Богданов отац нападнут пред финале!?

"Новости" пишу да је Драган Богдановић добио ударац у главу у Истанбулу, пред кћерком, због свађе око избора музике у једном ресторану у ком се славила победа Србије у полуфиналу над Русијом.

Кошарка 20.09.2017 | 10:10
Богданов отац нападнут пред финале!?
Отац Богдана Богдановића, Драган, физички је нападнут, добио ударац у главу и зарадио расекотину на лицу током славља у Истанбулу после победе у полуфиналу над Русијом.

Односно пред финале са Словенијом!

"Новости" пишу да је Драган Богдановић нападнут пред очима кћерке и Богданове сестре, а да је свађа настала око избора музике у локалу који је био, цитирамо, "пун наших људи".

"Сведоци једног вечерњег непријатног догађаја нису играчи, већ породица лидера српског тима Богдана Богдановића. После полуфиналне утакмице и победе над Русијом, у једном ресторану у Истанбулу, у коме је био окупљен велики број наших људи, дошло је до расправе око избора музике, где је нападнут Богданов отац Драган", пише овај лист.

"Добио је ударац у главу, па је славље због мањих чарки завршио с посекотином на лицу. Инциденту, који је трајао врло кратко, присуствовала је и његова ћерка Бојана".

У тексту са назнаком "Новости сазнају" даље се наводи...

"Интересантно је да о овом немилом догађају у завршници шампионата није писао ниједан турски медиј, а из целе приче је била искључена и турска полиција. Да је нешто о томе процурило у јавности, скандал би сигурно попримио невиђене размере, и самим тим би утицао на игру наших кошаркаша, пре свих Богдана Богдановића", и на крају закључује:

"А, највећа срећа је то што Богданов отац ипак није био теже повређен".

(новости.рс)

Коментари / 0

Оставите коментар