.2017 13:23

@борац По статуту УН суда у Хагу нема одстете. А по мени Сесељ се сам зезнуо јер је ради свог дугог језика зарадио пар казни које је одслузио цуцеци у затвору.

Name

ре

20.09.2017 13:45

Дери га !!

Name

Драгутин

20.09.2017 12:40

Е,стварно си више досадан!!!Радиш за ЦИА као и сви остали,само глупи људи на Балкану могу да верују да си се стварно одбранио “сам“ у Хагу!!!Е,да си ти стварно “сам“ био против САД не би ти саставио ни годину дана!!!Шешељ је још 1990 врбован од стране ЦИА да ради за САД,па приликом напада на Ирак је давао изјаве у корист САД како ће Српски четници на челу са њим да бране САД од Садама Хусеина!!!Шешељ и његов кум Вук Драшковић су још од 1990-те постали пуноправни сарадници ЦИА и МИ6,а за Удбу су почели да раде још за време СФРЈ!!! Навукли су лакомислени Српски народ на Балкану на лажни национализам, народ насео на њихове националистичке приче,а они се обогатили на страдању српских патриота!!! Удба их слала у САД да шпијунирају и узимају новац од тамошње Српске емиграције и сад кад су проваљени не смеју да се састану ни са ким од тамошњих Срба!!! Најобичнији лажови “кумови” као фол Српски националисти по налогу ЦИА!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Драгутин

20.09.2017 13:34

Ајдее, бјежи! Ааааа

Name

ре

20.09.2017 15:05

Он ни бакицама висе Није интересантан!!