И радници "Бање Дворови" у штрајку

Радници “Бање Дворови” ушли су у другу седмицу штрајка. Од надлежних траже хитан састанак и дијалог како би се ријешили њихови проблеми, у супротном најављују долазак и протесте испред зграде административне управе у Бијељини.

Република Српска 19.09.2017 | 16:35
И радници "Бање Дворови" у штрајку
Како су рекли БН телевизији, стрпљење и толеранција које су имали годинама су на измаку. Да чекају немају више шта и ступање у штрајк је једино рјешење које их надају се може довести до испуњења њихових захтјева. Неколико десетина неисплаћених плата, путних трошкова и све оно што су власти обећавале ,а ни једна није испунила довели су до кулминације незадовољства.

- Ако имају приједлог за рјешење бање, позивамо их у петак у 12:00 часова, тражимо састанак у Бањи Дворови да пробамо заједно наћи рјешење. Ми остајемо при својим захтјевима, исплата плата и путних трошкова, као и да у року од три дана нађу времена да одрже један састанак прије овог- каже Зоран Остојић, предсједник Синдиката “Бање Дворови“

Радници су огорчени. Питају се гдје је новац све ове године које су вриједно радили, а сада у ситуацији да немају дјеци да дају шта да једу или да плате лијечење.

Штрајк запослених у “Бањи Дворови” почео је 11. септембра, а уколико не дође ро рјешења разговором, спремни су и на драстичније мјере,а једна од њих је одлазак пред зграду градске управе.

(БН телевизија)

Коментари / 8

Оставите коментар
Name

БАЈА

19.09.2017 14:38

Ја пара висе немам све сам спуцо у Турској скупо ко дзаво тамо све зато дзаба губите врјеме...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хе ?

19.09.2017 14:40

Какао то? А мацробиолоски пораст .Економија расте 3% . ...Кренуло је све низ брдо . Рацун це да буде "глава боли" а "лијека "нема.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јагмдат

19.09.2017 14:49

Евентуалне промјене су могуце само у једном слуцају. Онда и само онда кад престану да се исплацују будзетске плате и пензије, па васе комсије и фамилија буду угрозени да презиве исто као и ви, па буду морали да стану на васу страну да несто мијењају. До тога неце доци док је кредита, а до тада све је само лапрдање.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Одговорни

19.09.2017 15:36

За ово је одговоран Мицо Мициц, његов дирекор и локална власт!

ОДГОВОРИТЕ
Name

зоки

19.09.2017 16:21

Нема вам помоћи док је баје !

ОДГОВОРИТЕ
Name

Оде бања

19.09.2017 16:35

Паре Баја не да а ови локалци су ту само реда ради јер ви тај исти проблем имате годинама,директори се смјењују нико ниста не мозе урадити јер је план-продаја тј куповина бање а од стране кога на крају це се сазнати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Марин

19.09.2017 17:23

Дали ради та бања јос?Јули могуце да неко одговори на ово питање дали јос примају пацијенте.?

Name

Кукиц

19.09.2017 17:38

Опстина нима додјељује руководство.Прије су били социјалисти, а сада ови дјикани из п.д.пеа. Они су зацрнили цак и нису ниста покусавали да замотају него брзе боље да оцерупају.

ОДГОВОРИТЕ